ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - 1/2 финал: Германия - Италия

Мнениеот Robbery » 26 юни 2012 01:16

А на Рикардо Монтоливо майка му е германка. Той дори има и немско гражданство. Да видим дали ще играе на полуфинала.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 юни 2012 01:17

Laetitia написа:
MCMXIII написа:
Laetitia написа:Ех... :mrgreen: Ама Тиаго поне, ако не ме лъже паметта, е с италиански корени.

Може би кучето му е било с италиански паспорт...

Лека нощ!
Виж как ме караш да се ровя по нощите...

An Italian citizen before his arrival in Europe (he is of Italian descent)

Хайде лека нощ!

На Гомес, Кедира и Боатенг майките им са германки, ама това не пречи да говорите глупости, нали? :mrgreen:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 юни 2012 01:19

Robbery написа:А на Рикардо Монтоливо майка му е германка. Той дори има и немско гражданство. Да видим дали ще играе на полуфинала.

Интернационалната Скуадра-германче, бразилче и маймунче :mrgreen:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2012 01:21

niki87 написа:На Гомес, Кедира и Боатенг майките им са германки, ама това не пречи да говорите глупости, нали? :mrgreen:
Колега, не ставай заядлив. :mrgreen: На Клозе и Подолски единственото им немско е овчарката вкъщи. :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 юни 2012 01:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q8nckKO2Llc[/youtube]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 01:39

Laetitia написа:
niki87 написа:На Гомес, Кедира и Боатенг майките им са германки, ама това не пречи да говорите глупости, нали? :mrgreen:
Колега, не ставай заядлив. :mrgreen: На Клозе и Подолски единственото им немско е овчарката вкъщи. :mrgreen:

Те като цяло водещите нац..., ааа германци във форума са леко заядливи, с изключение на колегата от Русе, така че ще им свикнеш :) Ние фаш... аааа добре де, феновете на Италия сме по - коректни хора :mrgreen: Мултикултурността на Германия е проблем за страната, изразен публично от канцлера на федералната република, не просто на някой говорещ глупости във форума, ама айде, дълга тема става. Наистина не знаех, че майката на Монтоливо е германка, в известен смисъл той съчетава голяма склонност към авторитарност и, как да кажа, антипацифизъм в себе си :lol: . Тва Рим, тва Свещена Римска империя, тва Макиавели, тва Бисмарк, тва едни други известни фигури, въобще :mrgreen: Иначе сериозно, аз никога не съм крил, че уважавам Германия. В спорта няма нищо ненормално, напротив, съвсем логично и достойно е, да признаваш силата на противника. Спортът е за достойни хора, поне големите почти винаги са такива. Изключенията само потвърждават правилото. Между другото, аз скоро мисля пак го написах, доста от обвиненията и митовете, лепнати на едната, са насочвани и към другата футболна нация. Стилът на игра е нещо, което отдавна подлежи на промяна. Вече нито италианците играят защитно, нито германците са ботушари, нито бразилците са самба и футболна поезия, нито англичаните ааа..... те са си май същите :lol: Рухна и представата за балканските техничари, неудачните и разединени испанци и т. н. Всичко може да стане в четвъртък, аз лично отново съм умерен оптимист. Доволен съм от видяното до момента от Италия. Разбира се, Германия има своите сериозни аргументи. Каквото сабя ( в случая танк :lol: ) покаже :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 юни 2012 01:49

acmilan написа:Те като цяло водещите нац..., ааа германци във форума са леко заядливи, с изключение на колегата от Русе, така че ще им свикнеш :) Ние фаш... аааа добре де, феновете на Италия сме по - коректни хора :mrgreen: Мултикултурността на Германия е проблем за страната, изразен публично от канцлера на федералната република, не просто на някой говорещ глупости във форума, ама айде, дълга тема става. Наистина не знаех, че майката на Монтоливо е германка, в известен смисъл той съчетава голяма склонност към авторитарност и, как да кажа, антипацифизъм в себе си :lol: . Тва Рим, тва Свещена Римска империя, тва Макиавели, тва Бисмарк, тва едни други известни фигури, въобще :mrgreen: Иначе сериозно, аз никога не съм крил, че уважавам Германия. В спорта няма нищо ненормално, напротив, съвсем логично и достойно е, да признаваш силата на противника. Спортът е за достойни хора, поне големите почти винаги са такива. Изключенията само потвърждават правилото. Между другото, аз скоро мисля пак го написах, доста от обвиненията и митовете, лепнати на едната, са насочвани и към другата футболна нация. Стилът на игра е нещо, което отдавна подлежи на промяна. Вече нито италианците играят защитно, нито германците са ботушари, нито бразилците са самба и футболна поезия, нито англичаните ааа..... те са си май същите :lol: Рухна и представата за балканските техничари, неудачните и разединени испанци и т. н. Всичко може да стане в четвъртък, аз лично отново съм умерен оптимист. Доволен съм от видяното до момента от Италия. Разбира се, Германия има своите сериозни аргументи. Каквото сабя ( в случая танк :lol: ) покаже :)

Прав си. Всичко се променя. Единственото константно нещо е, че Англия не бие на дузпи. ;)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2012 01:52

Хах, да, и аз мислех да обърна внимание именно на огромния проблем на Германия с мулти-култи, ама се отказах, че сме футболен форум, да не ни гледат странно другите. :lol:
Както вече отбелязах, уважавам немския тим, дори в тази му шарена разновидност, така че съм далеч от всякакви заяждания.
Действително ние, фаш... тоест, феновете на Италия, сме по-пацифистки настроени от подкрепящите Райха. :mrgreen:
Хайде, лека от мен и в четвъртък стискаме палци за рагаците в синьо. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 юни 2012 09:46

Laetitia написа:Хах, да, и аз мислех да обърна внимание именно на огромния проблем на Германия с мулти-култи, ама се отказах, че сме футболен форум, да не ни гледат странно другите. :lol:
Както вече отбелязах, уважавам немския тим, дори в тази му шарена разновидност, така че съм далеч от всякакви заяждания.
Действително ние, фаш... тоест, феновете на Италия, сме по-пацифистки настроени от подкрепящите Райха. :mrgreen:
Хайде, лека от мен и в четвъртък стискаме палци за рагаците в синьо. :)

E, то фашизмът не е расистка идеология.Четете малко повече.
Победа на Германия с 2:1.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 26 юни 2012 10:11

Този никича гледам още защитаво болно немските си любимци

Няма такъв пациент :lol: :lol: :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Евро 2012”