СП: България - Бразилия 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: СП: България - Бразилия

Мнениеот redhooligan » 10 сеп 2014 18:40

Коментатора също е печен. Цитирам: не му върви сервисът на Цецо този мач :o :!: Аз от както се помня и гледам националите и от както Цецо Сололов бие начелен удар дали има 3-4 успешни сервиса на висчките които е изпълнил. И то са успешни защото е гледал да я прехвърли само. Нито сили, нито нищо. Те така да се запише че е прехвърлил мрежата. Можеше да вземем този гейм обаче пак имаше някои неточности при посрещане и в атака. Някак си мотивацията ли им е изчезнала на тези така наречени национали. Не знам. Да ги запишът всичките на някой психолог ама да е психолог, а не някой който да мине метър. Ако ли не да ходят в Северна Корея там ще ги научат да играят както трябва :)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 сеп 2014 18:42

За момента нямаме никакъв шанс, твърде вероятно да загубим с 0:3 без борба.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 сеп 2014 18:49

Цецо играе добре в атака и на блокада, обаче с тоя сервис ми къса сърцето...
Само Левски!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 10 сеп 2014 18:55

siniq_fen написа:Цецо играе добре в атака и на блокада, обаче с тоя сервис ми къса сърцето...

С какъв акъл му дават карт-бланш, не знам. Точно сега се вижда как като вкараме три поредни сервиса и почваме да дърпаме дори и на Бразилия. С мрежа и аут обаче не става, ама Соколов продължава да си я "пердаши"... Логика никаква.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 сеп 2014 18:57

Очевидно е, че момчето е в психологическа дупка.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2014 18:57

gzagorov написа:
siniq_fen написа:Цецо играе добре в атака и на блокада, обаче с тоя сервис ми къса сърцето...

С какъв акъл му дават карт-бланш, не знам. Точно сега се вижда как като вкараме три поредни сервиса и почваме да дърпаме дори и на Бразилия. С мрежа и аут обаче не става, ама Соколов продължава да си я "пердаши"... Логика никаква.

Гибона беше цар на безнадеждни топки и играеше перфектен блок аут ;) За тая работа се иска и малко акъл.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 сеп 2014 18:59

MuFc1878 написа:
gzagorov написа:

Гибона беше цар на безнадеждни топки и играеше перфектен блок аут ;) За тая работа се иска и малко акъл.

И посрещаше.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 10 сеп 2014 19:00

Ти сигурно гледаш някой друг мач. Особено пък за блокадата не мога да се съглася. 10 пъти му я прокараха между мрежата и ръцете му. Едно заставане за блокада не може да направи като хората.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 сеп 2014 19:05

Квото и да си говорим, по - голям тумор от Тодор Алексиев в националния не е имало.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 10 сеп 2014 19:06

Друго си е да влезне Тошко Алексиев да ни дозакопа още по бързо. Просто не мога да разбера политиката в този национален отбор. По добре да се махнат половината от тези играчи да се пуснат млади момчета и да прежалиме 1-2 години в обиграване вместо 3-4 години да гледаме едни и същи мъки.

Върни се в “Световно първенство по волейбол”