Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist


Потребителски аватар
Балкански Орел
Мнения: 5382
Регистриран на: 21 юли 2013 15:18
Контакти:

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Балкански Орел » 13 яну 2018 00:05

Не, че нещо.Аз лично съм намразил перукан.Изключително нагъл и противен тип и може би доста корумпиран заобиколен от престъпници и неграмотници.Вкопчил се във властта забравил от къде е тръгнал коварен тип.

Любо Пенев ми е супер симпатяга, мога да го слушам цял ден.Даже и по някои негови постъпки виждам себе си.Доста откачен пич.
Но как клубовете да гласуват за човек, който (надявам се да не е вярно) има толкова много дългове.Гледам, че в екипа му са доста млади и стойностни хора.Тоя адвоката, дето стоеше от неговата лява страна изглежда доста точен.Илиев си е добряк, но дори и на пресконференцията се изцепи с тва "Левски" и дори се видя, че на Любо не му стана приятно.Тоя младия, дето говореше за долните дивизии също доста добро впечатление направи.

За мене Любо не е точния човек, но пред перуката го предпочитам.И се надявам, ако спечели Любо никога да не ръководи от пристрастна гледна точка.
Време е тия дъртите кавали да започнат да си харчат нечестно натрупаните пари и да дойдат нови хора.
[center]Levski & Lazio[/center]

Sisi 1914
Мнения: 15808
Регистриран на: 27 авг 2011 12:44
Skype: Не ми трябва!
Контакти:

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Sisi 1914 » 13 яну 2018 07:18

Гласувах, че няма да подкрепите Пенев!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Мнения: 2665
Регистриран на: 16 юни 2012 11:07
Контакти:

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 яну 2018 09:15

И двамата нямат място начело на футболния съюз като ръководители. Имаш Михайлов, получаваш Боко Тиквоня + Домусчиев + Ганчев + Русев + цялата Дриша лига с всички последствия от това! Гласуваш за Пенев получаваш Боко Тиквоня + Ганчев + НСПП в комплект (+ Раева). Вие преценете! Друг е въпросът, че няма и кой друг да дойде, без да е зависим от властта и различните групировки.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Tsola_Dragoycheva
Мнения: 24
Регистриран на: 17 май 2017 22:37

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Tsola_Dragoycheva » 13 яну 2018 09:59

Левски трябва категорично да заеме позиция СРЕЩУ пореден мандат на Борислав Михайлов! Ако трябва, да издигне собствен кандидат и да гласува за него!

Вместо това Спас Русев публично подкрепи статуквото - статукво на престъпления, безобразия и поръчково съдийство! Статукво, което облагодетелства явно и открито един клуб без фенове ПОВЕЧЕ от седем години! Статукво, което позволи схемата с подизпълнители, с куфарчета, с шумоизолиращи аквариуми!

Докато този състав на БФС е на власт, ще бъдат полагани всички усилия шампионът да е служебен, а на конкурентите му - включително и на нас - ще са необходими двойни или тройни усилия, за да спечелят шампионата. БФС се превърна в умален модел на държавата, в който президентът е подставено лице, решенията се взимат на друго място, а подчинените субекти се държат на каишка с жалки подаяния, докато лъвският пай отива за привилния човек. Гнусно!

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21313
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 13 яну 2018 11:00

Бойко, Цацата, Шиши, Домус ага, Боби, тея не могат с топ да се бутнат. Особено Домуса. Ще 'илядат на постовете си, докато не закрият не само държавата, но и въобще българите в България!

През втория ден от официалното посещение на Колегиума на Европейската комисия беше подписано споразумение за най-големия до момента проект в България по плана „Юнкер“. Проектът е гарантиран със заем от Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ) в размер на 100 млн. евро за предприятието за селскостопански и лекарствени продукти „Биовет“, собственост на бизнесмена Кирил Домусчиев. В резултат на това финансиране ще бъдат създадени 210 работни места в селските райони на България. Споразумението беше подписано от зам.-председателя на ЕК Юрки Катайнен, земеделския министър Румен Порожанов, вицепрезидента на ЕИБ Андрю Макдауъл и Кирил Домусчиев, главен изпълнителен директор на „Хювефарма“, чието дъщерно дружество е „Биовет“, предаде "Фокус". Проектът обхваща проектиране, изграждане и управление на две нови съоръжения - в Пещера и в Разград. В Пещера ще се произвеждат хранителни добавки, ензими, пробиотици и лекарствени препарати за животни. В нов завод в Разград ще се произвеждат ваксини за животни. „Благодарение на гаранцията от бюджета на ЕС, ЕИБ е в състояние да предложи този заем на дружеството, в резултат на което ще станем свидетели на по-интензивна научноизследователска и развойна дейност в селските райони в България. Това ще доведе до икономически растеж и откриване на нови работни места“, заяви Юрки Катайнен, зам.-председател на ЕК. Министърът на земеделието Румен Порожанов посочи: „Възможността да бъде реализиран такъв изключително важен проект във ветеринарната сфера е показателен за развитието и перспективата пред българското земеделие“.


Прочети още : https://www.actualno.com/business/domus ... 53997.html
© Actualno.com

Потребителски аватар
doktora25
Мнения: 7867
Регистриран на: 29 окт 2011 21:55
Контакти:

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот doktora25 » 13 яну 2018 11:43

ЗА Любо Пенев. Най-вече защото виждам в него перспектива за промяна и за започване на битка срещу статуквото. Статукво, в което ролята на любимия клуб става все по-периферна.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
koisa
Мнения: 5139
Регистриран на: 11 дек 2015 20:56
Контакти:

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 13 яну 2018 12:24

Дали ще е Супата или Перуката няма никакво значение за нас... За кренвирши и тирета вероятно има...
Тук си трябва чуждестранно управление под крилото на УЕФА, което стриктно да спазва правилата и да докладваа за всяко действие. Само, че на УЕФА им е през _(_ за нашия футбол! :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)


Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Warped
Мнения: 4897
Регистриран на: 28 яну 2015 14:40
Контакти:

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Warped » 13 яну 2018 13:01

Няма значение кой ще подкрепи Левски. Супата няма да спечели. Такава е ситуацията, че перуката немогат да го бутнат в момента
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Tsola_Dragoycheva
Мнения: 24
Регистриран на: 17 май 2017 22:37

Re: /АНКЕТА/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Tsola_Dragoycheva » 13 яну 2018 13:44

Кого подкрепя Левски винаги има значение. Събитията след онзи мач с Верея са показателни. Който разбрал, разбрал. След 16 февруари вече няма да сме нужни, но тогава ще е късно да пищим.


Върни се в “Левски”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 94 госта