hrclspr12 написа:Не, че нещо, но преди час ми се обади голям маниак на играта "Еврофутбол", който желаел да играе мача "12" в система, но двубоят е блокиран. Явно нещата са изключително сериозни. Друг пък от няколко дни ми разправя, че ще сложи над сто бона за "хикс", обаче сутринта му казват, че коефициентът се е сринал прекалено много и вече не се приемат залози.
Това е положението. После не се чудете откъде идват големите суми за трансфери. Първо, че не са реални, второ, че голяма част от парите потъват в джобове на мениджъри, ръководства и т.н. "Веригата" е дълга.
Никаква верига и конспирация не виждам тук. Съвсем логично е да се презастраховат и да не пуснат възможност да се залага за хикс. Ние българите сме много големи далавераджии и всички сме безкрайно убедени, че мачът е уреден и затова се залага много за равен. А и еврофутбол са възможно най - предпазливите, да не говорим какви малоумно ниски коефициенти слагат на всички мачове. Разбира се, това се дължи до известна степен и на факта, че единствени те плащат данъци в България. По темата за мача - убеден съм, че Испания ще играе мъжки и ще спечели мача. Не мога да повярвам, че световният и европейски шампион ще прави неградски номера тип Дания и Швеция. Просто на тях не им трябват подобни далаверки, за да постигат резултати, доказали са го в последните години. Испания и Италия продължават напред, където съперници ще им бъдат Англия и Франция. Това, разбира се, е само моето виждане по въпроса. Никога не говоря като крайна инстанция.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.