Още един много голям проблем който се появи със завръщането на Жеков като разпределител - блокадата ни е кръгла нула когато той участва в нея.Годините си казват своето.Преди време Жеков компенсираше низкия си ръст с добър отскок но сега...всички отбори насочват нападението си през него.Вече на всеки е ясно че в отбора трябваше да е включен и другият ни добър разпределител Братоев независимо от характера му.Той бе в основата на много доброто ни представяне на Олимпиадата когато Жеков под давлението на двете контеси примадоните Радо Стойчев и Казийски бойкотира националния отбор.
п.п. Най-после Тошко Алексиев бе сменен преди някоя топка да го удари тежко по неподвижното му тлъсто тяло.
СП: България - Германия 1:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Logical person
- Контакти:
Re: СП: България - Германия
gzagorov написа:Logical person написа:Какво стана с Жоро Братоев ? Защото виждам сакатия олигофрен Жеков да играе и естествено резултатите на отбора са пак като преди.
Братоев по-добър от Жеков? Нещо ме съмнява тази работа.
Жеков е единствения от белите на игрището в момента, който има стабилен сервиз. Другите само плюят топката. Ето затова резултатът е такъв.
На Жеков последната му работа в живата е да има стабилен сервиз. Жеков е изключително слаб разпределител и тактически и чисто технически. С Жеков преди години циклихме около 10-12 място с един спорадичен успех постигнат въпреки него ( но с Казийски ). При Жеков няма и помен от тактика. Освен това вдига неудобни топки, ниски, криви - като гимназист е. Жеков НЕ Е професионален волейболист.
Време е Пламен Константинов да хвърли белият пешкир на полето и да извади отбора от игрището.И този мач е много грозна картина.
- MagicMoments
- Контакти:
Добре бе как може два гейма да играеме със една и съща шестица,от която,едва двама изпълняват сервис със отскок,а единия от тях е Цецо Грешката.Най-слабия отбор от втората фаза на турнира сме и имахме един проблясък срещу Русия всичко друго пълен провал.А ако бяхме в другия поток нямаше и победа да вземем,тук извадихме късмет с Финландия и Куба.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
- Federer91
- Контакти:
Пълен смях. Аз не знам едно нещо дали го правим като хората в тоя мач/турнир. Всички елементи са покъртително слаби или само с моментни проблясъци. А да не говорим, че за няколко мача сега са ни направили повече асове отколкото сигурно на последните 5-6 големи първенства. Все едно гимназисти, които сега ги учат как се посреща сервис...
- mertezaker
- Контакти:
Винаги съм подкрепял отбора и при лоши резултати, но сега играем срамно...
В нашето поле ако имаше наредени 6 бидона на германците със сигурност щеше да им е по-трудно.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Е, това беше... Така и не успяхме да влезем в мача в първите 2 гейма. Оттук нататък дори при пълен обрат днес и чудо няма да ни класира. Разочарован съм от представянето ни в турнира, като изключим мача с Русия. Тези 2 гейма пък са ни едни от най-слабите, които съм гледал.
Последна промяна от Udoji90 на 11 сеп 2014 22:17, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Наистина подигравка. Само грозер направи толкова асове колкото сервиса успяхме да вкараме изобщо.
Logical person написа:gzagorov написа:Logical person написа:Какво стана с Жоро Братоев ? Защото виждам сакатия олигофрен Жеков да играе и естествено резултатите на отбора са пак като преди.
Братоев по-добър от Жеков? Нещо ме съмнява тази работа.
Жеков е единствения от белите на игрището в момента, който има стабилен сервиз. Другите само плюят топката. Ето затова резултатът е такъв.
На Жеков последната му работа в живата е да има стабилен сервиз. Жеков е изключително слаб разпределител и тактически и чисто технически. С Жеков преди години циклихме около 10-12 място с един спорадичен успех постигнат въпреки него ( но с Казийски ). При Жеков няма и помен от тактика. Освен това вдига неудобни топки, ниски, криви - като гимназист е. Жеков НЕ Е професионален волейболист.
Съгласен съм, че Жеков не е това, което искаме. Според мен, обаче, Братоев не е по-добър, за съжаление. Иначе съм съгласен, че на Жеков му е последната работа да е добър на сервиз, но лошото е, че сервизите на тези, на които трябва да име е първа-втора работа, са трагични. Тоест сервизите ги няма.
Между другото, някой преброи ли асовете на Германия?
А, свърши ли геймът, изтървах го, докато пиша? Много бързо...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Върни се в “Световно първенство по волейбол”