Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:
Нека първо и двата отбора се класират на 1/4 финалите,пък след това времето ще покаже,какво ще се случи....Защото вероятността Испанците да кажат-Adios,а Англичаните -Goodbye,на Евро 2012-не е малка...
A/N/C написа:Макар заклейменото ливърпулско във този национален отбор Англия ще стигне по далеч от мазните симулантчета на Дел Боске !!!!!
Keyser Soze написа:Моето мнение продължава да бъде следното: Рой Ходжсън е пълен некадърник и като го видях как си гризеше пръстите на скамейката, ми се прииска да съм там и да шляпна един шамар. Може ли да имаш Уолкът и да го държиш резерва толккова време? Добре, че пак го пусна бързо, а не примерно в 85-тата минута. Скот Паркър изобщо не искам да го гледам повече в националния отбор. Не мога да си обясня как толкова слаб футболист може да е несменяем титуляр за Англия. Абсолютен кон с капаци.
Иначе съм радостен от победата. Някои смятат, че Швеция играли по-добре, което според мен е смешно. Мачът беше напълно равностоен. Първият гол на Мелберг беше с голяма доза късмет. Докато всичките голове на англичаните бяха класа. Малко ме е яд, че Джерард не вкара накрая, беше длъжен просто. Ако беше Англия излизаше на първо място по голова разлика, а това няма да е хич маловажно.
Ето това бях написал след мача с Франция.
Според мен за мача с Швеция съставът трябва да е следният: Харт - Джонсън, Лескът, Тери, Коул - Джерард и Милнър (вътрешни халфове), Уолкът и Йънг (крила) и напред Керъл и Уелбек (като втори нападател)
Разбира се, Уой не е чел мнението ми у форума и затва трепереше от страх по едно време![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта