ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия - 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия

Мнениеот L_Messi » 10 юни 2012 11:49

CTAHKO написа:
L_Messi написа:Испанците превъзхождат на всеки отделен пост и са много по-обигран и усъвършенстван отбор, затова очаквам мачкане от началото до края и победа за Ла Фурия - 2:0 (Силва и Мата).

Къде ги видя тези два гола на испанците срещу Италия,не мога да разбера.Че те станаха световни шампиони с 6 гола за цялото първенство,ти искаш сега да вкарат 2 гола в един мач :)

Точно това, което изказваш като довод ме спира да прогнозирам по-изразителна победа на Испания ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 10 юни 2012 11:52

Ще е много интересен и оспорван мач ! И двата отбора ще се борят до край ! 2:1 2:2 1:2

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 юни 2012 12:05

Испания има три предимства
- много са сработени
- имат дълга резервна скамейка
- напомпани са със самочувствие

Индивидуално Италия е по-слаба само за хората, които са гледали калчото по новините и четат статии за скандали! Това, че Испания са фаворити и са много силен отбор не може да е предпоставка, за това да отписвате Италия! Говорите за защитната игра все едно е нещо елементарно.....
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 юни 2012 12:11

Най-накрая дойде мача. Надявам се Испания да спечели. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 юни 2012 12:16

CTAHKO написа:Та повечето им футоболисти едва преди няколко дни ги пуснаха от затворите и нямат нужната подготовка...

Те и вътре са поддържали форма по специалната програма на Паоло Роси :mrgreen:

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 10 юни 2012 12:19

Groucho написа:
CTAHKO написа:Та повечето им футоболисти едва преди няколко дни ги пуснаха от затворите и нямат нужната подготовка...

Те и вътре са поддържали форма по специалната програма на Паоло Роси :mrgreen:

:lol: :lol: Много добре го затапи :lol: :lol:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 юни 2012 12:24

Sardukar написа:Испания има три предимства
- много са сработени
- имат дълга резервна скамейка
- напомпани са със самочувствие

Индивидуално Италия е по-слаба само за хората, които са гледали калчото по новините и четат статии за скандали! Това, че Испания са фаворити и са много силен отбор не може да е предпоставка, за това да отписвате Италия! Говорите за защитната игра все едно е нещо елементарно.....

Изобщо не съм запознат със скандалите в италианския футбол, защото не чета много-много за калчото, но често гледам мачове от Серия А, ей така по навик и заради доброто старо време, когато по ВН ги даваха с коментарите на Мичмана и Борето Касабов.
И наистина мненито ми е, че от Касияс до Торес испанците са по-добри на всеки един пост, дори един Арбелоа, когото и феновете а Реал често критикуват, е по-добър от Маджо според мен. Въьпреки, че точно Маджо и Балдзарети са ми едни от най-симпатичните играчи въобще.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 юни 2012 12:33

всеки си има право на мнение ;) аз бях малко краен, но.... все пак това е колективна игра и не винаги индивидуалностите имат важност(например англичаните хаха)

ПП Маджо е гоуемец :lol: Аз явно съм "леко" пристрастен :oops: Все пак 7 "дървета" са от ЮВЕНТУС! :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 юни 2012 12:37

Отборите на Италия и Испания дебютират един срещу друг на Евро 2008 в Гданск. Настоящият първенец на Европа и света е фаворит номер едно на турнира, докато "Скуадра адзура" записа три поредни загуби в контролите преди форума на Стария континент.

Винсенте дел Боске залага на схемата 4-2-3-1 с Фернандо Торес на върха на атаката, докато Чезаре Прандели прави революционно за "адзурите" решение да играе с трима в защита при постройка 3-5-2. Освен това един от тези трима централни бранители ще е Даниеле де Роси, който от халф е върнат в отбрана, за да замени контузения Андреа Бардзали. Джорджо Киелни и Леонардо Бонучи са останалите играчи пред Джанлуиджи Буфон. Кристиан Маджо и Емануеле Джакерини ще бъдат външните полузащитници, а Андреа Пирло, Клаудио Маркизио и Тиаго Мота ще действат зад Антонио Касано и Марио Балотели.

"Ла Фурия" излиза с най-доброто. Икер Касийяс е на вратата, а Алваро Арбелоа, Серхио Рамос, Пике и Жорди Алба ще са бранителите пред него. Серхио Бускетс и Чаби Алонсо ще изнасят топката, а творците Чаби Ернандес, Андрес Иниеста и Давид Силва ще действат зад звездата на Челси – Торес.

Последният сблъсък между двата тима на голям форум бе преди четири години на Евро 2008, когато на четвъртфинала след нулево равенство иберийците продължиха с дузпи. Интересен факт е, че преди година в контрола "адзурите" надвиха с 2:1 в Бари световния първенец, а общо от 1920 година Испания няма победа над Италия на голям форум в редовното време.

Двубоят започва в 19,00 часа, а след това от 21,45 часа е втората среща за деня между Ейре и Хърватия също от група "С".

ИСПАНИЯ (4-2-3-1): Касийяс, Арбелоа, Рамос, Пике, Алба, Бускетс, Алонсо, Чаби, Иниеста, Давид Силва, Торес

ИТАЛИЯ (3-5-2): Буфон, Маджо, Бонучи, Де Роси, Киелини, Джакерини, Мота, Пирло, Маркизио, Балотели, Касано

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 юни 2012 12:42

acmilan написа:Джовинко наистина направи силен сезон, но Касано е водещата фигура в атака, откакто Прандели е треньор. За съжаление, болестта го изкара за дълго време от терените, но Фантантонио още с влизането си промени играта на Милан в края на сезона. За съжаление, всичко вече беше изгубено, но това е друга тема. Нищо не пречи да играят и двамата с Джовинко в атака, тогава и те ще са в стил тики - така :mrgreen: Само джуджета на терена :lol: Не знам и аз как ще подходи Прандели, има различни варианти както в схемата, така и в изпълнителите. При 3 - 5 - 2 се губи един халф реално. Смисъл трима защитници, двама халф - бека и остават само трима в средата срещу 5 на Испания... Защото Иниеста и Силва са си халфове, никакви крила не са и реално фурията си играе с 5 халфа. А и трима централни защитника при положение, че единственият им нападател е... Торес :lol: ми звучи като прекалено подсигуряване в тази зона и неглижирането на друга. Истина е обаче, че Де Роси би помагал много за изнасянето на топката, ако той е третият централен защитник. При 4 - 3 - 1 - 2 ще може да се разиграва повече топката в средата на терена, защото даде ли се на испанците пълната инициатива, всички знаем какво се случва. Не знам кого ще пусне Прандели, но определено силната страна на Италия е в средата на терена, според мен, и това трябва да се използва. Така или иначе, той си знае най - добре, както каза колегата, ще му пишем оценките довечера :mrgreen: И стига вече с това катеначо, традиционно добрата защита на Италия и т. н., отдавна италианските отбори не играят така, митът открай време е развенчан за тези, които имат поглед върху играта, а и Италия няма защитници като едно време, това е повече от очевадно. Барези, Малдини, Костакурта, Неста, Канаваро... просто няма такива защитници вече. Киелини играе повече в стила на Матераци :mrgreen: , може пък историята да се повтори, кой знае :)

За мен Касано в националния не се представя на нивото,което показва в Милан. За това предпочитам Джовинко да започне,едно че е по-бърз и така на контри може да ги удари,защото със сигурност Испанците ще владеят доста топката и при всяка една възможност за отнемане ще трябва бърз футболист в предни позиции.

Върни се в “Евро 2012”