СП 2014:Мач №22, Уругвай-Англия /Група D/ - 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: СП 2014: Мач №22, Ур. - Англия /Група D/, 19.06 - 22:00 ч.
Победа за Уругвай! 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- we are the champions
- Контакти:
Аз ще викам май и за двата отбора в тоя мач
и се пак дано Урусите бият защото ако минат групата могат да направят нещо по значимо отколкото Англичаните ... Англия има отбор готов за световната титла ! но нямат мениджър за поредно световно !
2:1 или 1:0 за Уругвай от мен.

2:1 или 1:0 за Уругвай от мен.
Егати съкращението...
Силно се надявам Уругвай да победи, искам да излязат от групата. Дано Суарез да е титуляр.
Силно се надявам Уругвай да победи, искам да излязат от групата. Дано Суарез да е титуляр.
Англичаните ще направят втори поред добър мач и този път няма да загубят.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Мощно за урусите, тоест за по-слабия отбор отново
Англия наистина са царе на издънките и нещо ми подсказва, че ще го направят отново.

- ZinedineZidane
- Контакти:
И аз ще подкрепям Уругвай. Англия са крайно дразнещ национален отбор. Единствено Стърлинг и Окс ми харесват като футболисти.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Труден за прогнозиране мач. Очаквам зрелище и нещо от сорта на 2:2, 3:3.
Udoji90 написа:За Уругвай съм, но от това, което видях в първите мачове на двата отбора, Англия ми се струват фаворит в този двубой, въпреки че Суарес вече е готов. Очаквам минимална победа за британците или може би Х, който също не върши особена работа на южноамериканците.
При победа на Италия над Коста Рика, може да се окаже, че равният ги устройва повече, защото е доста възможно при този случай Италия да излезе с резервите за последния мач, за да си почива, често го правят по първенствата, а Англия ще е мотивирана да бие Коста Рика, вместо да им се остави... Тогава ще се гледа головата разлика. Ако Англия паднат тук, може да не играят изобщо срещу Коста Рика, тогава Уругвай дори да бие и Италия, няма да подобри ужасната си голова разлика и трябва да се надяват, че Италия ще падне от Коста Рика, но тогава пък последният им мач ще е гарантирано ужасен... тъй де вариантът да се класират точно Коста Рика и Уругвай, а Англия и Италия да отпаднат е странен.
Тая група в момента е много овъртяна.
Alexx написа:Ako Руни играе, Англия няма да бият.
Викаш в него е проблемът,така ли?

- Udoji90
- Контакти:
matador1 написа:Udoji90 написа:За Уругвай съм, но от това, което видях в първите мачове на двата отбора, Англия ми се струват фаворит в този двубой, въпреки че Суарес вече е готов. Очаквам минимална победа за британците или може би Х, който също не върши особена работа на южноамериканците.
При победа на Италия над Коста Рика, може да се окаже, че равният ги устройва повече, защото е доста възможно при този случай Италия да излезе с резервите за последния мач, за да си почива, често го правят по първенствата, а Англия ще е мотивирана да бие Коста Рика, вместо да им се остави... Тогава ще се гледа головата разлика. Ако Англия паднат тук, може да не играят изобщо срещу Коста Рика, тогава Уругвай дори да бие и Италия, няма да подобри ужасната си голова разлика и трябва да се надяват, че Италия ще падне от Коста Рика, но тогава пък последният им мач ще е гарантирано ужасен... тъй де вариантът да се класират точно Коста Рика и Уругвай, а Англия и Италия да отпаднат е странен.
Тая група в момента е много овъртяна.
Абе, не ги знам Италия дали срещу Уругвай биха излезли с резервите, рискувайки по голова разлика да сдадат първото място на К. Рика, макар че като цяло малко вероятно ми се вижда последните да бият Англия накрая (и то с такава разлика, че да минат Италия). Пък ако Англия сега паднат, пак може да се надяват на въртележка при тяхна победа над К. Рика и загуба на Уругвай от Италия, така че и в последния кръг ще се хвърлят. Реално Англия ще почиват в последния мач само ако паднат от Уругвай, а К. Рика вземат нещо от Италия, което би изхвърлило и на теория Англия след 2-рия кръг, но пък това изглежда по-малко вероятно, отколкото Италия да си бият К. Рика. Отделно го има моментът, че ще се правят сметки за избягване на определени съперници в елиминациите - съседната група няма да е приключила още (мачовете в нея са след тези от групата, която коментираме), но пък първите 2 ще са, така че ще се правят сметки за евентуален 1/4-финал. Това до голяма степен може да повлияе на Италия и на състава им в последния мач, ако са с 6 точки след втория. Овъртяна си е наистина групата, и то повече от очакваното, след като К. Рика биха Уругвай. Но и точно това е хубавото - има интрига.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...