Goal-line технологията - работи ли добре според вас?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Goal-line технологията - работи ли добре според вас?
За мен също беше преминала голлинията. Но тези технологии не ме радват, особено във футбола. Нека си има грешки, те са едни от най-емоционалните и запомнящи се моменти изобщо. Не трябва да се изолира съвсем човешкия фактор.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

ogrizko написа:
От тая снимка се вижда, че по-всяка вероятност топката е преминала с целия обем голлинията, ама все пак гледната точка не е перфектна, та може и да не е Аз мога да не ти показвам никаква снимка, от която се вижда същото.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Bourgas написа:За мен също беше преминала голлинията. Но тези технологии не ме радват, особено във футбола. Нека си има грешки, те са едни от най-емоционалните и запомнящи се моменти изобщо. Не трябва да се изолира съвсем човешкия фактор.
Изключи си картината и само слушай коментаторите. Картината и тя е технология и ти показва това, дето се случва, а коментарът е човешки фактор отсекъде и често нема нищо общо с това, което става, точно както ти харесва.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Това е най-умното нещо въвеждано във футбола от край време! Работи си перфектно, ако не беше технологията съдията сигурно нямаше да може да реши има ли гол или не. Сега остава само да минат 20-30 години и да и се радваме по родните терени 

soccerav написа:Това е най-умното нещо въвеждано във футбола от край време! Работи си перфектно, ако не беше технологията съдията сигурно нямаше да може да реши има ли гол или не. Сега остава само да минат 20-30 години и да и се радваме по родните терени
И аз съм съгласен с теб ! Даже имаше и един 3D модел който въртяха на който се виждаше перфектно как цялата топка е преминала голлинията !
Огризко футбола не е за теб ! Намери си друго занимание !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
то и на мен не ми се видя, че минала цялата топка, ама пък камерите го показаха, че и графика презентираха, тц-тц-тц!
Като технология ми се вижда абсурдно сложна! Как система от камери сложени на майка си у гъзо, ще успяват да засекат топката, а това с анимацията е върха на шантажа! Ако каже Платини, то топкта никога няма да влезе щом анимацията казва,че не е влязла, нищо че ти виждаш как топката се е оплела в мрежата
А това, че с целия си обем трябва да мине линията е егати ощетяването! трябва да е 51% от обема, ама айде, няма да се заигравам за останалите 49%, хмм, които всъщност не са си малко!
Като технология ми се вижда абсурдно сложна! Как система от камери сложени на майка си у гъзо, ще успяват да засекат топката, а това с анимацията е върха на шантажа! Ако каже Платини, то топкта никога няма да влезе щом анимацията казва,че не е влязла, нищо че ти виждаш как топката се е оплела в мрежата

А това, че с целия си обем трябва да мине линията е егати ощетяването! трябва да е 51% от обема, ама айде, няма да се заигравам за останалите 49%, хмм, които всъщност не са си малко!

дъа 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- Captain Stottlemeyer
Lyubooo написа:то и на мен не ми се видя, че минала цялата топка, ама пък камерите го показаха, че и графика презентираха, тц-тц-тц!
Като технология ми се вижда абсурдно сложна! Как система от камери сложени на майка си у гъзо, ще успяват да засекат топката, а това с анимацията е върха на шантажа! ...
В топката "Бразука" има чип и той не служи за баланс, ама ти си пропуснал тази информация...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
много тъжно е, е футболът става не това, което трябва да бъде
грешките са част от играта и те я правят още по-вълнуваща
искам да ви питам - какво знаете за финала на Световното 1966 и какво знаете за финала на Световното 1970...кой финал е по-запомнен в историята???
ако технологиите правят така, къде отиваме, ако утре в обувката на играча се вкара чип за точност на удара??? и всеки удар е гол? какво е това? или ако има чип в тениската, който прогнозира движението на нападателя и дори да се движи, ти го ловиш? къде отиваме ние? какъв е тоя футбол? В един момент и от нас като публика няма да има нужда
футболът е за всички!! а не за богатите, които ще си правят нови и нови чипове и ще си ги инсталират. Футболът е по едни и същи правила и на световното и на мача Дюлево - Дебелт от Южната Б окръжна Бургаска група. Тъча си е тъч, аута си е аут...това е. Ние трябва да бъдем против, каквото и да ни коства. Защото иначе ще загубим футбола
грешките са част от играта и те я правят още по-вълнуваща
искам да ви питам - какво знаете за финала на Световното 1966 и какво знаете за финала на Световното 1970...кой финал е по-запомнен в историята???
ако технологиите правят така, къде отиваме, ако утре в обувката на играча се вкара чип за точност на удара??? и всеки удар е гол? какво е това? или ако има чип в тениската, който прогнозира движението на нападателя и дори да се движи, ти го ловиш? къде отиваме ние? какъв е тоя футбол? В един момент и от нас като публика няма да има нужда
футболът е за всички!! а не за богатите, които ще си правят нови и нови чипове и ще си ги инсталират. Футболът е по едни и същи правила и на световното и на мача Дюлево - Дебелт от Южната Б окръжна Бургаска група. Тъча си е тъч, аута си е аут...това е. Ние трябва да бъдем против, каквото и да ни коства. Защото иначе ще загубим футбола