Вярно е, че отмениха редовен гол на Украйна, но точно затова винаги ще казвам, че при такава ситуация нападателят трябва да вкарва топката в мрежата от първия път. Не ми е ясно с кого се лъжете украинският състезател. Доволен съм от поведението на Украйна. Направиха всичко по силите си, Англия не знаеше къде се намира. Голът, който вкараха, не е никаква класа, а чист късмет. Коментарите на Ибришимов и тези в студиото, че отиграването било гениално, са абсолютна глупост. Това си беше просто едно остро центриране, което ако вратарят беше уловил, резултатът оставаше равен.
Не знам какво мислят, че ще правят англичаните на четвъртфинала, но както те, така и италианците са много слаби. Такъв мач изключва прогноза, защото всичко е възможно. По - вероятно е Англия да продължи, защото Германия ще става европейски шампион.
Ако Италия излезе победител, УЕФА ще даде титлата именно на тях.
Този мач показа за пореден път, че стилът на "Барселона" не е правилен. Излишните финтове с топката, когато си сам срещу вратаря, са меко казано простотия.
Йермоленко е слаб футболист, чието място е най - много до "Арсенал". Ако го вземе някой колос, ще сгреши. Това човек няма психика да играе във велик клуб.
ЕВРО 2012 - Група Г Англия - Украйна - 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕВРО 2012 - Група Г Англия - Украйна - 1:0 FT
Последна промяна от hrclspr12 на 20 юни 2012 00:04, променено общо 2 пъти.
ralka_levskarka написа:Руни направи цялата разлика иначе не виждах как щяха да вкарат. Без Руни го няма завършващият удар.
Цялата разлика я направи центрирането на Джерард и нескопосаната проява на защитниците и Пятов. Сложи една похвала и за Стиви, нали беше от Ливърпул?
- Искам си Акаунта
Re: ЕВРО 2012 - Група Г Англия - Украйна
ehh написа:mormona написа:Не съм гледал тоя мач - топката е в заграденото а дали някои е пръднал преди това - незнам
Е НЯМА АНглия да е първа на тоя форум бе съдерете си анала нема да са първи бе...... говеда
Бааа, как си се надъхал срещу Англия, не е истинаНаправо пяна ти излезе на устата.
По-спокойно, бе човек. И мен ми е неприятно, че хомосапиенсите от Елада прескочиха групите, но не се пенявих така.
Ми честно да ти кажа ... не видях голяма разлика между играта на Гърция срещу Русия и тази на Англия днес ... даже и резултата е същия

Viktor4o_Rs написа:turbogena написа:ХахВикаш за тях ,защото ще са ви по-лесен съперник на 1/2 финала. Ама аз ти казвам ,че Скуадрата идва натам и ще има повторение на мача от 2006-та
Факт е, че Италия е много неудобен отбор за Германия. Но дали ще се срещнат и дали ще има повторение на 2006-та, бъдещето ще покаже. А и Германия и Англия имат доста по-голяма химия, ако мога така да се изразя
Да бе,то и на финала за ШЛ всички си мечтаехте да ви се падне Челси.Е,падна ви се,ама какво от това

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Всички се правят на ударени, че имаше половин метър засада, обаче щом топката била с един милиметър зад линията почват да се правят на интересни..Ако беше обратното и бяха зачели гол за Англия сигурно пак щяхте оревете света!
- frostbite
- Контакти:
Голът на Англия беше вратарски, може би вратаря се обърка,като си мислеще,че топката ще се отклони, но беше неприятно изненадан. Първо имаше засада и после топката влезе. Явно съдята разбра, че е имало засада и реши да замаже положението. Случва се и те са хора.
Като цяло само класата помогна на Англия.

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]
CTAHKO написа:Viktor4o_Rs написа:turbogena написа:ХахВикаш за тях ,защото ще са ви по-лесен съперник на 1/2 финала. Ама аз ти казвам ,че Скуадрата идва натам и ще има повторение на мача от 2006-та
Факт е, че Италия е много неудобен отбор за Германия. Но дали ще се срещнат и дали ще има повторение на 2006-та, бъдещето ще покаже. А и Германия и Англия имат доста по-голяма химия, ако мога така да се изразя
Да бе,то и на финала за ШЛ всички си мечтаехте да ви се падне Челси.Е,падна ви се,ама какво от това![]()
![]()
Сега нещата не са по-различни
Само, че финалът беше манипулиран. Това не трябва да го забравяш!
Логичното се случи в крайна сметка. Колко от вас си спомнят "Мондиал 1982", когато накрая ФРГ и Австрия се разбраха за сметка на симпатичния Алжир?
Последна промяна от hrclspr12 на 20 юни 2012 00:06, променено общо 1 път.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Groucho написа:ralka_levskarka написа:Руни направи цялата разлика иначе не виждах как щяха да вкарат. Без Руни го няма завършващият удар.
Цялата разлика я направи центрирането на Джерард и нескопосаната проява на защитниците и Пятов. Сложи една похвала и за Стиви, нали беше от Ливърпул?
Стиви си го знаем, че е класа, просто при такива мачове си казвам всичко както си е, да центрирането беше страхотно, но ако не беше Руни, а лакомията Уелбек?

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
frostbite написа: Явно съдята разбра, че е имало засада и реши да замаже положението. Случва се и те са хора.![]()
![]()
Да, ама вместо една груба грешка, сега направи две.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Велика Англия мачка, а хейтърите пикаят газ...
кеф