По-нещастни бразилци аз не съм виждал. Грозно играещи, бавещи, лежат като смешници, това не е Бразилия. Да не говорим, че Колумбия ако не бяха поуплашени в началото щяха да им съдерат фъча. Това отборче на Бразилия ще бъде просто стъпкано от Бундестима, този жалък стил и номера няма да минат срещу немската машина, дори може и на резултат да идат. Там няма да играят срещу такива вратарчета. Жалко за Колумбия, добър футбол играят и определено щяха да бият тази вечер ако на терена беше Фалкао или дори Карлос Бака да беше в по-добра кондиция и на терена 45 минути....Като цяло съм отвратен от Бразилия, това е най-слабата Бразилия, която съм виждал. И друг път са играели слабо, но никога не са били дърводелци! Това, което правеха след 2:0, да ритат в тъчове като селяни, да се блъскат и ритат като магарета....пак ще кажа, дори и съдиите няма да ги спасят срещу Бундесмашината

ПС: Безобразно съдийство на испанския цървул! Първо остави бразилските дървари да наритат Хамес Родригес вместо да им освятка 2-3 ЗАСЛУЖЕНИ картона...и апотеоза беше дузпата - абсолютен ЧК на вратаря!