ЕВРО 2012 Група ''Б'': Германия-Португалия - 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 Група ''Б'': Германия-Португалия - 1:0 FT

Мнениеот aguias » 10 юни 2012 17:19

Cocaine написа:
aguias написа:Посредствен мач германия вкара случаен гол ! Бенто е слаб тактик липсваше 2-ри офанзивен халф Куарешма щеше да му реши проблема напред !Отзад тролея Алвеш действаше мудно а на негово място трябва да е Роландо!Не мога да поздравя фенове който обичат антифутболния отбор закопал футбола през 1982г ;) !

Може да е антифутболен, ама е отбор, а не сбор гелосани индивидуалисти. На Португалците им липсва спойката, затова падат.

А колкото до антифутобла - кажи го на Ди Матео и Челси. Сигурно много ще ги засегнеш:) Барса и Байерн като играха футбол, защо си тръгнаха с празни ръце?

Aко знаеш за случая през 1982г тогава ще знаеш в какъв аспект немците са убийци на футбола няма нищо общо с Челси или Гърция чети повече тогава им стани фен не съм учител има го в интернет ;)
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 юни 2012 17:24

aguias написа:Посредствен мач германия вкара случаен гол ! Бенто е слаб тактик липсваше 2-ри офанзивен халф Куарешма щеше да му реши проблема напред !Отзад тролея Алвеш действаше мудно а на негово място трябва да е Роландо!Не мога да поздравя фенове който обичат антифутболния отбор закопал футбола през 1982г ;) !

Кощунствено е да твърдиш, че Германия играе антифутбол. Отборът може да хвърли толкова сили в атака, колкото пожелае. Само ще ти припомня мача за третото място на световното 2010, когато голяма част от футболистите също играха.
Но в случая една по-дефанзивна тактика с оглед важността на срещата беше необходима. Глупост щеше да бъде да се оставят по-големи пространства за Роналдо и компания.
И още нещо да те питам: как щеше да се развие мача, ако Португалия бяха повели? Според теб нямаше ли да се приберат и Пепе да раздава тупалки?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 юни 2012 17:29

MCMXIII написа:Като вземеш Про лиценз, ще казвам, че съм имал честта да си говоря/пиша с теб. До тогава нека се вслушаме в треньорите, те разбират маааалко повече. Особено онези двамата, пък най- вече Моу ;)

хаха ама слагай текст да видим всички какво са казали ;) Така излиза все едно съм ги цитирал и съм казал "тоя с шалчето не става, защото не пусна моя човек Ройс, а другия ще го вземат в Барса за очен лекар, защото не иска да се върне в ЧЕЛСИ".... :roll:
не знам дали е умишлено или нарочно, но всеки ми казва "и това го казва Моу, на който ти си фен" :) Хубаво де, но аз си имам мое мнение. Не претендирам, че е правилно, истинско или нещо друго, а че влагам "нещо" като лична мисъл в него. Аз обичам Моуриньо като човек и специалист, но не винаги съм на едно мнение с него :) Все пак тук е идеята да пишем НИЕ нали? Това, че нямам едно мнение с тяхното не означава, че се слагам да разбирам повече от тях :lol: :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 юни 2012 17:49

aguias написа:Aко знаеш за случая през 1982г тогава ще знаеш в какъв аспект немците са убийци на футбола няма нищо общо с Челси или Гърция чети повече тогава им стани фен не съм учител има го в интернет ;)

Направо се върни към нацистките престъпления в периода 1933-1945-та, пълен си с аргументи :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 юни 2012 17:54

има и по пресни примери..... финалът през 1990г. :roll:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

haha

Мнениеот haha » 10 юни 2012 18:17

Viktor4o_Rs написа:
aguias написа:Aко знаеш за случая през 1982г тогава ще знаеш в какъв аспект немците са убийци на футбола няма нищо общо с Челси или Гърция чети повече тогава им стани фен не съм учител има го в интернет ;)

Направо се върни към нацистките престъпления в периода 1933-1945-та, пълен си с аргументи :lol: :lol: :lol:

Защо му обръщаш внимание?Преди мача пишеше някакви прогнози 3:0,като Португалия щели да станат Еврошампион и тем подобни безумия.Просто го игнорирай ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 юни 2012 18:27

aguias написа:
Cocaine написа:

Може да е антифутболен, ама е отбор, а не сбор гелосани индивидуалисти. На Португалците им липсва спойката, затова падат.

А колкото до антифутобла - кажи го на Ди Матео и Челси. Сигурно много ще ги засегнеш:) Барса и Байерн като играха футбол, защо си тръгнаха с празни ръце?

Aко знаеш за случая през 1982г тогава ще знаеш в какъв аспект немците са убийци на футбола няма нищо общо с Челси или Гърция чети повече тогава им стани фен не съм учител има го в интернет ;)

Ами "убийци на футбола" е етикет лепнат на тогавашния национален отбор на ФРГ , от френската преса . Плюс пресата на бившата френска колония Алжир . Нищо повече . Въпросните статии са написани в стил "Георги Атанасов срещу Левски" :mrgreen:
За тези които не знаят за какво иде реч . ФРГ ( Германия ) е в една група с Алжир , Австрия и Чили . В първия мач ФРГ губи с 1:2 от Алжир , след това бие Чили с 4:1 . Алжир губи втория си мач от Австрия с 0:2 а в третия побеждава Чили с 3:2 . Австрия печели на старта с 1:0 срещу Чили . По тогавашния регламент последните мачове в групите се играят по различно време . Последния мач в групата противопоставя Австрия и ФРГ . Германците се нуждаят единствено от победа , а Австрия трябва да не загуби с повече 2 гола . ФГР повеждат в през първото полувреме с 1:0 ... и след това рязко намаляват оборотите . Мача се доиграва в центъра на терена , тъй като този резултат устройва и двата отбора . Алжирската преса определя мача като "измамата на века" , а френската е още по-крайна . "ФРГ уби футбола" ... само защото немците не са разгромили австрийските си братовчеди , за да може Алжир да мине напред .
Другия повод френската преса да говори за "убийства" е инцидента между немския вратар Тони Шумахер и французина Батистон . След сбъсък между тях Батистон е откаран в болница с комоцио и 3 счупени зъба . А Франция губи на дузпи . Шумахер е обявен за олицетворение на злото за години напред .Никой не пише , че той плаща от джоба си лечението на Батистон ... който пък го кани на сватбата си 3 години по-късно .
Но когато 10 години по-късно Ван Бастен счупи крака на датски футболист ( също неволно ) на полуфинала на Евро 1992 , никой не употреби думата "убийство" . ;)

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 10 юни 2012 18:46

Искам си Акаунта написа: Ами "убийци на футбола" е етикет лепнат на тогавашния национален отбор на ФРГ , от френската преса . Плюс пресата на бившата френска колония Алжир . Нищо повече . Въпросните статии са написани в стил "Георги Атанасов срещу Левски" :mrgreen:
За тези които не знаят за какво иде реч . ФРГ ( Германия ) е в една група с Алжир , Австрия и Чили . В първия мач ФРГ губи с 1:2 от Алжир , след това бие Чили с 4:1 . Алжир губи втория си мач от Австрия с 0:2 а в третия побеждава Чили с 3:2 . Австрия печели на старта с 1:0 срещу Чили . По тогавашния регламент последните мачове в групите се играят по различно време . Последния мач в групата противопоставя Австрия и ФРГ . Германците се нуждаят единствено от победа , а Австрия трябва да не загуби с повече 2 гола . ФГР повеждат в през първото полувреме с 1:0 ... и след това рязко намаляват оборотите . Мача се доиграва в центъра на терена , тъй като този резултат устройва и двата отбора . Алжирската преса определя мача като "измамата на века" , а френската е още по-крайна . "ФРГ уби футбола" ... само защото немците не са разгромили австрийските си братовчеди , за да може Алжир да мине напред .
Другия повод френската преса да говори за "убийства" е инцидента между немския вратар Тони Шумахер и французина Батистон . След сбъсък между тях Батистон е откаран в болница с комоцио и 3 счупени зъба . А Франция губи на дузпи . Шумахер е обявен за олицетворение на злото за години напред .Никой не пише , че той плаща от джоба си лечението на Батистон ... който пък го кани на сватбата си 3 години по-късно .
Но когато 10 години по-късно Ван Бастен счупи крака на датски футболист ( също неволно ) на полуфинала на Евро 1992 , никой не употреби думата "убийство" . ;)

Браво добре си се подготвил адмираций от мен нека малките фенчета разберат и много да четат ;)
Benfica Lisboa

Върни се в “Евро 2012”