Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Финал на Евро 2012: Испания - Италия

Мнениеот acmilan » 29 юни 2012 17:46

CTAHKO написа:И какво сега :roll: ще гледаме цигански финал 8-) Испански цигани срещу италиански цигани :lol: 2:4 8-)Италианските цигани са ми по-симпатични 8-)

Би ли ми обяснил къде видя цигани в състава на Италия? Знам, че това е един от многото готини митове и остроумни обиди към италианците, наред с жабите, но не знам на какво се основава. Аз мургави футболисти не виждам, освен супер Марио, който е негър все пак :lol: Играчи като Абате, Маркизио, Касано дори със светъл цвят на косата. Ние, българите, се надпреварваме да наричаме другите цигани, а не виждаме колко мургави хора, при това не от циганския етнос, се подвизават по улиците ни. Да не говорим, че солариумът е направил половината ни население в активна възраст роми :mrgreen: Аз съм ариец на външен вид и именно заради това имам право да съдя за цвета на кожата :!: :lol: Между другото, и в испанския състав няма толкова мургави, освен Педро и Арбелоа май, за други не се сещам, един Иниеста примерно е Каспър отвсякъде :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 29 юни 2012 17:53

CTAHKO написа:И какво сега :roll: ще гледаме цигански финал 8-) Испански цигани срещу италиански цигани :lol: 2:4 8-)Италианските цигани са ми по-симпатични 8-)

Абе да ти кажаа подсещаш ме за оня виц дето си говорели англичанина - Бхуто Шиви Накашвара, Германеца - Илдаръм Куран и Американеца - Бенито Игнацио дел Санто.... Акоо ме разбираш на къде те бия. Ако неее - жив и здрав , привърженико на чистия англииски футбол и народ :lol: :lol: :evil:

ИМЕНАТА СА ИЗБРАНИ НА ПРОИЗВОЛЕН ПРИНЦИП И НЕ ПРЕТЕНДИРАМ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ИЗПИСВАНЕ
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2012 18:13

mormona написа:

Абе да ти кажаа подсещаш ме за оня виц дето си говорели англичанина - Бхуто Шиви Накашвара, Германеца - Илдаръм Куран и Американеца - Бенито Игнацио дел Санто.... Акоо ме разбираш на къде те бия. Ако неее - жив и здрав , привърженико на чистия англииски футбол и народ :lol: :lol: :evil:

ИМЕНАТА СА ИЗБРАНИ НА ПРОИЗВОЛЕН ПРИНЦИП И НЕ ПРЕТЕНДИРАМ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ИЗПИСВАНЕ

Това че съм фен на английски отбор,прави ли ме автоматично фен и на английския национален отбор,да не говорим за народ ;)Иначе добре че е английското първенство,за да се обиграват испанските футболисти и да се вдига нивото на националния отбор на Испания 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 29 юни 2012 18:36, променено общо 3 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Евро 2012: финал Испания - Италия

Мнениеот dreben23 » 29 юни 2012 18:23

russia написа: ;)

Я пак си помисли, Португалия ги съсипа и не били надиграни! Само шанса ги покри... :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Евро 2012: финал Испания - Италия

Мнениеот Udoji90 » 29 юни 2012 18:48

dreben23 написа:
russia написа: ;)

Я пак си помисли, Португалия ги съсипа и не били надиграни! Само шанса ги покри... :)

[offtopic]Е, чак пък да са ги съсипали? Наистина не им позволиха да владеят топката, колкото го правят обикновено, ама все пак не създадоха някакви кой знае какви чисти положения, че да кажем, че са съсипали Испания. Каквито опасни удари имаха, почти всичките бяха извън очертанията на вратата - Алмейда няколко пъти стреля от трудни позиции, но сравнително неточно, Роналдо също не изпълни опасно двата преки свободни, а при контрата в края стреля ниско над тополите... Май само един негов удар през първата част, който облиза мрежата отвън, и един корнер на Велосо още в началото, когато топката директно влизаше и Касияс я изби, бяха наистина опасните положения за Португалия. В продълженията пък спокойно може да се каже, че Испания ги съсипаха, като изпъква положението на Инеста, а и още в началото на редовното време един удар на Арбелоа мина много близо над гредата. Отделно и други прилични положения, които не споменах, имаше за "червената фурия". ;)
Но да не натоварваме темата със спорове за отминали мачове - все пак тази е за финала. ;)[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 29 юни 2012 18:59, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 29 юни 2012 18:55

CTAHKO написа:Това че съм фен на английски отбор,прави ли ме автоматично фен и на английския национален отбор,да не говорим за народ ;)Иначе добре че е английското първенство,за да се обиграват испанските футболисти и да се вдига нивото на националния отбор на Испания 8-)

Кои ли са пък тез прочути испански футболисти, които се състезават на Албиона? :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2012 19:02

ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:
CTAHKO написа:Това че съм фен на английски отбор,прави ли ме автоматично фен и на английския национален отбор,да не говорим за народ ;)Иначе добре че е английското първенство,за да се обиграват испанските футболисти и да се вдига нивото на националния отбор на Испания 8-)

Кои ли са пък тез прочути испански футболисти, които се състезават на Албиона? :roll:

Торес,Силва,Мата,Рейна,Алонсо,Пике,Фабрегас,Арбелоа( за Ромеу не съм сигурен да ли е в мъжкия национален отбор) 8-) Сигурно има и още,но това са на първо четене ;) Някои са минали ,а други все още играят на острова ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юни 2012 19:14

Съдия: Педро Проенса

Ако не се лъжа, тоя май беше португалец !?
Тия от УЕФА, сериозно ли ?? ... :shock:
Как е възможно такова нещо ...
Та мачът Испания - Португалия беше на кръв !!!
Това просто, не е реално ...

Иначе е много трудно да се прогнозира тоя мач.
За първи път на това първенство Испания не може да бъде посочена за фаворит !

Дали мачът ще прилича на онзи от груповата фаза ?
Не мисля ...
Но ми се струва, че Скуадрата ще направят грешка, ако излязат със същата схема и тактика/начин на игра.

Дел Боске можеби ще подходи коренно различно от това, което беше като идея в мача от групата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 юни 2012 19:26

THE G.A.M.E написа:Тия от УЕФА, сериозно ли ?? ... :shock:
Как е възможно такова нещо ...
Та мачът Испания - Португалия беше на кръв !!!
Това просто, не е реално ...

E, ko? Да не бесим пианиста преди да е вдигнал капака на пианото ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 юни 2012 19:50

THE G.A.M.E написа:
Дел Боске можеби ще подходи коренно различно от това, което беше като идея в мача от групата ...

Това ще му е и грешката, с Италия експерименти не бива! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Евро 2012”