iliev72 написа:Тези двете кифли нямат нищо общо с футбола !
Или ако са имало някой отдавна го е извадил !
Не знам защо някои като се ч.у.к.а.т. с футболисти си мислят , че ще започнат да разбират от футбол !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
iliev72 написа:Тези двете кифли нямат нищо общо с футбола !
Не знам защо някои като се ч.у.к.а.т. с футболисти си мислят , че ще започнат да разбират от футбол !
doktora25 написа:iliev72 написа:Тези двете кифли нямат нищо общо с футбола !
![]()
iliev72 написа:doktora25 написа:iliev72 написа:Тези двете кифли нямат нищо общо с футбола !
![]()
Какво си недоволен бе докторе ?! Гледах им коментарите за няколко ситуации - малко е да се каже , че профани в футбола !
Даже имах чувство , че гледаме различни ситуации. Ако им се е.б.е. от футболисти има лесен начин
doktora25 написа:iliev72 написа:doktora25 написа:iliev72 написа:Тези двете кифли нямат нищо общо с футбола !
![]()
Какво си недоволен бе докторе ?! Гледах им коментарите за няколко ситуации - малко е да се каже , че профани в футбола !
Даже имах чувство , че гледаме различни ситуации. Ако им се е.б.е. от футболисти има лесен начин
Че аз гледам студията само заради тях. Какво, да седя да ги гледам заради киселата физиономия на Пламен Марков ли (дори и той да разбира футбола повече от тях, в което не съм съвсем убеден)? Както Хрисито вчера каза, че е за германците, не само искам да я гледам, ами и на Алианц арена с нея да отида искам. Имаше огън, имаше блясък в очите й, когато казваше прогнозата си за мача. Това искаме да гледаме.
iliev72 написа:doktora25 написа:iliev72 написа:doktora25 написа:iliev72 написа:Тези двете кифли нямат нищо общо с футбола !
![]()
Че аз гледам студията само заради тях. Какво, да седя да ги гледам заради киселата физиономия на Пламен Марков ли (дори и той да разбира футбола повече от тях, в което не съм съвсем убеден)? Както Хрисито вчера каза, че е за германците, не само искам да я гледам, ами и на Алианц арена с нея да отида искам. Имаше огън, имаше блясък в очите й, когато казваше прогнозата си за мача. Това искаме да гледаме.
То блясъка е от другоМного са кухо горките
Само как коментират съдийските решения
Да бяха поканили някой истински съдия за да може и да научим нещо
doktora25 написа:Че те са истински съдийки и много повече разбират от някои съдии, особено от свирещите в А група.
doktora25 написа:Че те са истински съдийки и много повече разбират от някои съдии, особено от свирещите в А група.
iliev72 написа:п.с. Докторе сега поне разбрахме от кого и се е.б.е. на Павлета![]()
![]()
Federer91 написа:Роналдо9Големец написа: Защо Ели Гигова, какво общо има лично тя с футбола?Защо се излъчва тази простотия "Мис национален отбор" ? Защо такива коментатори?
Защо БНТ, защо !?
Заради същата причина, поради която имаме съдийките "експерти" - наслада за очитеТо само за това им се плаща, след като за 5-6 часа, я кажат 3-4 изречения, я не.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта