ebaef написа:Роди ме мамо грък....Руснаците сами са си виновни. Едно голямо браво на Чехите
Това първенство е пълен т...к. Букмейкърите тотално "убиха" играта.
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ebaef написа:Роди ме мамо грък....Руснаците сами са си виновни. Едно голямо браво на Чехите
hrclspr12 написа:ebaef написа:Роди ме мамо грък....Руснаците сами са си виновни. Едно голямо браво на Чехите
Това първенство е пълен т...к. Букмейкърите тотално "убиха" играта.
hrclspr12 написа:kingofpop написа:Не знам защо си мисля, че гърците могат да направят чудото и да изхвърлят братушките с победа.....само ранен гол им трябва, после се затварят и руснаците ще се объркат, силата им е в контрите, а тук няма да им свърши работа....да видим
Този мач беше "тото". Това трябва да го осмислите много добре, защото пътят на Германия към финала трябва да бъде разчистен максимално.
Какво по - хубаво от това всичките им конкуренти да отпаднат вкупом?
obi4am_pirin написа:Viktor4o_Rs написа:Иначе тук някои хора правеха руснаците шампиони![]()
![]()
Викторе гледай и твойте момчета да не се закачат на някой мач така!Антифутбола победи тая вечер!Никой не е очаквал а и от видяното тази вечер че бездарниците от Гърция ще се класират но се случи!така че няма гаранция за още неочаквани неща!
metodito написа:Tommi написа:Най-слабият отбор на първенството, след Ейре, продължава на 1/4 финал...
Щото ирландците имат евротитла ли?
sl321 написа:Нали някой питаше в цяла тема дали руснаците имат шанс за трофея....Имаха.Вече нямат.
Viktor4o_Rs написа:hrclspr12 написа:kingofpop написа:Не знам защо си мисля, че гърците могат да направят чудото и да изхвърлят братушките с победа.....само ранен гол им трябва, после се затварят и руснаците ще се объркат, силата им е в контрите, а тук няма да им свърши работа....да видим
Този мач беше "тото". Това трябва да го осмислите много добре, защото пътят на Германия към финала трябва да бъде разчистен максимално.
Какво по - хубаво от това всичките им конкуренти да отпаднат вкупом?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какъв конкурент на Германия може да е колхозническата пияна сган ? Чакам и Марми и синьото сърце да намерят конспирацията![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта