ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - 1/2 финал: Германия - Италия

Мнениеот niki87 » 26 юни 2012 20:19

Viktor4o_Rs написа:Какво погнахте Ники87, човекът нищо не се е заял, просто говори малко по-остро, както и аз впрочем. :) А Laetitia ако снимката на профила си е нейната собствена, очаквам да бъде бомбардирана на лични с предложения да остане насаме с някой за да ... гледат мач, разбира се :mrgreen: Немски фенки, италиански фенки, фенките винаги са добре дошли :lol: :lol: :lol:

Лесно ли ми е, колега?! :mrgreen: Без заяждане животът е безсмислен, без заяждане животът е провал, заяждането е това, което имам, заяждането е моЯТ идел 8-)

На моменти имам чувството, че пиша с лапета в деЦката градина, а не със зрели хора.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2012 20:26

niki87 написа:На моменти имам чувството, че пиша с лапета в деЦката градина, а не със зрели хора.
И в мен вече се поражда това чувство. :mrgreen:

Викторчо, снимката си е моя, вече получих интересни съобщения, но не се впечатлявам. Разгонени хора - бол.
И аз мога да бъда остра, при това доста, но гледам да не го правя, нека си имаме уважението един към друг. ;)
Още повече, че горният господин е фен на любимия ми отбор, така че няма да си показвам ноктите. Поне засега. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 20:43

niki87 написа:
Viktor4o_Rs написа:Какво погнахте Ники87, човекът нищо не се е заял, просто говори малко по-остро, както и аз впрочем. :) А Laetitia ако снимката на профила си е нейната собствена, очаквам да бъде бомбардирана на лични с предложения да остане насаме с някой за да ... гледат мач, разбира се :mrgreen: Немски фенки, италиански фенки, фенките винаги са добре дошли :lol:

Лесно ли ми е, колега?! :mrgreen: Без заяждане животът е безсмислен, без заяждане животът е провал, заяждането е това, което имам, заяждането е моЯТ идел 8-)

На моменти имам чувството, че пиша с лапета в деЦката градина, а не със зрели хора.

Заяджането ти е идеалът, а други са децата, разбирам :mrgreen: Виждам перифразата на изречението в стихотворната форма и се шегувам. Само че за градината не виждам аз или миланската дама ( нали ще си сменя ника :lol: ) да сме кандидати, ама карай :) Викторчо, колега, фенките са си фенки ( Шамара :mrgreen: ), но е важно все пак да са от Милан ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2012 20:47

Лош човек от Милан и Байерн няма, да знаеш :mrgreen: А мацката да не обвинява пак нас мъжете, че сме разгонени, тези жеги, по време на сесии и изпити, във футболен форум с 99 % мъже, когато се появи момиче, е неизбежно :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2012 20:48

Никой да не скача на Ники 87! Човекът разбира от европейски футбол и музика. Значи е ценител ;)
П.П. На работата си имаме фирма подизпълнител. Фирмата е швейцарска, но бачкаторите са италианци. Та ми идва да ги избъзикам нещо, ама пусто възпитание не ми дава :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 юни 2012 21:16

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 26 юни 2012 21:26

Айде Италияяяяяя!!! :) :) ФИНАЛЛ ИСПАНИЯ-ИТАЛИЯЧ
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2012 21:27

Задавам въпрос и веднага искам отговор: Защо Де Роси играе с един дълъг и с един къс ръкав? :) Някакво суеверие ли или по друга причина? :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Winger
Контакти:

Мнениеот Winger » 26 юни 2012 21:31

Германия ще удари италианците поне с 2-1 и очаквам изненада в другия полуфинал...
Така, че за мен финала е Германия - Португалия и титла за Германия :twisted:
Последна промяна от Winger на 26 юни 2012 21:38, променено общо 1 път.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2012 21:32

Tommi написа:Задавам въпрос и веднага искам отговор: Защо Де Роси играе с един дълъг и с един къс ръкав? :) Някакво суеверие ли или по друга причина? :?
Искал да си крие татусите май.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Евро 2012”