СП: България - Русия - 2:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Re: СП: България - Русия
Аз съм оптимист за следващите ни мачове,вижда се че срещу силните играем много добре.За мен паузата си даде отражение
Страхотен мач! Показахме, че можем! Отборът беше преобразен спрямо вчерашния мач! За съжаление тази почивка след втория гейм се отрази И НА ТОЗИ МАЧ ! Не искам да припомням и другите случаи, писал съм ги в темата за Световното. На практика мачът започна отначало! За съжаление Виктор се контузи. Дано да не е нещо сериозно, но това изкълчване е адски неприятно и си мисля, че поне седмица ще отсъства. Страхотен мач за Тошко Скримов! Мисля, че с играта си днес убеди Пламен, че заслужава да е титуляр! Алексиев е по-добре да стои на пейката и да влиза като резерва, защото е като разярена мечка
Дани Милушев се включи добре, но така се лишихме от атаката през центъра.... няма как да му се сърдим, защото играе на необичайна позиция. За мен голяма грешка на Пламен бе, че остана само с двама центрове за мача. Заминаваме само с трима за Световното, а в групата са само двама..... за мен тук сбърка много. Отново ще го кажа: не мога да си обясня защо взе Сеганов. Просто не мога да си обясня защо е с отбора... но както и да е. Играта ни днес бе на много добро ниво. Единствената ни слабост бе блокадата в последните два гейма! Първите два гейма нямахме грешка при контрите... направо да не повярва човек. Показахме, че можем! Трябва да се стегнем и да мачкаме в следващата фаза! Включително да си върнем на бразилци и руснаци! Да, трудно ще е, да трябва да надскочим себе си, но днес показахме, че сме способни да играем по такъв начин!

whitebear написа:cska-632 написа:ros написа:cska-632 написа:И какво му е важното на този двубой като всичко е ясно преди него
След като питаш значи няма нужда да ти се обяснява. Просто не се интересуваш от волейбол
Класирането ли ще се промениДруги отбори ли ще срещнем
Първите четири от нашата група се събират с четири от друга група. И играем само с четирите от другата група, като насточщите резултати се броят. Т.е. мачовете срещу Русия, Канада и Китай, където имаме общо 5 точки. Т.е. Започваме втората фаза на турнира с 5 точки, Руснаците със 8, Канадците със 5, а Китайците с 0.
Вчера по новините казаха, че няма да се промени нищо и повтарям като папагал какво са казали

Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
0007 написа:Майната ви на всички хейтъри,изчезвайтеБраво,момчета,доволен съм,бяхме равностойни като изключим третия гейм.Руснаците оправиха посрещането,а ние бяхме без център,а срещу Русия това е най-пагубно.Нищо,дано с Бразилия направим подобен мач
Дано така играем срещу Германия, Финландия и Куба. Наистина страхотни момчета
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
cska-632 написа:Вчера по новините казаха, че няма да се промени нищо и повтарям като папагал какво са казалиВиновен
Ако освен да слушаш вземеш и да попрочиташ нещо... Казаха го вчера, защото вчерашния мач нямазначение, Египет си отпадат и резултата от мача с тях не важи за следващия етап
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Руснаците ни разбиха на сервиси. Мусерски с малко късмет можеше да изкара сам мача
Играхме добре и равностойно с руснаците, като изключим третия гейм и тайбрека, в който ни превъзхождаха.
Отново черната овца беше Градинаров, при всяко свое включване правеше по някоя друга точка за противниковия отбор. Сколов, колкото и резултатен беше за нас, толкова беше и резултатен за отбора на Русия с грешките си. Скримов направи страхотен мач.
Можеше и да ги бием. Жалко.

Играхме добре и равностойно с руснаците, като изключим третия гейм и тайбрека, в който ни превъзхождаха.
Отново черната овца беше Градинаров, при всяко свое включване правеше по някоя друга точка за противниковия отбор. Сколов, колкото и резултатен беше за нас, толкова беше и резултатен за отбора на Русия с грешките си. Скримов направи страхотен мач.
Можеше и да ги бием. Жалко.
Имаме си волейболен Козмин Милушев
Следващата група ще изглежда така преди мачовете:
1. Бразилия 9 т.
2. Русия 8
3. Германия 6
4. Канада 5
5. България 5
6. Финландия 2
7. Куба 1
8. Китай 0
Имаме шанс да сме в тройката и да продължим нататък.
1. Бразилия 9 т.
2. Русия 8
3. Германия 6
4. Канада 5
5. България 5
6. Финландия 2
7. Куба 1
8. Китай 0
Имаме шанс да сме в тройката и да продължим нататък.
Важното е, че ги бихме първите геймове и разкарахме онова отвратително Спиридовче.
ros написа:cska-632 написа:Вчера по новините казаха, че няма да се промени нищо и повтарям като папагал какво са казалиВиновен
Ако освен да слушаш вземеш и да попрочиташ нещо... Казаха го вчера, защото вчерашния мач нямазначение, Египет си отпадат и резултата от мача с тях не важи за следващия етап
Какво го атакувате човека, като не искаш да му обясниш не го коментирай. Това че не следи изявите на волейболистите и правилата на лигата, не значи че няма право да е съпричастен и да се радва на победите.
Върни се в “Световно първенство по волейбол”