ЕВРО 2012 - Група "C" Испания - Ейре - 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - Група "C" Испания-Ейре

Мнениеот Neftochimic1892 » 14 юни 2012 23:47

HoUs4oOL написа:
CTAHKO написа:
Neftochimic1892 написа:И ти реши ,че като вкара 2 гола на този евро ГИГАНТ ,ще стане голмайстор .. :)

Аз не съм решил нищо ;) Вие сте тези,дето го изкарват некадърник,а аз ти споменавам само факти ;)

Изкарват го некадърник заради играта му във ФК Чукотка....
Иначе с националния си играе и как иначе с тея футболисти зад него :lol:

Абе не знам колко са слаби Челси ,че да не спечелят нищо тази година ...

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 юни 2012 23:48

Madridist написа:Напълно заслужена победа за испанците. Честито на всички, които ги харесват :)

Благодаря! Като гледах феновете на Ирландия ми се стори, че се радват повече на собственото си присъствие на Еврото, отколкото на нац. си отбор! То няма и как иначе? Присъствието на такива отбори като Ейре само доказват, че няма нужда от разширяване на формата на ЕП! Даже и тези отбори са много! Иначе - повече мачове, повече гледаемост, повече пари, но ...футбола губи!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 14 юни 2012 23:51

russia написа:
Madridist написа:Напълно заслужена победа за испанците. Честито на всички, които ги харесват :)

Благодаря! Като гледах феновете на Ирландия ми се стори, че се радват повече на собственото си присъствие на Еврото, отколкото на нац. си отбор! То няма и как иначе? Присъствието на такива отбори като Ейре само доказват, че няма нужда от разширяване на формата на ЕП! Даже и тези отбори са много! Иначе - повече мачове, повече гледаемост, повече пари, но ...футбола губи!

За Испания ли си ? :shock: Мислех ,че си за Украйна ..

THE G.A.M.E

Re: ЕВРО 2012 - Група "C" Испания - Ейре - 4:0 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2012 23:54

russia написа:Присъствието на такива отбори като Ейре само доказват, че няма нужда от разширяване на формата на ЕП! Даже и тези отбори са много! Иначе - повече мачове, повече гледаемост, повече пари, но ...футбола губи!

Не съм съгласен ...
Това, че един тим може да е в лоша форма точно на Първенството, не го прави слаб.
А и Ирландия са единствените, които нямат точка до момента ...
1 от 16.
Сигурен съм че си мислиш, че има отбори, които не са на този Шампионат, но са по-добри от ирландците ?

Аз на прима виста се сещам за Сърбия, Норвегия, Турция, Грузия, Словакия, Румъния ...
Я си представи, че тези бяха на това Евро !?

Аз се радвам, че от следващото Европейско форматът ще е 24 тима ...
Защото Европа има доста повече от 16 отбора, които могат да играят хубав-силен футбол ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 юни 2012 23:55

Neftochimic1892 написа:
russia написа:

За Испания ли си ? :shock: Мислех ,че си за Украйна ..

Що...? Мога да ти кажа за кого не съм! Не съм за Италия и Германия! В този ред на мисли ми е интересно какво ли си мислят тотаджиите от Ботуша?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 юни 2012 23:57

HoUs4oOL написа:
CTAHKO написа:
Neftochimic1892 написа:И ти реши ,че като вкара 2 гола на този евро ГИГАНТ ,ще стане голмайстор .. :)

Аз не съм решил нищо ;) Вие сте тези,дето го изкарват некадърник,а аз ти споменавам само факти ;)

Изкарват го некадърник заради играта му във Челси....
Иначе с националния си играе и как иначе с тея футболисти зад него

С Челси стана носител на ШЛ,а с Ливърпул :roll: Какво като вкарвал много :roll: Вкарва,вкарва и накрая 11-13 хикса на края на сезона

П.П. Няма истински фен на Челси,който да го изкарва некадърник или да не го подкрепя,нищо,че не е в оптималната си форма :!: И бъди сигурен,че не са много клубовете,чиито фенове могат да дадат пълната си подкрепа към футболист струващ толкова пари и не е в оптималната си форма :!: Живият пример е Бербатов и феновете на МЮ ;) Но да не сменяме темата.Все пак е за мача на Испания :!: Някой друг път и в някой друг форум,може да поспорим на тази тема :geek:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 юни 2012 23:58

russia написа:Що...? Мога да ти кажа за кого не съм! Не съм за Италия и Германия! В този ред на мисли ми е интересно какво ли си мислят тотаджиите от Ботуша?

Да заложат на равенство (1-1) между Испания и Хърватия :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - Група "C" Испания - Ейре - 4:0 FT

Мнениеот Pichichi » 14 юни 2012 23:59

Какво ще е класирането в групата ако Испания и Хърватска завършат 1 : 1 а Италия бие Ейре с 3 : 1 ?
Предполагам Испания ще е първа по голова разлика но м/у Италия и Хърватска ще има пълно равенство.
1 : 1 м/у тях, 1 : 1 с Испания и за 2-та отбора и по 3 : 1 победи с/у Ейре и какво следева ???
Последните мчове ще има много сметки в групите немците съм почти сигурен че ще изхвърлят
Холандия като пуснат Х на Дания !!! Испания и Хърватска също могат да правят сметки с/у Италия
особено ако Италия си закучат мача или пък победят само с 1 гол Ейре .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юни 2012 00:00

Groucho написа:
russia написа:Що...? Мога да ти кажа за кого не съм! Не съм за Италия и Германия! В този ред на мисли ми е интересно какво ли си мислят тотаджиите от Ботуша?

По добре е 2 : 2 тогава Италия трябва да бие с минимум 3 гола задължително !!!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 юни 2012 00:01

Groucho написа:

2:2 изглежда по-драматично! :mrgreen:

Върни се в “Евро 2012”