ЕВРО 2012 Група ''C'': Хърватия - Испания - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 Група ''C'': Хърватия - Испания

Мнениеот drvasko98 » 19 юни 2012 07:39

flo написа:Този гнусен испански отбор ще си замине с тая игра дето я играят.РАЙХА ще ги млати люто :twisted:

Едва ли, защото такъв мач няма да се състои на това първенство. Засада нямаше никаква, слагайте си очилата, четет книжките за правилата и не слушайте глупости. Испания е дотук, освен ако не играе с Украйна. За мен ще е огромна удоволствие Англия да им сипе на 1/4 финала и хиляди "бацили" ще измрат. Франция също може да свърши тази работа.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 Група ''C'': Хърватия - Испания - 0:1 FT

Мнениеот ZinedineZidane » 19 юни 2012 09:26

Pichichi написа:
ehh написа:Какъв е тоя барселонски дришльо в студиото :x Алонсо бил излишен?! ВТФ? Алооо, този човек е един от стълбовете на Реал Мадрид и не случайно е национала. Тоя като го слушам, ще иска да сложи и Валдес на вратата, защото Икер не правил кой знае какво.

Не Алонсо а точно Бускетс е излишен !!!
При наличието на Шави и Алонсо а също така Иниета,Д.Силва/ Фабрегас е напълно излишно да играе Бускетс
просто на неговото мясо в отбора трябва да има нападател или крило или в краен случай Фабрегас !!!

Напълно споделям. Точно това си коментирахме. Играе толкова посредствен футболист при наличието на Мата, Навас, Фабрегас, Йоренте (при определена схема на игра).
За мача. Не е тайна, че подкрепям Испания и то от много години, но снощи за пръв път исках да отпаднат. Точно след смяната на Торес с Навас. Толкова безумна схема на игра, толкова безсмислено разцъкване... отврат. И после ми говорят, че не копирали Барселона... Абсолютно налагане на схемата на Барселона, но с тази разлика, че тук няма Меси, който да избухва и да решава мачовете. Ако Дел Боске продължава така, Испания може и да си отиде още на 1/4 финала.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 юни 2012 09:35

Доста съм разочарован от играта на моите хора вчера. :( Не знам дали пестяха сили, но единственото хубаво е крайният резултат. Хърватите второто полувреме стояха по-добре на терена и повече заслужаваха успеха.
Все пак се радвам, че Испания показаха, че играят честно, и не прецакаха Италия с някой Х. (1-1 на този мач също щеше да изхвърли "адзурите".)
При гола нямаше никаква засада, защото само ръката на Иниеста беше зад защитата, а ръцете не се гледат. При следващия пас пък Навас е зад топката, така че и тук няма засада.
Специални поздравления за Касияс. Иначе се вижда отново липсата на Вия. Пуйол много съм го критикувал, че за националния не показва същото ниво, на което играе в "Барселона", но сегашната защита хич не ми изглежда стабилна в негово отсъствие. :(
Ще видим кой ще бъде следващият съперник, но при всяко положение Испания трябва доста да подобрят играта си.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 юни 2012 10:03

Истината е, че Иниеста за пореден път носи Испания на гърба си!

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 19 юни 2012 11:00

CTAHKO написа:Я трай бе :!: Какво се изказваш след три часа и след като си видял всички повторения 8-) Разбирач :!:

:lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 юни 2012 12:02

Аз съм за Испания и се радвам, че победиха. Очаквах повече като игра, но все пак тук ставаше въпрос да се излезе от групата. Хърватите са ми симпатични, но с Италия имаха едно положение в мача и го вкараха, тук пак едно и щеше да им дойде малко множко такава успеваемост.Група с Испания и Италия е тежка и Хърватия няма защо да не е доволна от представянето си. В някоя от другите групи не биха имали проблем с излизането си. Вярно е, че стила на Испания прилича на този на Барса при Гуардиола. Но Дел Боске налагаше такъв стил още в Реал, далеч преди да се роди последния звезден отбор на Барса. По скоро можем да кажем, че Гуардиола е копирал до голяма степен Дел Боске, или още по-точно, че двамата имат сходни виждания за играта. А и какво е лошото на този стил. Освен, че е приятно да се гледа, този вариант по-често е печеливш. Предпочитам го пред италианското катеначо и английското изсипване на топката. Дори при пестеливата игра снощи, пак беше приятно да се наблюдава този финес с който испанците си разменят пасове. Треньорът им има няма да се откаже от този стил каквото и да се случи. Прилагал го е навсякъде където е бил и ще продължи да го прави.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 19 юни 2012 12:21

Не искам да дразня феновете нито на Италия, нито на Испания, но като безпристрастен зрител Хърватска заслужаваше да играе на 1/4 финал. Не само. защото вкараха повече голове на Ейре и надиграха Италия през второто полувреме, но и защото противодействаха добре на Испания и само късмет и съдия (100% дузпа срещу Чорлука в 85 мин.+ спорен гол за Испания - като тук трябва да уточня, че за мен има засада при първия пас, наистина Иниеста не е в засада, но Навас беше една крачка напред. Ако Иниеста си вкарва сам ОК, но той търси Навас, който вкарва и който явно има предимство с тази си позиция...Тук обаче си мисля, че тези правила с пасивната засаад не са изкусурени добре и съдиите не са виновни...). Жалко за хърватите, много симпатичен отбор. Жалко и за тъпото разпределение по групи..Все пак от А излизат Гърция и Чехия, който са ужасно слаби...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 юни 2012 12:40

gri6ata1914 написа:Не искам да дразня феновете нито на Италия, нито на Испания, но като безпристрастен зрител Хърватска заслужаваше да играе на 1/4 финал. Не само. защото вкараха повече голове на Ейре и надиграха Италия през второто полувреме, но и защото противодействаха добре на Испания и само късмет и съдия (100% дузпа срещу Чорлука в 85 мин.+ спорен гол за Испания - като тук трябва да уточня, че за мен има засада при първия пас, наистина Иниеста не е в засада, но Навас беше една крачка напред. Ако Иниеста си вкарва сам ОК, но той търси Навас, който вкарва и който явно има предимство с тази си позиция...Тук обаче си мисля, че тези правила с пасивната засаад не са изкусурени добре и съдиите не са виновни...). Жалко за хърватите, много симпатичен отбор. Жалко и за тъпото разпределение по групи..Все пак от А излизат Гърция и Чехия, който са ужасно слаби...

Уважавам мнението ти и има много верни неща в него, НО все пак не мисля, че съдията подпря Испания.
В ситуацията за засадата атаката се разглежда в 2 фази: 1. пасът от Сеск към Иниеста; 2. този от Иниеста към Навас. В първата ситуация Навас е в засада, но не играе с топката, затова засадата е само пасивна. При втората ситуация вече Навас играе с топката, но там той не е в засада, затова голът е редовен. Очевидно и ти разбираш тънкостта на ситуацията и може би си прав, че не съдиите, а спорните правила са виновни. Но все пак и други такива голове сме виждали - като пример веднага давам първия гол на Бендтнер срещу Португалия, който беше идентичен, само че тогава никой не го оспори. ;) Относно дузпата срещу Чорлука, не мога да не се съглася, че имаше доста яко задържане срещу него. Аз обаче мисля, че по-рано не беше дадена дузпа и за Испания, когато в 68-та минута при корнер за иберийците в наказателното поле Манджукич удари с лакът в лицето Пике и почти го прати в нокдаун. Така де, не казвам, че съдията трябва да компенсира една грешка с друга, а просто имам предвид, че откъм дузпи реферът показа еднакъв критерий. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юни 2012 12:45

Правилото за засада е перфекно, ама трябва и да се прочете, не става само с разсъждения.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юни 2012 12:56

gri6ata1914 написа:Не искам да дразня феновете нито на Италия, нито на Испания, но като безпристрастен зрител Хърватска заслужаваше да играе на 1/4 финал. Не само. защото вкараха повече голове на Ейре и надиграха Италия през второто полувреме, но и защото противодействаха добре на Испания и само късмет и съдия (100% дузпа срещу Чорлука в 85 мин.+ спорен гол за Испания - като тук трябва да уточня, че за мен има засада при първия пас, наистина Иниеста не е в засада, но Навас беше една крачка напред. Ако Иниеста си вкарва сам ОК, но той търси Навас, който вкарва и който явно има предимство с тази си позиция...Тук обаче си мисля, че тези правила с пасивната засаад не са изкусурени добре и съдиите не са виновни...). Жалко за хърватите, много симпатичен отбор. Жалко и за тъпото разпределение по групи..Все пак от А излизат Гърция и Чехия, който са ужасно слаби...

Аз също бих предпочел Хърватия пред Италия или Испания, но никога не бих казал, че с огред играта си на Евро2012 са заслужавали да играят на 1/4 финал. Първо защото в директния мач с Италия бяха по-слабия отбор като цяло и Итлаия беше тимът, който търсеше до последно победата. Второ Италия игра много по-добре и мотивирано срещу Испания отколкото Хърватия. така че Хърватия с нищо не заслужаваше повече от Испания и Италия да играе напред. А от това колко са слаби Гърция и Чехия ми писна вече след като слушах цяла пролет колко слаби са Челси. Само заради това ще бъда за тях (Гърция и Чехия, особено вторите). И все пак да припомня, че Гърция и Чехия са Европейски шампиони по футбол, а Хърватия - не. И дори да приема напълно, че е имало 1000 % засада, пак Хърватия отпадаше от групата, а Испания пак се класираше

Върни се в “Евро 2012”