Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Финал на Евро 2012: Испания - Италия

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юни 2012 10:28

Laetitia написа:Ще потърся темата, винаги са ме интересували подобни неща. Трябваше да се родя мъж. :lol:

Извинявай, че те подведох ... Всъщност заглаваието на темата е различно. :oops:
Ето: viewtopic.php?f=53&t=96181&st=0&sk=t&sd=a
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 юни 2012 10:33

THE G.A.M.E написа:
Laetitia написа:Ще потърся темата, винаги са ме интересували подобни неща. Трябваше да се родя мъж. :lol:

Извинявай, че те подведох ... Всъщност заглаваието на темата е различно. :oops:
Ето: viewtopic.php?f=53&t=96181&st=0&sk=t&sd=a

В грешка си. Това е темата - gong/viewtopic.php?f=53&t=71881
1914

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 30 юни 2012 12:52

Италия ще е шампион писна ни от лигавите прехвалени Испанци в медиите ги боготворят време е жабарите да ги разкрият

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юни 2012 13:08

Tова което ми харесва е че в анкетата ония които мислят че Италия ще бие са повече.В последно време става точно обратното от резултатите от анкетите.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юни 2012 13:13

sl321 написа:Tова което ми харесва е че в анкетата ония които мислят че Италия ще бие са повече.В последно време става точно обратното от резултатите от анкетите.

Нормално да са повече, хората, които мразят Испания са доста :) и ако направят дубъл те ще бъдат първият отбор, и ще напишат история, и това естествено не е много желателно. Аз си съм си за Ла Фурията, но имам лошо предчувствие ;)
Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юни 2012 14:13

Laetitia написа:
acmilan написа:Ние, българите, се надпреварваме да наричаме другите цигани, а не виждаме колко мургави хора, при това не от циганския етнос, се подвизават по улиците ни. Да не говорим, че солариумът е направил половината ни население в активна възраст роми :mrgreen: Аз съм ариец на външен вид и именно заради това имам право да съдя за цвета на кожата :!: :lol: Между другото, и в испанския състав няма толкова мургави, освен Педро и Арбелоа май, за други не се сещам, един Иниеста примерно е Каспър отвсякъде :mrgreen:
Само ако знаеш каква картина ми изникна, когато прочетох това за ариеца... :)
Остави ги троловете иначе - те си живеят от хейт.

Стискам палци за Италия, разбира се, и мисля, че успех е напълно постижим. На вратата е един от най-добрите вратари в съвременния футбол, защитата е стабилна, в халфовата линия има хора, които са способни да решат всеки мач, а в нападение Италия има Касано и арийския динамит Балотели, който, както се видя, може да избухва сериозно дори по два пъти на мач. Нека красивият футбол победи, а "Фурията" да си ходи. :mrgreen:

Не знам каква е била картината, ако си си представила Швайнщайгер :lol: , чак такъв не съм, но са ме бъркали с германец на морето като малък :) А може и Балотели да си си представила, съдейки от определението арийски динамит :lol: :mrgreen: Иначе то и двата отбора, така или иначе, ще си ходят след финала, дано Скуадрата си отиде от Украйна с купата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юни 2012 14:18

acmilan написа:Не знам каква е била картината, ако си си представила Швайнщайгер :lol: , чак такъв не съм, но са ме бъркали с германец на морето като малък :) А може и Балотели да си си представила, съдейки от определението арийски динамит :lol: :mrgreen: Иначе то и двата отбора, така или иначе, ще си ходят след финала, дано Скуадрата си отиде от Украйна с купата.
Не, представих си как крачиш по "Сан Сиро" с есесовска униформа, а за фон звучи "Am Adolf Hitler Platz". :lol: А Балотели си е чист ариец, откъдето и да го погледнеш. :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 30 юни 2012 14:18

ralka_levskarka написа:
sl321 написа:Tова което ми харесва е че в анкетата ония които мислят че Италия ще бие са повече.В последно време става точно обратното от резултатите от анкетите.

Нормално да са повече, хората, които мразят Испания са доста :) и ако направят дубъл те ще бъдат първият отбор, и ще напишат история, и това естествено не е много желателно. Аз си съм си за Ла Фурията, но имам лошо предчувствие ;)

Защо трябва да мразя Испания след като подкрепям Италия? Не ги мразя, а и доста хора съм сигурен,че не ги мразят, просто симпатизират на Италия повече,но не може да се нарече омраза!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юни 2012 14:21

Laetitia написа:
acmilan написа:Не знам каква е била картината, ако си си представила Швайнщайгер :lol: , чак такъв не съм, но са ме бъркали с германец на морето като малък :) А може и Балотели да си си представила, съдейки от определението арийски динамит :lol: Иначе то и двата отбора, така или иначе, ще си ходят след финала, дано Скуадрата си отиде от Украйна с купата.
Не, представих си как крачиш по "Сан Сиро" с есесовска униформа, а за фон звучи "Am Adolf Hitler Platz". :lol: А Балотели си е чист ариец, откъдето и да го погледнеш. :mrgreen:

:lol: Това беше добро :lol: Не, чак с есесовска униформа не бих крачил, но ако тогава неарийците са били кът в Европа като цяло през един период от време :mrgreen: , сега арийците са кът в България, особено в летните месеци :lol: Интересното е, че макар да съм ариец, харесвам неарийки повече 8-)
Последна промяна от acmilan на 30 юни 2012 14:28, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юни 2012 14:22

durex написа:
ralka_levskarka написа:

Защо трябва да мразя Испания след като подкрепям Италия? Не ги мразя, а и доста хора съм сигурен,че не ги мразят, просто симпатизират на Италия повече,но не може да се нарече омраза!

О определено може, по самите коментари си личи :). Хора, които преди два дена са викали за Германия утре ще пискат за Италия, само и само да не е Испания. :)
Image

Върни се в “Евро 2012”