Goal-line технологията - работи ли добре според вас?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Goal-line технологията - работи ли добре според вас?

Мнениеот Bourgas » 17 юни 2014 14:11

За мен също беше преминала голлинията. Но тези технологии не ме радват, особено във футбола. Нека си има грешки, те са едни от най-емоционалните и запомнящи се моменти изобщо. Не трябва да се изолира съвсем човешкия фактор.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 юни 2014 14:49

ogrizko написа:Изображение

От тая снимка се вижда, че по-всяка вероятност топката е преминала с целия обем голлинията, ама все пак гледната точка не е перфектна, та може и да не е Аз мога да не ти показвам никаква снимка, от която се вижда същото. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 юни 2014 15:02

Bourgas написа:За мен също беше преминала голлинията. Но тези технологии не ме радват, особено във футбола. Нека си има грешки, те са едни от най-емоционалните и запомнящи се моменти изобщо. Не трябва да се изолира съвсем човешкия фактор.

Изключи си картината и само слушай коментаторите. Картината и тя е технология и ти показва това, дето се случва, а коментарът е човешки фактор отсекъде и често нема нищо общо с това, което става, точно както ти харесва. :lol: А емоцията - кога иначе ще гледаш Джаксън Менди на Световно да бие световния шампион с 5:1! :roll:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 17 юни 2014 15:20

Това е най-умното нещо въвеждано във футбола от край време! Работи си перфектно, ако не беше технологията съдията сигурно нямаше да може да реши има ли гол или не. Сега остава само да минат 20-30 години и да и се радваме по родните терени :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 юни 2014 15:29

soccerav написа:Това е най-умното нещо въвеждано във футбола от край време! Работи си перфектно, ако не беше технологията съдията сигурно нямаше да може да реши има ли гол или не. Сега остава само да минат 20-30 години и да и се радваме по родните терени :lol:

И аз съм съгласен с теб ! Даже имаше и един 3D модел който въртяха на който се виждаше перфектно как цялата топка е преминала голлинията !
Огризко футбола не е за теб ! Намери си друго занимание !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 17 юни 2014 16:18

то и на мен не ми се видя, че минала цялата топка, ама пък камерите го показаха, че и графика презентираха, тц-тц-тц!
Като технология ми се вижда абсурдно сложна! Как система от камери сложени на майка си у гъзо, ще успяват да засекат топката, а това с анимацията е върха на шантажа! Ако каже Платини, то топкта никога няма да влезе щом анимацията казва,че не е влязла, нищо че ти виждаш как топката се е оплела в мрежата :)
А това, че с целия си обем трябва да мине линията е егати ощетяването! трябва да е 51% от обема, ама айде, няма да се заигравам за останалите 49%, хмм, които всъщност не са си малко!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 17 юни 2014 18:11

дъа 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 юни 2014 18:16

Lyubooo написа:то и на мен не ми се видя, че минала цялата топка, ама пък камерите го показаха, че и графика презентираха, тц-тц-тц!
Като технология ми се вижда абсурдно сложна! Как система от камери сложени на майка си у гъзо, ще успяват да засекат топката, а това с анимацията е върха на шантажа! ...

В топката "Бразука" има чип и той не служи за баланс, ама ти си пропуснал тази информация... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 юни 2014 19:10

Екстра е .

nasko75

Мнениеот nasko75 » 17 юни 2014 22:12

много тъжно е, е футболът става не това, което трябва да бъде
грешките са част от играта и те я правят още по-вълнуваща
искам да ви питам - какво знаете за финала на Световното 1966 и какво знаете за финала на Световното 1970...кой финал е по-запомнен в историята???

ако технологиите правят така, къде отиваме, ако утре в обувката на играча се вкара чип за точност на удара??? и всеки удар е гол? какво е това? или ако има чип в тениската, който прогнозира движението на нападателя и дори да се движи, ти го ловиш? къде отиваме ние? какъв е тоя футбол? В един момент и от нас като публика няма да има нужда
футболът е за всички!! а не за богатите, които ще си правят нови и нови чипове и ще си ги инсталират. Футболът е по едни и същи правила и на световното и на мача Дюлево - Дебелт от Южната Б окръжна Бургаска група. Тъча си е тъч, аута си е аут...това е. Ние трябва да бъдем против, каквото и да ни коства. Защото иначе ще загубим футбола

Върни се в “World Cup 2014”