Laetitia написа:Ще потърся темата, винаги са ме интересували подобни неща. Трябваше да се родя мъж.
Извинявай, че те подведох ... Всъщност заглаваието на темата е различно.

Ето: viewtopic.php?f=53&t=96181&st=0&sk=t&sd=a
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Laetitia написа:Ще потърся темата, винаги са ме интересували подобни неща. Трябваше да се родя мъж.
THE G.A.M.E написа:Laetitia написа:Ще потърся темата, винаги са ме интересували подобни неща. Трябваше да се родя мъж.
Извинявай, че те подведох ... Всъщност заглаваието на темата е различно.![]()
Ето: viewtopic.php?f=53&t=96181&st=0&sk=t&sd=a
sl321 написа:Tова което ми харесва е че в анкетата ония които мислят че Италия ще бие са повече.В последно време става точно обратното от резултатите от анкетите.
Laetitia написа:Само ако знаеш каква картина ми изникна, когато прочетох това за ариеца...acmilan написа:Ние, българите, се надпреварваме да наричаме другите цигани, а не виждаме колко мургави хора, при това не от циганския етнос, се подвизават по улиците ни. Да не говорим, че солариумът е направил половината ни население в активна възраст ромиАз съм ариец на външен вид и именно заради това имам право да съдя за цвета на кожата
![]()
Между другото, и в испанския състав няма толкова мургави, освен Педро и Арбелоа май, за други не се сещам, един Иниеста примерно е Каспър отвсякъде
![]()
Остави ги троловете иначе - те си живеят от хейт.
Стискам палци за Италия, разбира се, и мисля, че успех е напълно постижим. На вратата е един от най-добрите вратари в съвременния футбол, защитата е стабилна, в халфовата линия има хора, които са способни да решат всеки мач, а в нападение Италия има Касано и арийския динамит Балотели, който, както се видя, може да избухва сериозно дори по два пъти на мач. Нека красивият футбол победи, а "Фурията" да си ходи.
Не, представих си как крачиш по "Сан Сиро" с есесовска униформа, а за фон звучи "Am Adolf Hitler Platz".acmilan написа:Не знам каква е била картината, ако си си представила Швайнщайгер, чак такъв не съм, но са ме бъркали с германец на морето като малък
А може и Балотели да си си представила, съдейки от определението арийски динамит
![]()
Иначе то и двата отбора, така или иначе, ще си ходят след финала, дано Скуадрата си отиде от Украйна с купата.
ralka_levskarka написа:sl321 написа:Tова което ми харесва е че в анкетата ония които мислят че Италия ще бие са повече.В последно време става точно обратното от резултатите от анкетите.
Нормално да са повече, хората, които мразят Испания са достаи ако направят дубъл те ще бъдат първият отбор, и ще напишат история, и това естествено не е много желателно. Аз си съм си за Ла Фурията, но имам лошо предчувствие
Laetitia написа:Не, представих си как крачиш по "Сан Сиро" с есесовска униформа, а за фон звучи "Am Adolf Hitler Platz".acmilan написа:Не знам каква е била картината, ако си си представила Швайнщайгер, чак такъв не съм, но са ме бъркали с германец на морето като малък
А може и Балотели да си си представила, съдейки от определението арийски динамит
Иначе то и двата отбора, така или иначе, ще си ходят след финала, дано Скуадрата си отиде от Украйна с купата.
А Балотели си е чист ариец, откъдето и да го погледнеш.
durex написа:ralka_levskarka написа:sl321 написа:Tова което ми харесва е че в анкетата ония които мислят че Италия ще бие са повече.В последно време става точно обратното от резултатите от анкетите.
Нормално да са повече, хората, които мразят Испания са достаи ако направят дубъл те ще бъдат първият отбор, и ще напишат история, и това естествено не е много желателно. Аз си съм си за Ла Фурията, но имам лошо предчувствие
Защо трябва да мразя Испания след като подкрепям Италия? Не ги мразя, а и доста хора съм сигурен,че не ги мразят, просто симпатизират на Италия повече,но не може да се нарече омраза!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта