ЕВРО 2012 - Група Б: Дания - Германия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - Група Б Дания - Германия

Мнениеот bubka » 17 юни 2012 12:30

KategorieC написа:0:2 като ще пусне нови играчи на терена,а част от титулярният състав ще го пази за мача с малякитата.

И аз мисля,че ще пусне нови играчи,които ще играят много мотивирано и Дания ще бъде победена,а Германия едва ли ще играят за Х,защото когато играеш за Х си само на крачка от това и да загубиш,а и ако Португалия бие вече става страшно.
Последна промяна от bubka на 17 юни 2012 12:35, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 17 юни 2012 12:41

Германия няма да дава точка на Дания и ще играе за победата. Това означава, че почти сигурно ще спечелят и третия си мач от Евро 2012.
Прогноза: 0-2 (Гомес, Мюлер)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 17 юни 2012 12:42

За Дания съм 2:1!!Kъсмета за германците 2-мача на третия стомната трябва да се счупи ;) !!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 юни 2012 13:25

bubka написа:
KategorieC написа:0:2 като ще пусне нови играчи на терена,а част от титулярният състав ще го пази за мача с малякитата.

И аз мисля,че ще пусне нови играчи,които ще играят много мотивирано и Дания ще бъде победена,а Германия едва ли ще играят за Х,защото когато играеш за Х си само на крачка от това и да загубиш,а и ако Португалия бие вече става страшно.

+1 :) Мисля, че и двата отбора играят еднотипен футбол, с "малката" разлика, че германците са по-силни. За мен голямата опасност в групата беше Португалия с нейния различен стил на игра, но тя беше преодоляна. Без подценяване, но и без излишно напрягане: победа с 2 гола разлика за Германия смятам, че ще бъде реален резултат. :)
П.П. Това за счупената стомна е хубава поговорка, но важи за други мачове - не за този довечера. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 17 юни 2012 13:36

Очаквам Германия да не победи. Колкото и да говорят, не мисля, че няма да се възползват от възможността да отстранят Португалия и Холандия наведнъж.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 юни 2012 14:17

То хубаво Холандия и Португалия да бъдат отстранени, обаче Португалия съм почти сигурен, че ще си вземе мача и ще се класира напред. Да играе Германия за Х е много опасно, защото при загуба може да отпадне, та едва ли ще поеме този риск. А и философията за футбола на Йоги Льов и отбора не е такава че да си правят сметки. Предполагам, че ще играят за резултатна победа, макар и да направят някои експерименти в състава. Дания колкото и да са ми симпатични на 90% отпадат.
Прогноза 1-3.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Евро 2012”