Италия си игра добре, като изключим проблемите в атака. Ама има друго нещо, досега не бяха излизали с двойка - Балотели и Имобиле, просто трябваше да рискуват. Коста Рика ако стегнат багажа срещу Гърция тогава ще лъсне истината, не забравяйте, че костариканци биха с най-голям резултат именно Уругвай, все пак има и логика във футбола и на осминафиналите изглеждаха също толкова зле!
Колкото до Суарез, него го следя още от Аякс, там ми харесваше страшно много, сега не чак толкова, но оценявам хубавите неща, които прави- феноменален футболист, но реши ли да се скатае, ще го направи с удоволствие. Пак ви казвам, щом някой е заложил ухапване, значи е свръхсъмнително, както си остава съмнение в мен с кого аджаба говорят главните съдии в слушалките по време на мач, откъде можем да сме сигурни, че това са страничните съдии- от никъде!
Бас ловя, че понякога сменя честотата и си говорят с представители на букмейкърски къщи, ама нема как да ги чуем ние!

Абе хора, има толкова прозрачни неща, не знам как не ги забелязвате! Честно да ви кажа и аз не бях се позамислял за това със слушалките досега, но вчера братчеда веднага го забеляза този кусур и почнах да си давам сметка, че може и да е прав!

По-добре обаче да не си го слагам присърце, иначе трябва да спра да гледам изобщо футбол. Квото е такова, гледат да има повече интерес, затова и резултатите са доста странни понякога. Отдавна съм ги минал тези години, когато бях по-наивен, вече не съм и си търся гнилото навсякъде, щото и навсякъде го има!