Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
пегъзимузовски написа:За Бразилия и Меси !![]()
![]()
stg333 написа:Синьо сърце написа:stg333 написа:предплагам автора се шегува, иначе едва ли из България ще има много викащи за Русия, да не кажа хич
Предполагам ти се шегуваш, или си пълен идиот!
защо да се шегувам , харесващите руския футбол в България не са много , лично аз го харесвам но не го смятам за най великия
acmilan написа:MQplaya написа:Що за глупост.Нима мислиш,че всички българи викат за Русия?
И такива времена е имало, явно носталгията удря здраво някои хораИ в контекста на мача в момента - дано чехите извоюват поне точката, този мач значи много за тях, успех на Чехия
daniel875 написа:acmilan написа:MQplaya написа:Що за глупост.Нима мислиш,че всички българи викат за Русия?
И такива времена е имало, явно носталгията удря здраво някои хораИ в контекста на мача в момента - дано чехите извоюват поне точката, този мач значи много за тях, успех на Чехия
Какво толкова ти е направил руския народ, че така силно го ненавиждаш? Другият въпрос е "Какво толкова ти е направила Италия, че да й симпатизираш"? Това, че "Милан" ти е любимият отбор, съвсем не трябва да означава, че е задължителна подкрепата към страната от Ботуша.
Аз знам защо ги харесвам "адзурите", но вече не са ми симпатични, както ми бяха едно време. А са и слаби.
Учили сме ги през годините на волейбол, на баскетбол, на футбол дори. Лошото е, че сега те са много далеч пред нас.
Thsmith написа:Защо му е на някой да вика за комунягите? Ебаси темата![]()
![]()
![]()
Аз съм за Франция...
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта