Има ли шансове Русия за трофея ?

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Анкета: За кого освен за Русия ще викате на Европейското?

Мнениеот acmilan » 08 юни 2012 23:13

пегъзимузовски написа:За Бразилия и Меси ! :) :mrgreen: :)

Според Пената, Аржентина са европейски шампиони на Южна Америка :lol: :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 юни 2012 23:16

stg333 написа:
Синьо сърце написа:
stg333 написа:предплагам автора се шегува, иначе едва ли из България ще има много викащи за Русия, да не кажа хич

Предполагам ти се шегуваш, или си пълен идиот!

защо да се шегувам , харесващите руския футбол в България не са много , лично аз го харесвам но не го смятам за най великия

Руският футбол е добър, но не е велик, естествено. Хората вложиха там много пари и ще го правят още по-добър. Страхотно и истинско първенство, от което излязоха днешните национали и тепърва ще излизат още много. Но пропускаш факта, че много хора харесват Русия по други причини.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 юни 2012 23:21

acmilan написа:
MQplaya написа:Що за глупост.Нима мислиш,че всички българи викат за Русия?

И такива времена е имало, явно носталгията удря здраво някои хора :mrgreen: И в контекста на мача в момента - дано чехите извоюват поне точката, този мач значи много за тях, успех на Чехия :)

Какво толкова ти е направил руския народ, че така силно го ненавиждаш? Другият въпрос е "Какво толкова ти е направила Италия, че да й симпатизираш"? Това, че "Милан" ти е любимият отбор, съвсем не трябва да означава, че е задължителна подкрепата към страната от Ботуша.
Аз знам защо ги харесвам "адзурите", но вече не са ми симпатични, както ми бяха едно време. А са и слаби.
Учили сме ги през годините на волейбол, на баскетбол, на футбол дори. Лошото е, че сега те са много далеч пред нас.
А Русия са ми симпатични по много причини. Естествено, че сме били ощетявани от имперската им политика. Ако не е било османското робство, България вероятно никога нямаше да е това, което преставлява в момента. Съдба!
Последна промяна от daniel875 на 08 юни 2012 23:24, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 08 юни 2012 23:23

Ебати тъпо зададената тема! Авторът трябва да преосмисли заглавието , честно ! Никога няма да викам за Русия! За Германия съм !
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 юни 2012 23:26

Защо му е на някой да вика за комунягите? Ебаси темата :lol: :lol: :lol:
Аз съм за Франция...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 08 юни 2012 23:27

Руските пиянки ще са бонус за 1/4 финалите. ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юни 2012 23:31

daniel875 написа:
acmilan написа:
MQplaya написа:Що за глупост.Нима мислиш,че всички българи викат за Русия?

И такива времена е имало, явно носталгията удря здраво някои хора :mrgreen: И в контекста на мача в момента - дано чехите извоюват поне точката, този мач значи много за тях, успех на Чехия :)

Какво толкова ти е направил руския народ, че така силно го ненавиждаш? Другият въпрос е "Какво толкова ти е направила Италия, че да й симпатизираш"? Това, че "Милан" ти е любимият отбор, съвсем не трябва да означава, че е задължителна подкрепата към страната от Ботуша.
Аз знам защо ги харесвам "адзурите", но вече не са ми симпатични, както ми бяха едно време. А са и слаби.
Учили сме ги през годините на волейбол, на баскетбол, на футбол дори. Лошото е, че сега те са много далеч пред нас.

Предполагам се сещаш, че мога да харесвам каквото си поискам, по каквато си поискам причина. Трябва ли да ми е направил нещо някой народ, че да му симпатизирам или не? Онази Русия, на която симпатизират много българи не съществува вече почти 100 години. Много й симпатизират и заради едно друго време, това допреди 23 години, ти си от тях явно, няма лошо. Разни хора, разни идеали. Моите са несъвместими с подобни симпатии. Колкото до Италия - от малък съм фен на италианците и ще съм такъв винаги. Човек се ражда фен, трудно е да се даде някаква причина защо симпатизира на даден отбор. Това колко са слаби ще видим съвсем скоро. Иначе си прав, че сме ги учили на волейбол, това за футбола е крайно несериозно, знаеш това. Що се отнася за конкретния мач в момента - симпатизирам на желанието на чехите да се докажат срещу руснаците, както искаш го разбирай. Очевидно е обаче, че са по - слабият отбор и заслужено са разгромени.
Последна промяна от acmilan на 08 юни 2012 23:32, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 юни 2012 23:31

Thsmith написа:Защо му е на някой да вика за комунягите? Ебаси темата :lol: :lol: :lol:
Аз съм за Франция...

Най-малко 'щото играят нападателен и директен футбол ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 08 юни 2012 23:33

Силно за Испания ще викаме ; )
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Върни се в “Евро 2012”