Евро 2012: Група"C" Италия - Хърватска - 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Евро 2012: Група"C" Италия - Хърватска
Италия ми се струва доста куца в атака.....ако не беше гения на Пирло нямаше да имат вкаран гол може би, тъй като той изработи и 2 та досега.... 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- TEDIMAR99
- Контакти:
Евгени Тодоров игра с ръка, даже с пръст, и отбеляза за Италия

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
kingofpop написа:Италия ми се струва доста куца в атака.....ако не беше гения на Пирло нямаше да имат вкаран гол може би, тъй като той изработи и 2 та досега....
Да,ама ако-то цапа и мирише

Италия отпадна от турнира след този мач!Кофти ми е ама като толкова си могат!
Money Over Bitches
-
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Абе кой е тоя Евгени Тодоров за който пишат постоянно в livescore-a на гонг![]()
![]()
?!?!?!
- blue avalanche
- Контакти:
Универсална мерна единица-"една идея".
Въведена от българските коментатори.
Няма производни.
Няма множествено число.

Въведена от българските коментатори.
Няма производни.
Няма множествено число.

losko написа:Италия отпадна от турнира след този мач!Кофти ми е ама като толкова си могат!
Ако Италия бие Ирландия ще се класират,защото Испания ще търси задължителна победа срещу Хърватия

durex написа:Tommi написа:Скуадра Адзура изпусна победата, но и равенството не е лош резултат, като се има предвид, че в последния мач излизат срещу най-слабия отбор на първенството (според мен).
С тези играчи и с този грамотен треньор, ако си наложат италианския стил на игра от едно време, т.нар. Zona Mista, няма кой да ги спре на това първенство.
Честно да ти кажа аз се плаша най-много от отбори като Ирландия,защото незнаеш в кой един момент ще избухнат някак си.
По принцип е възможно да стане изненада, но италианците се опариха от Нова Зеландия на последното световно и не вярвам да повторят грешката си.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- 1912chaflio
- Контакти:
[quote="Sardukar"]оффф ае гг сега циганетата ще направят 2-2 в последната среща и Италия ще отпадне......
Как може същество като Джовинко да е национал? Това е селски футболисти, който просто НЕ СТАВА! С такива футболисти да се мъчиш с отбор като Хърватска, който в защитата има дебелаци като Чорлука е обидно
Как може същество като Джовинко да е национал? Това е селски футболисти, който просто НЕ СТАВА! С такива футболисти да се мъчиш с отбор като Хърватска, който в защитата има дебелаци като Чорлука е обидно
durex написа:Ако Италия бие Ирландия ще се класират,защото Испания ще търси задължителна победа срещу Хърватия
Бият довечера с 3-0 и равен ги устройва за класиране.