1914.1902 написа:Изтъркахте се с това лафче.
Малко като твоето ОПГ :) .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:Изтъркахте се с това лафче.
peliforewer написа:1914.1902 написа:Изтъркахте се с това лафче.
1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:Изтъркахте се с това лафче.
Моето си е самата истина, която Ганчев сам я потвърди в едно интервю. Лъжите редовно ги пишеш ти, та не коментирай много другите потребители.
[/offtopic]ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:Изтъркахте се с това лафче.
Моето си е самата истина, която Ганчев сам я потвърди в едно интервю. Лъжите редовно ги пишеш ти, та не коментирай много другите потребители.
Какво е казал Ганчев, че толкова да те "възмути", сигурно е казал това което другите собственици на клубове не смеят да кажат, че са вършили.
delqnski47 написа:Гледам демонтажа на ''Армията'' и се чудя що унищожихме козирката, а не я дадохме на нуждаещите се, както направихме със седалките...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
delqnski47 написа:Гледам демонтажа на ''Армията'' и се чудя що унищожихме козирката, а не я дадохме на нуждаещите се, както направихме със седалките...
1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:Изтъркахте се с това лафче.
Какво е казал Ганчев, че толкова да те "възмути", сигурно е казал това което другите собственици на клубове не смеят да кажат, че са вършили.
Нищо не е казал. Най-нормалното нещо на света е просто да уреждаш мачове и да се хвалиш как си станал шампион в нагласено първенство.
TristaNNN написа:Направо да му връчват Доктор хонорис кауза или някой президентски орден на ГГ!
Явно според припоците е много великодушно и достойно за почит да си признаеш в ефир по най-арогантния начин, че си уреждал мачове, понеже другите не си били признавали.
Благодаря ти, Боже, че не съм припок!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта