Има ли шансове Русия за трофея ?
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: За кого освен за Русия ще викате на Европейското?
England
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Аз не симпатизирам на Русия,за да ме пита някой си ,освен тях на кой ще симпатизирам.
Ебахти и зомбитата......Русия....пффф
BLUE CHAMPIONS написа:Аз за Русия няма да викам щото не ме кефи футболът, който практикуватПредлагам на автора да допълни:
т.5- за русата![]()
След днешния мач е логично да си промениш мнението,щото тоя футбол ако не те кефи,не знам какъв футбол би ти харесал

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
sl321 написа:Аз не симпатизирам на Русия,за да ме пита някой си ,освен тях на кой ще симпатизирам.
Хората все още се чувстват задължени да й симпатизират

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:sl321 написа:Аз не симпатизирам на Русия,за да ме пита някой си ,освен тях на кой ще симпатизирам.
Хората все още се чувстват задължени да й симпатизиратИдеология, какво да се прави
Нека не се обиждат феновете на отбора на Русия, които го харесват заради начина на игра. Това не е насочено към тях
Аз мисля че този който пита ,симпатията му към Русия няма връзка с футбола.Виж че пише глупости ......кво да кажа....всеки се чуди как да се направи на по-интересен......
А познайте?
"Внимание, говорит Москва! ....Враг будет разбит, победа будет за нами!"
"Внимание, говорит Москва! ....Враг будет разбит, победа будет за нами!"

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Само за Русия!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
- Botevist_1912
- Контакти:
Естествено, че ще викам за най-великата страна на света - Русия. А гърци, византийци и всякакви други държави оставям да ги подкрепят буферите и всякакви други лица.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Англия
Адзурите след 94 са ми в черния списък, Испания са ми слабост, но както знаем накрая печелят
немците.
Адзурите след 94 са ми в черния списък, Испания са ми слабост, но както знаем накрая печелят

39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Някои хора какви комунисти сънуват не мога да разбера,гледайте си мачовете и не се занимавайте с политика.Повечето руски играчи са милионери,били комунисти айде стига глупости.Играха си руснаците приятен футбол и победиха, къде отидоха тук разни които пишат не мога да разбера.