СП 2014 | 1/4 финал | Бразилия - Колумбия - 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: СП 2014 | 1/4 финал | Бразилия - Колумбия | 04.07 | 23:00
Изглежда ми доста възможно и този мач на домакините да не се реши в редовното време. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Айде Колумбия ! 1:3
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
1-3
И колегите да не забравят доставката 
Леевски, оле
-
TottenhamFC
- Контакти:
2 : 1 за нас и моШно към титлата .Мачкайййййй Бразильььььь
-
oldcapital
- Контакти:
matador1 написа:Бразилия ще ги бие безпроблемно, колкото и да не им се иска на повечето хора обратното. Поне така ми се струва.
Аз няма да подкрепям никой, но честно казано има някои страхотни, диви, разпасани колумбийски фенки, които ми се ще да останат поне за още един мач
Ако Бразилия бие,то със сигурност няма да е безпроблемно,съдейки от играта,която показват...ако не бяха домакини до сега щяха да са приключили отдавна...надявам се Колумбия да продължат със силната игра и да победят
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.
- D.Georgiev
- Контакти:
Тук очаквам една от изненадите, а именно - Бразилия да си проправи път до полуфиналите 

D.Georgiev написа:Тук очаквам една от изненадите, а именно - Бразилия да си проправи път до полуфиналите
И кое точно ще е изненадващото? Най-нормалното нещо е Бразилия да продължи и то не ЗАРАДИ, а ВЪПРЕКИ домакинството си! Който е запознат с манталитета на бразилските фенове и журналисти/особено/знае за какво иде реч. Кариоките са пет пъти шампион на света и са го постигнали на 4/четири/ различни континента.
Това говори за класа, за постоянство, за опит, за самочувствие и т.н. и най-малко се дължи на съдийски подпирания, както някои тук дето са гледали 2-3 световни се опитват да остроумничат.Разбира се не казвам, че това гарантира на 100% титлата им, или че задължително ще отстранят Колумбия! Дори напротив, колумбийците също са ми симпатични с играчите, които притежават и най-вече с футбола, който показаха до момента и няма да ме е чак толкова яд ако Бразилия бъде елиминирана точно от този съперник.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:D.Georgiev написа:Тук очаквам една от изненадите, а именно - Бразилия да си проправи път до полуфиналите
И кое точно ще е изненадващото? Най-нормалното нещо е Бразилия да продължи и то не ЗАРАДИ, а ВЪПРЕКИ домакинството си! Който е запознат с манталитета на бразилските фенове и журналисти/особено/знае за какво иде реч. Кариоките са пет пъти шампион на света и са го постигнали на 4/четири/ различни континента.
Това говори за класа, за постоянство, за опит, за самочувствие и т.н. и най-малко се дължи на съдийски подпирания, както някои тук дето са гледали 2-3 световни се опитват да остроумничат.Разбира се не казвам, че това гарантира на 100% титлата им, или че задължително ще отстранят Колумбия! Дори напротив, колумбийците също са ми симпатични с играчите, които притежават и най-вече с футбола, който показаха до момента и няма да ме е чак толкова яд ако Бразилия бъде елиминирана точно от този съперник.
Ти ако си гледал повече от 2-3 световни щеше да видиш, че Бразилия не са каквото бяха преди 3-4 световни.