ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия - 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия - 1:1 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2012 21:26

durex написа:
THE G.A.M.E написа:Италианците започнаха доста добре, но в последствие испанците са тези, които могат да съжаляват за пропуснатите 3 т.
В крайна сметка, с оглед на играта, равенството в никакъв случай не изглежда нелогичен резултат ...

Даже си мисля, че Италия вероятно съжаляват доста, че някак си неуспяха да бият ...
А имаха прилична възможност !

За мен, Испания ще се класира с лекота напред, но "Адзурите" ще си имат проблеми с ирландци и хървати. ;)

Да ти кажа,точно с тази игра на Италия,едва ли ще се озорят с Ирландия или Хърватия. Наистина мач с мач не си приличат,но ако си играят както днес,не мисля че ще имат проблеми срещу Ирландия и Хърватска.

Ами аз визирам различният стил, с който ще трябва да се справят "Адзурите" играеки срещу Ирландия и Хърватия.
Защото Испания си атакуваше и им предоставяше достатъчно пространство ...
Обаче Ирландия и Хърватия ще играят прибрано и на италианците ще им се наложи да влязат в ролята на ... Испания. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 юни 2012 21:26

Такива "джобни" като Месито за нещо не стават.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия

Мнениеот CTAHKO » 10 юни 2012 21:30

гражданин от село написа:
CTAHKO написа:На мен пък ми се гледа интрига :) :) :) Давайте смело :)

Дай коефициентите за залагане,де? :)

Нека по-добрия победи :) :) :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия

Мнениеот turbogena » 10 юни 2012 21:30

CTAHKO написа:
гражданин от село написа:
CTAHKO написа:На мен пък ми се гледа интрига :) :) :) Давайте смело :)

Дай коефициентите за залагане,де? :)

Нека по-добрия победи :) :) :)

Няма да гледате сеир ;) :mrgreen:
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 10 юни 2012 21:32

Forza Italia!
Няма по-гаден,мазен и противен отбор от испанците,всичките са такива с много малки изключения.Каталунките не спряха да се мятат по терена,Фабрегас цял мач докато беше на терена се превзема пред съдията.Единствения който е достоен за уважение от този отбор е Икер.
Торес пак ме накара да се посмея малко,няма такъв балък просто.

Продължавайте да подценявате италианците, няма проблем.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 10 юни 2012 21:33

Laetitia написа:
hrclspr12 написа:Добре казваш нещата, но кажи на девойчето по - горе, че Пирло правилно напусна тима ни, защото то много не разбира сякаш. "Не всичко е пари, приятелю" имаше една песен и тя често е много актуална. И все пак всички са доволни, но реално не трябва да е точно така. Ако мачът беше спечелен, задоволството щеше да е по - голямо.
Няма нужда от подобни иронични подмятания. Най-много обичам мъж да ми каже, че не разбирам, защото съм жена. Показва безсилие. Каквото имах за Пирло, казах го. Само глупак би отрекъл, че даде много на Милан. А Кларънс също е от играчите тип "пчеличка", просто се задържа в Милан по-дълго.

Впрочем, днес четох интервю с Буфон, който посочи, че скандалите в италианския футбол могат да се окажат още по-голям стимул за доказване на "скуадрата".
И като нищо ще стане точно така. Днес поне не личеше, че играят настоящият европейски и световен шампион срещу отбор, разкъсван от скандали и проблеми.
Това да е обеца на ухото за всеки, който подценява тим, ставал 4 пъти световен шампион.

Ето, че не си много "в час" - Кларънс Зеедорф има точно толкова сезона в "Милан", колкото и Андреа Пирло. Тук има обаче една такова нещо, че единият си намалява заплатата на няколко пъти, а другият - се прави на "най - големия". Така не става. Отношението на Алегри към Пирло беше правилно. Вярно, че отборът страдаше в известен период, но нещата вървят към добро. "Милан" е имало и преди Пирло, ще го има и след. "Милан" го имаше и преди Силвио Берлускони, а по време на неговото президенство просто стана най - успешния клуб в света.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2012 21:36

Всички пишете за пропуските на Торес, обаче никой не споменава за влиянието, което влизането му имаше върху мача.
Присъствието и движението му разтваряха италианската отбрана, като мидена черупка ...
Не напразно и заваляха чистите положения на испанците !

Това обаче само подчерта грешката, която допусна Дел Боске, започвайки без чист нападател ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 10 юни 2012 21:36

Само Сините! написа:Forza Italia!
Няма по-гаден,мазен и противен отбор от испанците,всичките са такива с много малки изключения.Каталунките не спряха да се мятат по терена,Фабрегас цял мач докато беше на терена се превзема пред съдията.Единствения който е достоен за уважение от този отбор е Икер.
Торес пак ме накара да се посмея малко,няма такъв балък просто.

Продължавайте да подценявате италианците, няма проблем.

Само да ти кажа, че познах мача на точен резултат. Не мисля, че това ще е единственият случай. Прибрах добра сума пари.

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 10 юни 2012 21:36

гражданин от село написа:Такива "джобни" като Месито за нещо не стават.

:lol: :lol: :lol:
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 юни 2012 21:37

hrclspr12 написа:Ето, че не си много "в час" - Кларънс Зеедорф има точно толкова сезона в "Милан", колкото и Андреа Пирло. Тук има обаче една такова нещо, че единият си намалява заплатата на няколко пъти, а другият - се прави на "най - големия". Така не става. Отношението на Алегри към Пирло беше правилно. Вярно, че отборът страдаше в известен период, но нещата вървят към добро. "Милан" е имало и преди Пирло, ще го има и след. "Милан" го имаше и преди Силвио Берлускони, а по време на неговото президенство просто стана най - успешния клуб в света.
Ти пак не разбра за какво иде реч. :lol: Имах предвид, че преди Милан, Кларънс носеше онзи неприятен вражески синьо-черен екип, което показва, че и той не държи кой знае колко на емблемата. Бързам да кажа, че много го харесвам, преди да изтълкуваш още нещо погрешно.
А че Милан ще го има, ще го има.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Евро 2012”