sandi74 написа:В нашето поле ако имаше наредени 6 бидона на германците със сигурност щеше да им е по-трудно.
С биричка ли?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
sandi74 написа:В нашето поле ако имаше наредени 6 бидона на германците със сигурност щеше да им е по-трудно.
MagicMoments написа:А ако бяхме в другия поток нямаше и победа да вземем,тук извадихме късмет с Финландия и Куба.
MagicMoments написа:тук извадихме късмет с Финландия и Куба.
gzagorov написа:Logical person написа:gzagorov написа:Logical person написа:Какво стана с Жоро Братоев ? Защото виждам сакатия олигофрен Жеков да играе и естествено резултатите на отбора са пак като преди.
Братоев по-добър от Жеков? Нещо ме съмнява тази работа.
Жеков е единствения от белите на игрището в момента, който има стабилен сервиз. Другите само плюят топката. Ето затова резултатът е такъв.
На Жеков последната му работа в живата е да има стабилен сервиз. Жеков е изключително слаб разпределител и тактически и чисто технически. С Жеков преди години циклихме около 10-12 място с един спорадичен успех постигнат въпреки него ( но с Казийски ). При Жеков няма и помен от тактика. Освен това вдига неудобни топки, ниски, криви - като гимназист е. Жеков НЕ Е професионален волейболист.
Съгласен съм, че Жеков не е това, което искаме. Според мен, обаче, Братоев не е по-добър, за съжаление. Иначе съм съгласен, че на Жеков му е последната работа да е добър на сервиз, но лошото е, че сервизите на тези, на които трябва да име е първа-втора работа, са трагични. Тоест сервизите ги няма.
Между другото, някой преброи ли асовете на Германия?
А, свърши ли геймът, изтървах го, докато пиша? Много бързо...
Върни се в “Световно първенство по волейбол”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта