Има ли шансове Русия за трофея ?

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

LyuboKov
Контакти:

Re: Анкета: За кого освен за Русия ще викате на Европейското?

Мнениеот LyuboKov » 09 юни 2012 00:06

Синьо сърце написа: Руският футбол е добър, но не е велик, естествено. Хората вложиха там много пари и ще го правят още по-добър. Страхотно и истинско първенство, от което излязоха днешните национали и тепърва ще излизат още много. Но пропускаш факта, че много хора харесват Русия по други причини.

А ти изпускаш факта, че доста хора НЕ ХАРЕСВАТ Русия по същите тези други причини. :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 юни 2012 00:07

Синьо сърце написа:
acmilan написа:
sl321 написа:Аз не симпатизирам на Русия,за да ме пита някой си ,освен тях на кой ще симпатизирам.
Ебахти и зомбитата......Русия....пффф

Хората все още се чувстват задължени да й симпатизират :lol: Идеология, какво да се прави :mrgreen: Нека не се обиждат феновете на отбора на Русия, които го харесват заради начина на игра. Това не е насочено към тях ;)

Не, ти обиждаш всички. И няма идеология. Ти не можеш да направиш разлика между режима и хората. Не си бил там и не си контактувал с тях тук. Те бяха поставени в малоумна ситуация от управляващите, и пак победиха-ТЕ, а не Сталин и сульо-пульо...Те не са виновни за нищо, освен че с цената на 25 милиона( не долари) победиха. Те не са виновни, че БГ им обяви война. Не са виновни, че изтраяха 70 години див комунизъм и оцеляха. Не са виновни, че направиха бази, стадиони, инвестиции и си развиват футбола. Докато в любимата ни Италия( аз винаги съм бил за Италия и ще бъда) знаеш какво се случва с футбола. Говориш глупости, а Чехия не взе точката, за която ти копнееше, нямаше и как да стане-добре че не отнесоха седмица! Но да харесваш Русия и Италия едновременно не е дадено всекиму. И да уважаваш инакомислещите също. Жалко.

Говориш глупости. По същата логика и германците не са виновни, че са варили евреи и че са избили сума ти народ из окупираните земи, те просто са изпълнявали заповеди. Освен това, България никога не е обявявала война на СССР, а е точно обратното. Не можеш да накараш някой да харесва Русия, само защото ти я харесваш. Това не значи, че не оценяваме добрата им игра. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 юни 2012 00:08

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 09 юни 2012 00:10

Само за Русия. Единствените с които сме една кръв и биха ни помогнали. Смешно е да се вика за отбор от Западна Европа при положение, че тези за които викате като чуят че сте от България биха ви се изсмяли подигравателно. Ние сме велик народ и руснаците са ни братя. В този форум пишат предимно 50-100 неориентирани човека фенове на западни отбори и едва ли анкетата ще е успешна. Викал за Германия - щото ни мислят за цигани там... Хубавото е, че повечето истински българи са също за Русия, но не четат тук.

Panicanwhyasker
Контакти:

Мнениеот Panicanwhyasker » 09 юни 2012 00:12

Botevist_1912 написа:Естествено, че ще викам за най-великата страна на света - Русия. А гърци, византийци и всякакви други държави оставям да ги подкрепят буферите и всякакви други лица.

Нещас*ник,най-великата страна на света е България,а ти не си нищо повече от една комунистическа подлога!!!!!!
Питат го кой отбор подкрепя той пак буферите подхваща. :oops: Явно са ти бръкнали някъде. :) :lol:

“Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега руските казаци в нашата Добруджа? ... Защо пак са на страната на румънци , сърби и гърци , заграбили наши , български земи ?
Ще ги бием и прогоним както всеки враг , който пречи за Обединението на България !”

Ген. Иван Колев
Септември 1916 г.

Относно футбола Русия са добър отбор, който подкрепям.
Други фаворити са ми Испания и Холандия.

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 09 юни 2012 00:14

Отборите от нашата махала - Гърция и Хърватско и всички славянски отбори, но най-вече Чехия. Твърдо против Руската империя обаче. И подкрепям Швеция и Дания.

Потребителски аватар
petar_09
Контакти:

Re: Анкета: За кого ще викате на Европейското?

Мнениеот petar_09 » 09 юни 2012 00:17

acmilan написа:При всички положения не и за Русия :mrgreen: Винаги съм бил за Скуадрата, така ще бъде и сега. Forza Italia!

брао пичага
вън боклуците от ЦСКА !!!!!!!!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2012 00:19

karabadabul написа:Само за Русия. Единствените с които сме една кръв и биха ни помогнали. Смешно е да се вика за отбор от Западна Европа при положение, че тези за които викате като чуят че сте от България биха ви се изсмяли подигравателно. Ние сме велик народ и руснаците са ни братя. В този форум пишат предимно 50-100 неориентирани човека фенове на западни отбори и едва ли анкетата ще е успешна. Викал за Германия - щото ни мислят за цигани там... Хубавото е, че повечето истински българи са също за Русия, но не четат тук.

хаха ебати смешния коментар. И на теб пияндурниците ако са ти братя, на нас останлие - НЕ СА.
Иначе това отборче ще бъде отвято както винаги при първия сериозен противник... Маншафта, Франция и ко ще му напълнят кошницата за нула време.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 юни 2012 00:25

daniel875 написа:
Viktor4o_Rs написа:Русия игра впечатляващо срещу Чехия. Иначе аз е ясно, че си викам за Германия. Ще е интересно да се срещнат двата отбора, особено на 22-ри юни :mrgreen:

Този мач не е критерий за сила. Най - много коментари за всемогъщество се появяват точно сега. Ще гледаме. Ако руснаците измъкнат труден мач с обрат, значи СТАВАТ.

На миналото европейско доста доволно си треснаха Холандия , въпреки че "лалетата" им изравниха почти накрая . Руснаците са си класен тим . Имат страхотни играчи Дзагоев , Аршавин и Павлюченко , Роман Широков , който според мен е най-добрият руски халф в последните години , могат да си позволят да оставят моя любимец Билялетдинов извън отбора даже ... :) При тях нещата стават с много пари и с правилна работа един 1/4-финал с Германия в Полша ще е мач с мега заряд :twisted:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 юни 2012 00:35

Viktor4o_Rs написа:Говориш глупости. По същата логика и германците не са виновни, че са варили евреи и че са избили сума ти народ из окупираните земи, те просто са изпълнявали заповеди. Освен това, България никога не е обявявала война на СССР, а е точно обратното. Не можеш да накараш някой да харесва Русия, само защото ти я харесваш. Това не значи, че не оценяваме добрата им игра. ;)

Ще ти отговоря, и то единствено заради обвинвнието за глупостите. Никога, никъде и по никакъв начин не съм обвинявал германците. Те така са решили да водят тази война и са си получили полагаемото. А изпълнителите са пред избора-или го правиш, или и ти в сапуна. Жестоко е, но така е било. А влизането в Оста и пращането на влакове с провизии за Вермахта е достатъчно. Но аз никого не карам-за ужас на такива като тебе предостатъчно хора харесват Русия... Само искам да тее питам за последно, ако така като тебе разсъждаваха в Русия преди 130-140 години, щеше ли да има България, а?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Евро 2012”