Sardukar написа:не пристрастие е, че исках да викнат ДЖО КОУЛ!
Джо Коул така и не си разкри потенциала.
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:не пристрастие е, че исках да викнат ДЖО КОУЛ!
Neftochimic1892 написа:Карик връщаше топката към защитниците ,нищо друго не правеше ! За това ,когато се върна Скоулс , играта ви потръгна . Той имаше идея какво да прави с топката и раздаваше пасовете НАДРЕД ...
lrlazarov_19 написа:Neftochimic1892 написа:Карик връщаше топката към защитниците ,нищо друго не правеше ! За това ,когато се върна Скоулс , играта ви потръгна . Той имаше идея какво да прави с топката и раздаваше пасовете НАДРЕД ...
Ясно е, че Карик не може да се справи без стабилен партньор до себе си, но когато има някои силен до него разкрива пълния си потенциал. Силата не му е в граденето на играта, а в отнемането на топката и спирането на атаките на противника, все качества, които не са никак за пренебрегване според мен. Както и да е, всеки си има различни възгледи...
lrlazarov_19 написа:Обаче намирам едно странно решение в групата. Даунинг е предпочетен пред Адам ДжоусънТова не го разбирам.
Neftochimic1892 написа:lrlazarov_19 написа:Обаче намирам едно странно решение в групата. Даунинг е предпочетен пред Адам ДжоусънТова не го разбирам.
Единствено разумно обяснение е ,че Даунинг цял сезон цъка , а Джонсън търка скамейката ...
sven_goran написа:Мисля си, че Grant Holt заслужаваше повиквателна с 15-те си гола този сезон и втория най-резултатен англичанин след Рууни във Висшата лига!
Тук за мен дедо Рой сбърка.
Да видим нападателите, на които той ще разчита да вкарват:
Wayne Rooney (пропуска първите два мача на Англия)
Andy Carroll (направил "зашеметяващ" сезон и вкарал 4 гола!)
Jermain Defoe (резерва на Тотнъм!)
Danny Welbeck (с 9 гола този сезон)
Не виждам с какво всеки от по-горе изброените има предимство пред Холти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта