stoyankd написа:ros написа:Константинов пренебрегна собственото си его и идеали, за да стане национален селекционер. Не бе отдавна времето, когато той и Ники Иванов обявиха пред всички за част от игрите във Федерацията. Сега сам каза, че всичко е минало. Нищо чудно съгласието за отстраняването на Братоеви да е част от договорката и цената за поста.
Развиваш някаква невероятна конспирация. Треньорът сам отслабва отбора си, който отива на световен форум за да угоди на Д. Лазаров, който е в конфликт с Матей. А защо тогава Константинов направи всичко за да върне Матей? Защо не изгони Соколов и Салпаров? И още нещо ще ти кажа, което съм го виждал с очите си-Надка Велева и Ева Дойчева(мир на праха й) бяха близки приятелки. Поинтерсувай се кой са тия жени.
Ако не си забелязал, главния мениджър на националните отбори и доверено лице на шефа отново най - вероятно ще се състезава. Ако не помниш колко време Жоро Братоев обикаля отбори, за да си намери тим, с който да играе ще е необходимо да си припомниш. И е хубаво да се сетиш къде игра Георги преди тази сага и кой беше директор на отбора. А защо Пламен се е съгласил на тази игра - нямам идея, но все пак във визитката му ще си остане едно Национален селекционер на България!!!
Не съм привърженик на конспирациите, но фактите се навързват в много неприятен ред! Ааааа и още нещо - обявяването, че Матей е в разширения състав без да е получил съгласието му не е "направил всичко да го върне"
ПП Благодаря за идеята... сега ще потърся инфо за двете дами
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН