[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I-yAUTtRWBg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oNXszJDJpOQ[/youtube]
Лампард-Макелеле>който и да било

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
hrclspr12 написа:LIMASSOL написа:Чиста засада не знам за какво се спори,освен това няколко минути преди това отново подминаха засада когато украинец с глава изкара над гредата.
Най - добре е правилото за засада да се елиминира. Така и така непрекъснато има спорове покрай него. "Пасивната" засада е най - добрият начин да се измъкне реферът от трудна ситуацията. Тълкува се винаги "удобно".
RedeviL написа:Viktor4o_Rs написа:Да де, но пак отпаднаха и двата отбора тогава, така че пак победата им е безпредметна![]()
![]()
Ако Германия и Англия се срещнат сега, със сигурност може отново да има 5:1. Само че този път ще е за германците
Иначе не си спомням Англия и Италия да са играли на голям форум, освен мачът им за 3-то място през 90-та година, когато Италия бие 2:1
Ей много ти е весело, нали?На 1/4 финалите Англия ще срещне доказан боец, какъвто е Италия за разлика от Германия, която ще играе с най-слабия отбор на това първенство!Лесно е да се говори и да се правим на велики, когато нещата стоят по този начин..ама да не стане некой фалш накрая!?И между другото групата на Англия беше много по-силна от т.н. "група на смъртта", в която бяха изкуствено надутата Холандия, бездарно слабата Дания и каръците от Португалия, които между другото единствени надиграха Германия и само липсата на късмет им попречи да ги победят..В другата група имаме Англия, Франция (един от най-стойностните отбори на това първенство), традиционно силната Швеция и надъханите домакини от Украйна!Е преценете сами коя група беше по-коварна според вас..
Viktor4o_Rs написа:Аз не знам човек, който се интересува от футбол и смята, че Лампард > Шави или Иниеста. Просто толкова е безумно, че дори не знам как да го коментирам и да споря. И пак казвам, той ми е може би най-симпатичният английски играч, много го харесвам и наистина е много класен футболист. Но не и чак толкова
Viktor4o_Rs написа:ОК, уважавам мнението ти, въпреки че не съм съгласен. Не искам да спорим и да го приемаш все едно се заяждам. Мир и наздраве
drvasko98 написа:И какво подариха точно на англичаните с този незачетен гол? По-отвратителен ли беше от подаръка за германците през 2010?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта