СП 2014: Мач №2 - Мексико - Камерун - 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2014: Мач №2 - Мексико - Камерун - 1:0 FT
Минимална победа за Мексико но заслужена на 100 %
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- pinkopinkito
- Контакти:
Да взема и аз да се включа, като компетентен по мексиканските въпроси
1) Треньорчето си е палячо тип Вуцов, но успя да класира отбора за световното. Тук му викат "Въшката", предполагам, защото постоянно скача и ръкомаха
2) Мигел Лаюн и тук дразни всички с отиграванията си и нескопосаните центрирания.
Проблемът е,че играе в Америка, а Въшката е треньор там. По същата линия Очоа пази, за сметка на по-добрият Хосе де Хесус Корона (пази на олимпиадата).
3) Докато Четката (Пералта) играе така, Грахчето само ще гледа от пейката
4) Това далеч не е най-слабият отбор на Мексико (Рафа Маркес, Чичарито, Гуардадо, Джио дос Сантос, Салсидо, Ерера, Пералта и т.н.). Повечето играчи са от местното първенство, но колективът е добър. Отборът е леко непостоянен, но могат да изненадат всекиго.
Лична прогноза: Излизане от групата и отпадане на 1/8 финал (както винаги)

1) Треньорчето си е палячо тип Вуцов, но успя да класира отбора за световното. Тук му викат "Въшката", предполагам, защото постоянно скача и ръкомаха

2) Мигел Лаюн и тук дразни всички с отиграванията си и нескопосаните центрирания.
Проблемът е,че играе в Америка, а Въшката е треньор там. По същата линия Очоа пази, за сметка на по-добрият Хосе де Хесус Корона (пази на олимпиадата).
3) Докато Четката (Пералта) играе така, Грахчето само ще гледа от пейката

4) Това далеч не е най-слабият отбор на Мексико (Рафа Маркес, Чичарито, Гуардадо, Джио дос Сантос, Салсидо, Ерера, Пералта и т.н.). Повечето играчи са от местното първенство, но колективът е добър. Отборът е леко непостоянен, но могат да изненадат всекиго.
Лична прогноза: Излизане от групата и отпадане на 1/8 финал (както винаги)

Заслужена победа за Мексико, даже трябваше да е по-убедителна.
От дотук изиграните мачове, тяхната игра ми хареса най-много.
От дотук изиграните мачове, тяхната игра ми хареса най-много.

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Преди тоя мач някой ако си е мислел, че само в България съдиите не свирят като хората, може да се успокои. На Мондиала има една съдийска бригада от Колумбия, която ги затъмни
Не помня скоро да съм гледал, в който са отменяли толкова чисти голове
Само не разбрах, Камерун още стачкуват за премиите си, или просто са поредните звезди, които не могат да направят отбор...