ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sunset
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - 1/2 финал: Германия - Италия

Мнениеот Sunset » 26 юни 2012 21:35

ihalamadrid написа:Айде Италияяяяяя!!! :) :) ФИНАЛЛ ИСПАНИЯ-ИТАЛИЯЧ

Каза човек, фен на Реал Мадрид, с аватар на Роналдо. :lol:

Tommi написа:Задавам въпрос и веднага искам отговор: Защо Де Роси играе с един дълъг и с един къс ръкав? :) Някакво суеверие ли или по друга причина? :?

[offtopic]Изображение[/offtopic]Сам можеш да отговориш на въпроса си. УЕФА само това чакат. :lol:
[center]Изображение[/center]
[center]G R A Z I E !!![/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 юни 2012 21:38

acmilan, няма проблем :) На всеки му се случва.
Аз все още чакам Йозил да покаже какво може и защо го взехме в Реал. Въпреки че ще съм по-доволен, ако покаже качествата си на финала. Мисля, че и Швайнщайгер може да се постарае малко повече в нападение. Италия е доказана в защита и затова ще трябва немците да извадят нов коз. Надявам се, Херр Льов, да пусне отново Марко Ройс ! Игра доста по-добре от Мюлер. С Подолски и Ройс на крилата, бековете на скуадрата няма да се включват непрекъснато по крилата. Всъщност си мисля, че италианците ще играят по същия начин, както играха Англия. Разбира се, с малко повече атаки, въпреки че се съмнявам Кедира, Швайни и Йозил да позволят много владеене на топката.
Пак ми се ще Льов да заложи на Гьотце за по-дълго време от срещата, за да покаже какво може. Ама май пак ще си остана с искането. :|
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Sunset
Контакти:

Мнениеот Sunset » 26 юни 2012 21:42

Баце, Италия не е това, което беше, както и италианския футбол като цяло. Преди, в недалечното минало, италиански отбор, ако поведеше, победата беше гарантирана, но сега със сигурност не е така, поради факта, че доста от "старите" звезди от дефанса прекратиха кариерите си, или остаряха за национала и не ги викат. :)

ПП: Айде, бе! Два дена без европейско, пощурях! :lol:
[center]Изображение[/center]
[center]G R A Z I E !!![/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2012 21:45

Laetitia написа:Искал да си крие татусите май.

Sunset написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]Сам можеш да отговориш на въпроса си. УЕФА само това чакат. :lol:

Мерси за отговорите. ;) Все пак моята теория е била близо до истината. Аз предполагах, че има някаква нова татуировка и я пази от слънцето, понеже съм чувал, че не е добре да се показва на слънце за определен период. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 юни 2012 21:53

Сънсет, ще ми кажеш ли какъв татус има Де Роси, че не мога да видя. Нещо ми червенее там..
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 21:57

И аз не мога да го разбера татуса :roll: Против татуировките съм като цяло, но това не променя факта, че съм голям фен на Де Роси и съжалявам, че никога няма да го видя с фланелката на Милан. Така обаче е правилно, нека остане завинаги в своя отбор ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2012 22:01

De Rossi ha parecchi tatuaggi, tra cui alcuni per la figlia Gaia, per la quale dice il calciatore "mi sono tatuato un Teletubbies con le parole di Favola dei Modà, gliela cantavo per addormentarla". Vuole forse tutelare questo o altri "intimi" segni d'amore per la figlia? In effetti le braccia e il corpo del calciatore sono ormai ricoperti di tatuaggi: sul fianco sinistro ha disegnata una geisha e sul braccio destro ha una scritta in latino che recita: Ubi tu Gaius, ibi ego Gaia (Dovunque tu sia, lì io sarò)

Превеждам:

Де Роси има различни татуси, между които някои за дъщеричката му Гая, за които играчът казва: "Татуирах си един телетъбис с текста на песента "Приказка" на "Мода", пеех ѝ я, за да я приспя". Може би иска да покрие тези лични знаци за любовта към дъщеричката си? Всъщност ръцете и тялото на футболиста са вече покрити от татуси: от лявата си страна има нарисувана гейша, а на дясната си ръка има надпис на латински, който гласи: "Където си ти, там ще съм и аз".

Дано съм ви задоволила любопитството. :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2012 22:14

Да, благодаря. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 юни 2012 22:20

Tommi написа:Задавам въпрос и веднага искам отговор: Защо Де Роси играе с един дълъг и с един къс ръкав? :) Някакво суеверие ли или по друга причина? :?

Де Роси играе облечен по този начин и в Рома, при това от доста време. По-скоро от суеверие го прави, едва ли иска да крие каквото и да е. Някои казват, че на мач от ШЛ му скъсали ръкава и оттам тръгнало всичко. Най-вероятно иска да знае коя му е лявата ръка и коя дясната, та да постави правилната на сърцето по време на химна ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2012 22:27

Groucho написа:

Де Роси играе облечен по този начин и в Рома, при това от доста време. По-скоро от суеверие го прави, едва ли иска да крие каквото и да е. Някои казват, че на мач от ШЛ му скъсали ръкава и оттам тръгнало всичко. Най-вероятно иска да знае коя му е лявата ръка и коя дясната, та да постави правилната на сърцето по време на химна ;)

В някакъв чужд форум прочетох, че някакъв германски коментатор е казал, че иска да скрие татуировките, които е направил заради дъщеричката си. Както го е написала и Летисия. Това изглежда по-достоверната версия. :)
Последна промяна от Tommi на 26 юни 2012 22:29, променено общо 1 път.

Върни се в “Евро 2012”