ЕВРО 2012 Група ''C'': Хърватия - Испания - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Хърватия-Испания

Мнениеот Udoji90 » 18 юни 2012 12:17

runnersa написа:Е що? при 3 отбора с равни точки не се ли гледа г.р.?

[offtopic]Не, гледат се преките двубои. При 2-2 в този мач и победа на Италия (без значение с колко) ще има 3 отбора с по 5 точки. Тогава се гледат само мачовете между тях, в които те ще имат по 2 точки. От въпросните двубои головата разлика на Испания и Хърватска ще е 3-3, а тази на Италия ще е 2-2, така че "адзурите" отпадат.
На СП при равни точки се гледа головата разлика. На ЕП обаче се дава приоритет на преките двубои и това важи както при 2, така и при 3 отбора с равни точки.[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 18 юни 2012 12:30, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 юни 2012 12:29

2-2
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 18 юни 2012 12:30

Не мисля, че този мач може да завърши 2:2 или 3:3 , никой няма да си плюе на реномето и да прави съмнителни Х-сове. Още повече че този мач ще се гледа под лупа именно заради това

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 юни 2012 12:38

5-5 :lol: :lol: :lol:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 18 юни 2012 12:39

Испания бие, Италия и тя!
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 юни 2012 12:40

hrclspr12 написа:Не, че нещо, но преди час ми се обади голям маниак на играта "Еврофутбол", който желаел да играе мача "12" в система, но двубоят е блокиран. Явно нещата са изключително сериозни. Друг пък от няколко дни ми разправя, че ще сложи над сто бона за "хикс", обаче сутринта му казват, че коефициентът се е сринал прекалено много и вече не се приемат залози.
Това е положението. После не се чудете откъде идват големите суми за трансфери. Първо, че не са реални, второ, че голяма част от парите потъват в джобове на мениджъри, ръководства и т.н. "Веригата" е дълга.

Значи хикс ли ще завърши или двойка ? Стига си ни разправяй глупости , сто бона вика и този със стоте бона ще се занимава със параноик като теб . Тези , които залагат по толкова пари , няма да искат и да ти се изплюят във лицето .
И какви какви трансфери при националните отбори ??? Болно човече , ходи при специалист .

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 юни 2012 13:01

Победа за Испания.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юни 2012 13:11

hrclspr12 написа:Не, че нещо, но преди час ми се обади голям маниак на играта "Еврофутбол", който желаел да играе мача "12" в система, но двубоят е блокиран. Явно нещата са изключително сериозни. Друг пък от няколко дни ми разправя, че ще сложи над сто бона за "хикс", обаче сутринта му казват, че коефициентът се е сринал прекалено много и вече не се приемат залози.
Това е положението. После не се чудете откъде идват големите суми за трансфери. Първо, че не са реални, второ, че голяма част от парите потъват в джобове на мениджъри, ръководства и т.н. "Веригата" е дълга.

Никаква верига и конспирация не виждам тук. Съвсем логично е да се презастраховат и да не пуснат възможност да се залага за хикс. Ние българите сме много големи далавераджии и всички сме безкрайно убедени, че мачът е уреден и затова се залага много за равен. А и еврофутбол са възможно най - предпазливите, да не говорим какви малоумно ниски коефициенти слагат на всички мачове. Разбира се, това се дължи до известна степен и на факта, че единствени те плащат данъци в България. По темата за мача - убеден съм, че Испания ще играе мъжки и ще спечели мача. Не мога да повярвам, че световният и европейски шампион ще прави неградски номера тип Дания и Швеция. Просто на тях не им трябват подобни далаверки, за да постигат резултати, доказали са го в последните години. Испания и Италия продължават напред, където съперници ще им бъдат Англия и Франция. Това, разбира се, е само моето виждане по въпроса. Никога не говоря като крайна инстанция.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 юни 2012 13:41

:lol:

Върни се в “Евро 2012”