ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - 1/2 финал: Германия - Италия

Мнениеот Без име » 26 юни 2012 18:59

acmilan написа:
Без име написа:Викторчо, ще видиш, ако Германия се класира на финал с/у Испания, колко "хубава тема" ще се получи :)
Гарантирам ти, 100 страници ще ни обясняват, колко силни са Испания и само 20 като цяло как се е провел мача :mrgreen:

Не знам кои са ТЕ, които ще ви обясняват колко силни са Италия. От мен не можеш да очакваш обиди и подобни неща, просто мога да боравя с факти и аргументи, не само с обиди или остроумие, даже обидите изобщо не присъстват ;) Мога да кажа същото и за другите фенове на Италия, не очаквай простотии от НАША страна ;) Това, че Италия и силна не сме го казали ние, това го знае цял свят вече цял век, защото просто е доказано, същото се отнася и за Германия. А и действително в момента адзурите показват добри неща и отново не ги вижда този, който не иска. Ники87, ми заяждаш се понякога, пич, на черното бяло не мога да кажа. То си е твоя работа де, но може да се подкрепя отбор и по друг начин ;) . А и ние, българите, бяхме около 90 % по данни преди преброяването от миналата година, от което се разбира, че стойностите се понижават, но четем от много години за демографски проблем. Сам можеш да видиш и съм убеден, че си прочел и си наясно с опасностите за цяла Европа, не просто за Германия, България и която и да било друга държава. А и, пак казвам (ЛП :mrgreen: ), това не сме го измислили във форума, Меркел публично призна за тези неща, дори нарече мултикултурния модел провал.

Не си прочел хубаво мнението ми. Говоря за евентуален финал Германия-Испания. :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 юни 2012 19:44

MCMXIII написа:
Viktor4o_Rs написа:В кръга на шегата, на Европейското останаха само фашистките държави :lol: :lol: :lol:

Това беше добро :) :) :) :)
Дай боже, национал со...... да спечелят!

Ега!Дай боже скоро и в политиката да се върнат, че нещата много олевяха, т.е изпеде...изпростяха :mrgreen: Мен да ме броят за 1-ви гласоподавател, 100% съм за тях! ;)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 19:48

Viktor4o_Rs написа:Колега acmilan, само че тези германски футболисти НЕ са натурализирани, точно това много хора не разбират или не искат да разберат. :!: Ти си много умно момче и отлично знаеш какво значи да си натурализиран, какво е да имаш гражданство по рождение или по кръв и разликата. Както казах, ако единият ти родител е от чужда националност, но си роден и живееш в България, нямаш никакъв проблем да бъдеш записан в регистрите като български гражданин, щом родителите ти са те припознали като такъв. Натурализиран в истинския смисъл на тази дума за Германия беше Какау ако не бъркам, може и още някой още да е имало :roll: Или пък както ние натурализирахме Лусио Вагнер и Тиаго Силва, както и сърбите (въпреки че там май някой си имаха корени от Западните покрайнини), ти виждам че също си се сетил за тях.

Колега, аз къде съм казал, че са натурализирани? Неслучайно съм написал, че всеки фен на Германия и германец си решава за себе си дали да подкрепя футболистите на Германия при описаните условия като смесени бракове или раджане в страната и, че аз съм против натурализацията в нашия национален отбор. Ние, така или иначе, случай като немските нямаме или поне не се сещам. Иначе мерси за оценката, взаимна е ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Sunset
Контакти:

Мнениеот Sunset » 26 юни 2012 19:49

Sunset написа:
ПП: Защо темата не е важна? :?
[center]Изображение[/center]
[center]G R A Z I E !!![/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2012 19:51

acmilan написа:Колега, аз къде съм казал, че са натурализирани? Неслучайно съм написал, че всеки фен на Германия и германец си решава за себе си дали да подкрепя футболистите на Германия при описаните условия като смесени бракове или раджане в страната и, че аз съм против натурализацията в нашия национален отбор. Ние, така или иначе, случай като немските нямаме или поне не се сещам. Иначе мерси за оценката, взаимна е ;)

Имаме в младежите Георги Пашов. Дали след времеме ще играе при мъжете, бъдещето ще покаже.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 19:52

Robbery написа:
acmilan написа:То и самото заяждане е предимно деЦки прийом, но си прав, че няма нужда да се повтаряме. Действително, аз примерно знаех за Боатенг, че майка му е германка, заради това, че е брат на нашия Боатенг :) , но за другите не. И за Монтоливо не знаех, но се радвам, че е избрал да играе за Италия и очаквам добри неща от него през новия сезон с фланелката на Милан :) Но винаги съм бил против чужденците в националните отбори, да, смесените бракове са друга бира. А и в крайна сметка е важно дали германците или феновете на Германия (и на която и да било страна) припознават и подкрепят тези играчи и този отбор, мнението на останалите не е толкова важно. При всички положения обаче, натурализацията е изключително неприятен прийом за мен. Твърдо против съм бил разните сърби и още какви ли не, които са играли или са били спрягани за нашия национален отбор, но това е наистина друга тема.

Вашия Боатенг е полубрат на нашия. Но Жером за разлика от брат си изчаква още две години и получава титулярно място в немския национален тим. Кевин-Принс решава да заиграе за Гана (2010) след като преди това е бил в младежките национални отбори на Германия.
Що се отнася до Монтоливо по негово изказване той се чувства на 90% италианец и на 10% немец. Майка му е на 60% за Германия и на 40% за Италия. Май ще има семейни скандали ако вземе да вкара някои гол. (не дай си Боже) Ще му издърпа майка му ушичките и ще го накаже с домашен арест :mrgreen:

Да, знам, че са полубратя и имат общ ганайски баща, но покрай статиите за Кевин съм чел, че и майката на Жером е германка. Той Принс избра да играе за Гана и година след това се отказа от националния отбор :mrgreen: Странна птица е определено на и извън терена, доказал го е неведнъж. Лошото е, че освен няколкото му страхотни гола, играта му не е това, което се изисква в отбор като Милан, но това са други неща :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 19:54

MCMXIII написа:
acmilan написа:Колега, аз къде съм казал, че са натурализирани? Неслучайно съм написал, че всеки фен на Германия и германец си решава за себе си дали да подкрепя футболистите на Германия при описаните условия като смесени бракове или раджане в страната и, че аз съм против натурализацията в нашия национален отбор. Ние, така или иначе, случай като немските нямаме или поне не се сещам. Иначе мерси за оценката, взаимна е ;)

Имаме в младежите Георги Пашов. Дали след времеме ще играе при мъжете, бъдещето ще покаже.

Той е много странен случай наистина :mrgreen: Майка му не е българка, но нито един от родителите му не е цветнокож, от някаква баба се е предал гена. Гледал съм го малко, може и да пробие в първия отбор. То не че има огромен избор и конкуренция за място в отбора :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 19:57

Без име написа:
acmilan написа:
Без име написа:Викторчо, ще видиш, ако Германия се класира на финал с/у Испания, колко "хубава тема" ще се получи :)
Гарантирам ти, 100 страници ще ни обясняват, колко силни са Испания и само 20 като цяло как се е провел мача :mrgreen:

Не знам кои са ТЕ, които ще ви обясняват колко силни са Италия. От мен не можеш да очакваш обиди и подобни неща, просто мога да боравя с факти и аргументи, не само с обиди или остроумие, даже обидите изобщо не присъстват ;) Мога да кажа същото и за другите фенове на Италия, не очаквай простотии от НАША страна ;) Това, че Италия и силна не сме го казали ние, това го знае цял свят вече цял век, защото просто е доказано, същото се отнася и за Германия. А и действително в момента адзурите показват добри неща и отново не ги вижда този, който не иска. Ники87, ми заяждаш се понякога, пич, на черното бяло не мога да кажа. То си е твоя работа де, но може да се подкрепя отбор и по друг начин ;) . А и ние, българите, бяхме около 90 % по данни преди преброяването от миналата година, от което се разбира, че стойностите се понижават, но четем от много години за демографски проблем. Сам можеш да видиш и съм убеден, че си прочел и си наясно с опасностите за цяла Европа, не просто за Германия, България и която и да било друга държава. А и, пак казвам (ЛП :mrgreen: ), това не сме го измислили във форума, Меркел публично призна за тези неща, дори нарече мултикултурния модел провал.

Не си прочел хубаво мнението ми. Говоря за евентуален финал Германия-Испания. :)

Извинявам се много! Наистина съм видял грешно името на страната, че чак и роман съм написал :) Просташка история :mrgreen: , май ми дойдоха в повече всичките мнения покрай този и предния мач :)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2012 20:05

MCMXIII написа:С фенове като като Миланската дама, acmilan & фенът на блуса, рока и хеви метъла е удоволствие да си приказваш/пишеш. Същото важи за онез двамцата от Интернационале- Акви.... и Дюри.
Ех, ще хвана да си сменя ника на Миланската дама, че и без друго всеки го чете по различен начин. :lol:

Впрочем, приятно ми е, че темата кривна към история и политика, да разбием мита, че футболните фенове сме проЗти. :mrgreen:
Колкото до разликите между нацизъм и фашизъм - много са, нацизмът е много по-краен, а и най-малкото отношението към църквата е съвсем различно.
А Дучето е бил с амбиции да възроди имперската слава на Рим. Нещо, което е доста нелепо, но и той си е бил доста нелеп. Досущ като червения вожд с този прякор. :mrgreen:
И все пак, призовавам хора като niki87 да не се заяждат. Не сме в детската градина, зрели хора сме, а и нито аз, нито другите фенове на Италия сме обидили или засегнали някого. ;) За n-ти път отбелязвам, че уважавам Бундестима и след Италия и Португалия те са ми най-симпатични.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2012 20:11

Какво погнахте Ники87, човекът нищо не се е заял, просто говори малко по-остро, както и аз впрочем. :) А Laetitia ако снимката на профила си е нейната собствена, очаквам да бъде бомбардирана на лични с предложения да остане насаме с някой за да ... гледат мач, разбира се :mrgreen: Немски фенки, италиански фенки, фенките винаги са добре дошли :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Евро 2012”