Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Съветвам ви да не пишете неща, от които си нямате и бегла представа, както е модерно
- Drunken_Master
- Контакти:
nghcvth написа:А с втората част се нареди в топ 1.
Ти забележи само на какви тъпотии се хили. Абсолютен дебил...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Sens85 написа:pomiqrat написа:КЕШ е бил по-лесен турнир от УЕФА. УЕФА е бил като ШЛ без шампионите. Полуфинал е едно голямо нищо. Някой аматьор, малко късмет и си там.
Здравеопазнането иградено при бай тошо е пълна трагедия. Образованието и възпитатиего също го видяхме.
С това се нареди в топ 3 на най тъпите коментари евър...
Тотално изплискване на легена, пич :D
Явно още не сте научили иронията на помияра :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
ugly bug написа:miro_rz написа:Чичо Ози си е заминал, жалко така и не успях да го видя след като имах билет, но си отмени на два пъти концертите!
No more tears...
Горски, гледам вашата мъка в момента...
Ами , .. с игра няма да сте шампиони , пак БФС ще помага.
Въх, с тази конкуренция и ти да си треньор в Разград ще ни направиш шампиони още Март!
miro_rz написа:ugly bug написа:miro_rz написа:Чичо Ози си е заминал, жалко така и не успях да го видя след като имах билет, но си отмени на два пъти концертите!
No more tears...
Горски, гледам вашата мъка в момента...
Ами , .. с игра няма да сте шампиони , пак БФС ще помага.
Въх, с тази конкуренция и ти да си треньор в Разград ще ни направиш шампиони още Март!
Нека свърши сезона на морето и ида.
Сеги продавам кукуруз в Китен през деня и вечер правя дюнери.
Кат са напълня с пари на есен идвам да ги пръскам в Разград.
С две думи - сега съм зает инак на драго сърце..
Мисля да бия път да ви гледам на реванша. Викай и Блатера и да шибнем по някоя бира.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
miro_rz написа:ivan56 написа:Винаги е забавно да четеш, чорбари и говеда.
Кой повече обирал каймака от футболисти през кукувизма.
Поне едно тенеке да имаше от Европата.
Май само ние и албанците от цоц лагера нямаме тенеке.
Само ние живеем в миналото. Аз разбирам да имаме носител както ти казваш пък то…
Еми имаме полуфиналист, четвъртфиналист и така.
При волейбола преди празнувахме колко поледни 4 места та така. Няма да отварям тема за САЩ 94.
Манталитет кво да правиш.
Нали гледаш кви луди премии се дават по олимпиадите за 8,9,88 място и тн в милата ни татковина.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...