j0rka7aa написа:Айде почна се. Вие защо си мислите, че Русия са толкова добър отбор и едва ли не ги направихте шампиони?
Колкото са добри Русия, толкова са и Германия. Само, че едните играят със седем националности, а другите общо взето само с една.
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
j0rka7aa написа:Айде почна се. Вие защо си мислите, че Русия са толкова добър отбор и едва ли не ги направихте шампиони?
hrclspr12 написа:sl321 написа:Нали някой питаше в цяла тема дали руснаците имат шанс за трофея....Имаха.Вече нямат.
Между другото след мача им с Чехия, пуснах "Супершанс" за финал или евентуален полуфинал Русия и Германия. И знаете ли какво стана? Естествено, че залогът беше блокиран. Отговорете си на въпроса.
hrclspr12 написа:j0rka7aa написа:Айде почна се. Вие защо си мислите, че Русия са толкова добър отбор и едва ли не ги направихте шампиони?
Колкото са добри Русия, толкова са и Германия. Само, че едните играят със седем националности, а другите общо взето само с една.
sl321 написа:hrclspr12 написа:sl321 написа:Нали някой питаше в цяла тема дали руснаците имат шанс за трофея....Имаха.Вече нямат.
Между другото след мача им с Чехия, пуснах "Супершанс" за финал или евентуален полуфинал Русия и Германия. И знаете ли какво стана? Естествено, че залогът беше блокиран. Отговорете си на въпроса.
Значи ти си прототипа на бай Шиле.....В Русия съм,в Русия съм....![]()
![]()
Всичко е разработка на военните.пхахаха
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dF-u0cn7ZDs[/youtube]
AnalBreaker написа:ros написа:Не знам дали гледахте Полша-Чехия, но руснаците са наистина големи калиткари. Защитник на Чехия изби тапката от гол линията в 94тата минута и поляците изпуснаха да изравнят и да оставяр Русия първа, а чехите втори... БАСИ ДРАМАТА
Русия нямаше как да са първи при положение, че падат
sl321 написа:hrclspr12 написа:sl321 написа:Нали някой питаше в цяла тема дали руснаците имат шанс за трофея....Имаха.Вече нямат.
Значи ти си прототипа на бай Шиле.....В Русия съм,в Русия съм....![]()
![]()
Всичко е разработка на военните.пхахаха
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dF-u0cn7ZDs[/youtube]
obi4am_pirin написа:Ако Дания резне кофите на турците и португалия бие холандия кой продължава!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост