СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина - 1:0 (aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина | 13.07 | 22.00
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- frente atleti
- Контакти:
ShooterMan написа:Нямам нищо против германците, но и 3-те им титли далеч не са от най-заслужените.
1.т.нар. "чудо от Берн" от 1954 г. минава в графата на един от най-неспортсменските финали играни някога. Унагария е 3 класи над Германия със своите Пушкаш, Хидекгуди, Кочиш и сие. Според Пушкаш след мача в съблекалнята на немците са се търкаляли спринцовките...Не може да се докаже нищо, факт е само, че Унгария е класи над Германия и набързо повежда с 2:0, а до края германците са като коне.
2. 1974 - Победа на домашния Мондиал. Във всички случаи, обаче Холандия е най-добрия отбор в света по онова време, в никакъв случай немците не може да се каже, че напълно заслужено троимфират
3. 1990 - Този финал за мене си остава престъпление номер 1 на футбола! Грабеж номер 1 в историята на световните първенства. Германия наистина играе добре, по-добре от Аржентина до Финала, факт, НО....на самия финал съдийството е абсолютно БЕЗОБРАЗНО. И до днес гледам кадрите и не мога да проумея как е възможно да свириш така Финал ?! Очевидно този съдия беше поръчков - гаучсите са без 4 основни играчи, наказани ?!, което само навява мисълта какво ги чака. Абсолютно ИЗМИСЛЕН ЧК, при това директен ?!, абсолютно ИЗМИСЛЕНА дузпа за Германия и то в края на мача ?!, и за сигурност - втори ЧК за аржентинците. Така и нямам за себе си обяснение защо е инициирана тази очеизвадна поръчка, може би заради полуфинала в който Аржентина отстранява Италия....може би....
Просто факти, мисля, че неоспорими.
Първите 2-не съм ги гледал ама щом историята казва
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
we are the champions написа:1:0 гол на Шурле в 89-тата минута ... време е късмета който покрива Аржентина цялото световно да им обърне гръб точно на финала
Не! Досега в мачовете помежду им късметът покриваше Германия. На финала през 1990г гол на Бреме от дузпа в 85-та минута, след това през 2006 победа за немците пак след дузпи, тъй че време е и Аржентина да ги бодне късметлийски.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
russia написа:we are the champions написа:1:0 гол на Шурле в 89-тата минута ... време е късмета който покрива Аржентина цялото световно да им обърне гръб точно на финала
Не! Досега в мачовете помежду им късметът покриваше Германия. На финала през 1990г гол на Бреме от дузпа в 85-та минута, след това през 2006 победа за немците пак след дузпи, тъй че време е и Аржентина да ги бодне късметлийски.
Сигурно и като Германия преби Аржентина с 4:0 пак късмета ги покриваше, а ?

И двата отбора са ми симпатични. Нека по-добрият победи
!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Абсолютен позор за футбола ще бъде Аржентина световен шампион, но всичко е възможно, за съжаление.
Меси не ме притеснява особено, защото съм сигурен, че германците няма да му дадат да диша, въпросът е обаче да не изпуснат Игуаин или ди Мария
При бърз гол за Германия, немците спокойно могат да пратят катеначото на аржентинците по дяволите и да им напълнят кошницата, бедата ще е ако мача се закучи или аржентинците поведат.

- frente atleti
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Абсолютен позор за футбола ще бъде Аржентина световен шампион, но всичко е възможно, за съжаление.Меси не ме притеснява особено, защото съм сигурен, че германците няма да му дадат да диша, въпросът е обаче да не изпуснат Игуаин или ди Мария
При бърз гол за Германия, немците спокойно могат да пратят катеначото на аржентинците по дяволите и да им напълнят кошницата, бедата ще е ако мача се закучи или аржентинците поведат.
Позор за футбола е , ако Аржентина бе подпирана от реферите както например гола на Хумелс с нарушение в атака така и не разбрахме с какво аржентинците са подпирани или са направили нещо неразрешено
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
-
ivailo1403
- Контакти:
ShooterMan написа:Нямам нищо против германците, но и 3-те им титли далеч не са от най-заслужените.
1.т.нар. "чудо от Берн" от 1954 г. минава в графата на един от най-неспортсменските финали играни някога. Унагария е 3 класи над Германия със своите Пушкаш, Хидекгуди, Кочиш и сие. Според Пушкаш след мача в съблекалнята на немците са се търкаляли спринцовките...Не може да се докаже нищо, факт е само, че Унгария е класи над Германия и набързо повежда с 2:0, а до края германците са като коне.
2. 1974 - Победа на домашния Мондиал. Във всички случаи, обаче Холандия е най-добрия отбор в света по онова време, в никакъв случай немците не може да се каже, че напълно заслужено троимфират
3. 1990 - Този финал за мене си остава престъпление номер 1 на футбола! Грабеж номер 1 в историята на световните първенства. Германия наистина играе добре, по-добре от Аржентина до Финала, факт, НО....на самия финал съдийството е абсолютно БЕЗОБРАЗНО. И до днес гледам кадрите и не мога да проумея как е възможно да свириш така Финал ?! Очевидно този съдия беше поръчков - гаучсите са без 4 основни играчи, наказани ?!, което само навява мисълта какво ги чака. Абсолютно ИЗМИСЛЕН ЧК, при това директен ?!, абсолютно ИЗМИСЛЕНА дузпа за Германия и то в края на мача ?!, и за сигурност - втори ЧК за аржентинците. Така и нямам за себе си обяснение защо е инициирана тази очеизвадна поръчка, може би заради полуфинала в който Аржентина отстранява Италия....може би....
Просто факти, мисля, че неоспорими.
Ти си голям фантазьор бе,напиши сценарий за продължение на "Междузвездни войни".Това че не ти харесват великите победи на Германия,не значи че са незаслужени.
-
ivailo1403
- Контакти:
frente atleti написа:Viktor4o_Rs написа:Абсолютен позор за футбола ще бъде Аржентина световен шампион, но всичко е възможно, за съжаление.Меси не ме притеснява особено, защото съм сигурен, че германците няма да му дадат да диша, въпросът е обаче да не изпуснат Игуаин или ди Мария
Позор за футбола е , ако Аржентина бе подпирана от реферите както например гола на Хумелс с нарушение в атака така и не разбрахме с какво аржентинците са подпирани или са направили нещо неразрешено
Съвсем нормално единоборство и много готин гол на Хумелс.
Жалко, Анхел пропуска финала, Енцо Перез мен лично много ме кефи и знам, че ще се справи...нищо чудно именно той да изведе Лео или Кун/Игуаин за победния гол
Ама най-вероятно ще е Лео, той си пази головете за финала и ще вкара поне 1
П.П. Вярно бях забравил мача от 2010, оправих го
Едва ли и най-големият песимист за Бразилия е прогнозирал такъв кошмар - 1-7 на полуфинала, 0-3 в малкия финал и ден по-късно да видиш Лео как вдига титлата на Маракана
Ама най-вероятно ще е Лео, той си пази головете за финала и ще вкара поне 1
П.П. Вярно бях забравил мача от 2010, оправих го
Едва ли и най-големият песимист за Бразилия е прогнозирал такъв кошмар - 1-7 на полуфинала, 0-3 в малкия финал и ден по-късно да видиш Лео как вдига титлата на Маракана
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.