ЕВРО 2012:1/4 Финал: Испания - Франция - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mmitko
Контакти:

Re: ЕВРО 2012: 1/4 Финал: Испания - Франция

Мнениеот mmitko » 24 юни 2012 00:26

ФИНАЛ: Германия - Испания :))))

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 юни 2012 00:27

allez les bleus написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
allez les bleus написа:une fin logique pour les blues
ТОВА Е ВСИЧКО

Le plan de Blanc n'a pas fonctionné
a това е началото

Не зная дали проблема е само в Блан.Предполагам че погледнато дългосрочно може би плана ще проработи с известни промени в състава.

аз твърдо си мисля че няма да бъде оставен след европейското. просто критиките от медиите бяха още след загубата от швеция, сега с тази сбъркана тактика мисля че няма да го оставят на мира
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 юни 2012 00:30

E, все пак да не забравяме каква разбита команда пое Блан. Да го изгонят още сега би било глупаво, въпреки че направи грешки наистина. За момента толкова са възможностите на французите, тепърва този отбор ще се развива.
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 юни 2012 00:31

Испания заслужено е на полуфинал, но по-слаба и бездушна Франция никога не съм виждал. :evil: Имам чувството, че ако вместо тях играеше Миньор Перник, Черно море или някой друг български отбор (нищо лично към феновете, поздрав към тях) по-достойно щеше да се представи. Нито знаеха какво да правят с топката, само се въртяха като я овладеят и не можеха да направят три последователни паса! Двама испанци в атака правеха за смях цялата им защита. Никаква агресия, никаква преса, пълна тактическа неграмотност! :evil: Прехваленият Бензема къде беше по време на мача не го знам. И на какво основание той всички мачове е титуляр и не го смениха пак не ми е ясно. Дано го изхвърлят от Реал и да не си намери отбор! : :evil: Единствено Лорис и Рибери заслужават оценка различна от Много слаб 2!
Испанците не са непобедими, имам чувството че могат да бъдат отстранени чрез различни тактически схеми, могат да допускат грешки в защитата, но при всички положения срещу тях трябва да се играе със сърце, агресивно, с преса и борба за всяка топка. Честитя им победата, както и на всички техни фенове, хубава игра показаха, но на полуфинала и финала ще им бъде в пъти по-трудно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

allez les bleus
Контакти:

Мнениеот allez les bleus » 24 юни 2012 00:37

Не зная. При назначаването му за селекционер, каза че започва от нулата и ще готви отбор за Бразилия.Но същевременно договора му изтича и още не е получил предложение за нов.Натиска върху него не е спирал и заради това че Франция започна при него с две загуби.Мисля че имат футболисти в отлична възраст и може при по голямо постоянство да се получи.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2012 00:37

Платини: Искам финал Германия - Испания
Да разбирам ли,че двата отбора ТРЯБВА да стигнат до финала? ;)
Че "силният човек" в УЕФА нещо намеква? :twisted:

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 24 юни 2012 00:41

blue avalanche написа:Платини: Искам финал Германия - Испания
Да разбирам ли,че двата отбора ТРЯБВА да стигнат до финала? ;)
Че "силният човек" в УЕФА нещо намеква? :twisted:

Той също искаше и Реал -Барса в ШЛ :lol:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 24 юни 2012 00:42

Viktor4o_Rs написа:E, все пак да не забравяме каква разбита команда пое Блан. Да го изгонят още сега би било глупаво, въпреки че направи грешки наистина. За момента толкова са възможностите на французите, тепърва този отбор ще се развива.

Блан беше назначен с цел да извърши определени промени в състава на Франция, но той не направи нищо. Нито чистка, нито подмладяване, абсолютно нищо. Трудното класиране в тази лесна квалификационна група са признак за слабата му работа, а представянето на това европейско е върхът.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 юни 2012 00:45

allez les bleus написа:Не зная. При назначаването му за селекционер, каза че започва от нулата и ще готви отбор за Бразилия.Но същевременно договора му изтича и още не е получил предложение за нов.Натиска върху него не е спирал и заради това че Франция започна при него с две загуби.Мисля че имат футболисти в отлична възраст и може при по голямо постоянство да се получи.

има над какво да работи. щом направи отбор като бордо шампион ме кара да си мисля че има виждане над играта. вижда се на това европейско че тактически не е готов да изкара отбора до финал на голямо първенство. дано остане и за бразилия да обиграе състава си
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 юни 2012 00:49

boys85 написа:
Viktor4o_Rs написа:E, все пак да не забравяме каква разбита команда пое Блан. Да го изгонят още сега би било глупаво, въпреки че направи грешки наистина. За момента толкова са възможностите на французите, тепърва този отбор ще се развива.

Блан беше назначен с цел да извърши определени промени в състава на Франция, но той не направи нищо. Нито чистка, нито подмладяване, абсолютно нищо. Трудното класиране в тази лесна квалификационна група са признак за слабата му работа, а представянето на това европейско е върхът.

че беше слабо слабо е, че групата беше слаба и аз така мисля. но немислиш ли че ако се беше надигравал с испания, тази испания която в момента е далеч от онази от две години, поне нямаше да му се сърдят във франция.
относно подмладяването не съм съгласен с теб. смятам че има достатъчно нови играчи в отбора, и бавно намира верните 11
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Евро 2012”