ehh написа:И защо трябва да слушаме безсмислени брътвежи от студиото на БНТ на почивката до дузпите?!
Гледай Хрисито, тя е много тиха, но е и много сладка днес.
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ehh написа:И защо трябва да слушаме безсмислени брътвежи от студиото на БНТ на почивката до дузпите?!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
rzEtw написа:Не знам за вас, ама на мен Диаманти ми прави доста силно впечатление определено бих искал да го видя в някой по-голям отбор. А Англия все едно са Светкавица...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
mormona написа:Е това са ви любимците.... топката с компрес да я наложат. Развалиха турнира - досега нямаше 0-0 и сега следкато се срещнаха тия чукове..... 0-0.... Нещастници. Абее просто не ми се гледа сеедно мъката на Фулъм и Фиорентина...... Англия па и Италия ся решили с дуспи можеби да земат титлата. То така и Челси я зе де. Как да я земе иначе . Челси...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост