ЕВРО 2012:1/4 Финал: Германия - Гърция - 4:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЕВРО 2012:1/4 Финал: Германия - Гърция - 4:2 FT

Мнениеот dreben23 » 23 юни 2012 01:11

Няма да се учудя, ако гърците си разрешат проблемите с кризата! :mrgreen: Никой ли не забелязва, че европейското е станало като евровизия? :mrgreen: Немците щели да набират скорост-глупости! Нямат абсолютно никакви шансове срещу Англия и Италия, поради простата причина, че на вратите са Джо Харт и Джанлуиджи Буфон, а не Сифакис Мазонакис! :lol: Дано не съм прав, но голяма е вероятността Англия да триумфира, ама си се надявам Италия да ги спре по някакъв начин! ;) Англичаните играят най-интересно според мен и справят ли се с Италия, не виждам кой ще ги спре, освен това всички ще ги отписват до последно и това ще се окаже в тяхна полза. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2012 02:35

Не знам колко трябва да си глупав, за да кажеш, че Германия нямала шанс с Англия, с Италия, с Франция или с който и да е :lol: :lol: :lol: С удоволствие бих напсувал както си трябва всички "разбирачи" тук, но всъщност няма смисъл да се хабим да обясняваме елементарни неща на прости хора и комплексари :mrgreen: Жалко само, че миризливата брадясала гръцка сган се отърва само с 4 гола, но немците са благородни и възпитани хора, защо да се хабят, иначе искаха ли, можеха да ги докарат и на кота 7 :lol:
Поздрави на всички фенове на Бундестима, харесва ми как фенчетата на Ънглия, портокалите и други тимчета изпадат в пенлив гърч при всеки успех на Бундестима :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
krstankov
Контакти:

Мнениеот krstankov » 23 юни 2012 02:48

Поздрави за всички Немски фенове и от мен...........Уникални и красиви голове,Световен рекорд по поредни победи/15/-всичко това от най-младия отбор на това ЕП...
Относно другите-Говорете си за Италия,Англия...изобщо не ми пречите.........А този,по нагоре дето се е изцепил какъв вратар е Харт :shock: ---мога просто да го съжалявам...също и колегата с 12 накрая--той е за професионална помощ..........
vvvvv MIA SAN MIA vvvvv
FC BAYERN FUER IMMER UND EWIG!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 юни 2012 02:55

Аз си мисля, че Италия ще бие Испания на финала, и Фурията ще съжалява страшно много, че не отстрани Скуадрата в групите....а на 1/2 финала ще е голяма драма, ако Италия преодолее Англия...но си мисля, че Скуадрата знае как да бие младия отбор на Германия ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 юни 2012 03:07

hrclspr12 написа: Имат ли германци от отбора? Имат, ама другият път.

Cole's father, Ron Callender, is from Barbados. Ashely Young was born to a Jamaican-born father. Walcott was born to a British Jamaican. Born in Longsight, Manchester, England, to Ghanaian parents (Welback). Има много такива играчи още - Де Йонг, Джетро Вилиамс (явно), Рио Фърдинанд, очевидно Балотели. Дори Райънг Гигс - дядо му или пра, какъвто и да е, е от Сиера Леоне...

Та - ето едни примери, за играчи, които представят една страна, но корените на поколенията им са в други... Не че има голямо значение, защото това е показалтено за правилната интеграция. Деца на имигранти, които са били интегрирани в дадената държава и в последствие са избрали да играят за нея. (Има разлика с натурализирани)
Последна промяна от dxl на 23 юни 2012 03:11, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2012 03:08

dxl написа:
hrclspr12 написа: Имат ли германци от отбора? Имат, ама другият път.

Cole's father, Ron Callender, is from Barbados. Ashely Young was born to a Jamaican-born father. Walcott was born to a British Jamaican. Born in Longsight, Manchester, England, to Ghanaian parents (Welback).

Ето едни примери, за играчи, които представят една страна, на корените на поколенията им са в други... Не че има голямо значение, защото това е показалтено за правилната интеграция. Деца на имигранти, които са били интегрирани в дадената държа и в последствие са избрали да играят за нея. (Има разлика с натурализирани)

Абе какво се хабиш да му обясняваш на тоя и на такива като него, няма смисъл ;)
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 юни 2012 03:13

Абе така, ама е хубаво да се мисли преди да се пише. :D

А иначе - вече играчи като Клозе и Подолски са поляци, който в последствие са се озовали в Германия и са решили да играят за Бундестима.

Примерно Йозил е трето поколение раждано в Германия. Тоест, ако се казваше Михаел Ото - то щеше да си е направо немец за незаинтересованите.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 23 юни 2012 07:53

Германия най-вероятно ще са европейски шампиони :)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 23 юни 2012 08:33

Щом биха Гърция да им дават титлата а? Толкова надъхване и демонстрация на самочувствие, че след 1/2 финалите в темата Германия с/у Италия/Англия ще пишат само хейтърите, които не харесват немците :lol: По-скромно ;) Дано няма много наказани за съперника на Германия за 1/2 финала, за да видим кой, кого...
Англия има малко по-бързи крила в сравнение със Самарас, а като гледам средната линия на Италия :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 юни 2012 08:43

Рутинен мач за Бундестима ... отново победиха без да разкриват пълния си потенциал . Прави впечатление обаче , че срещу отбори със скромни възможности , доста играчи играят неконцентрирано . В голяма сила това важи за Боатенг и Швайнщайгер . Йозил също показа липса на концентрация , особено в завършващата фаза . Друго което се видя снощи е , че мястото на Клозе е на пейката ... въпреки гола . Бавен , трудно взимащ решения ... и никаква борбеност . Гомез в момента е класа над него . Подолски също няма място сред титулярите . И Шурле , и Ройс са по-добра алтернатива от него . Гледам , че се търси вина във вратаря на гърците ... ами нормално е да сгреши при този натиск , макар че според мен първия гол да е неспасяем . Просто немците бяха обърнали гръцката врата на стрелбище . Дузпата ... щом е свирена значи има . Друг е въпроса , че ръката на Тери срещу Украйна е 2 пъти повече дузпа . Но пък при 4:1 , нека дават такива дузпи срещу Германия :lol: А на полуфинала може и да дадат такава дузпа за Германия ;)

Върни се в “Евро 2012”