Ла Лига: Реал Мадрид - Реал Бетис - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stones.66
Мнения: 911
Регистриран на: 10 окт 2012 09:44
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Реал Бетис / 23:00 / Сряда /

Мнениеот Stones.66 » 21 сеп 2017 10:08

Мисля, че не е зле да се поогледаме за нов треньор след нова година . . . С тази игра и тези постижения, Зидан може и да не завърши сезона! Вече на всичкото отгоре - слаба форма на основни, в т.ч. фаворизирани от него играчи, еднообразна тактическа постройка, която всички изучиха - дори не може да мотивира играчите поне дават най-доброто от себе си! Лошо!! :mrgreen: На зле е работата!

fozzy
Мнения: 70
Регистриран на: 21 апр 2012 02:18
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Реал Бетис / 23:00 / Сряда /

Мнениеот fozzy » 21 сеп 2017 11:09

Не ме е яд толкова за загубата. Нервирам се на Флорентино и до някаква степен на Зидан! Как можеш да си оставиш отбора без адекватен 2ри нападател? Ако приеме ме че Бензи е първи избор кой е втори ? Борха който е на 20 години и има да се доказва и доказва дали го бива или не. Това е комичното в наща ситуация. За Роналдо лошо не може да се говори, човека може да избухне от нищото. Другата грешка е Бейл! Ако наистина са били вярни тези новини от нглия че Ман Ю са давали толкова пари за него и не са го продали е комично. Ще го чакаме да се разиграва след 2 доста слаби сезона + много контузии. Това според мен са грешките от трансферната ни политика това лято. Не трябва да се прави от мухата слон. В мачовете където губихме точки проблема беше, че няма кой да я вкара пустата топка в мрежата пък и късмет нямахме, но миналата и по миналата година имахме та господ дал господ взел. Ще влезнеме в ритъм пичове! Хала Мадрид !

Потребителски аватар
Furious_Monk
Мнения: 11011
Регистриран на: 27 авг 2015 14:25
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Реал Бетис / 23:00 / Сряда /

Мнениеот Furious_Monk » 21 сеп 2017 11:49

Физиономията на съдията при гола на Бетис говори красноречиво. Вероятно си е мислил, че дори при недадени две дузпи, Реал може да бие Бетис на Бернабеу, което по принцип си е така, ако бяха във форма, а той щеше да излезе чист от цялата работа.

Че и от безсилие даде 5 минути продължение, в което Бетис му го туриха. Общо взето, освен дъвканите многократно причини, този съдия направи всичко възможно да Бетис да спечели...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
ehh
Мнения: 7838
Регистриран на: 20 окт 2008 12:06
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Реал Бетис / 23:00 / Сряда /

Мнениеот ehh » 21 сеп 2017 14:00

paceto написа:Много драма, много нещо. :mrgreen:
Кофти, че паднахме, ама какво да се прави не свършва живота и няма за какво да се вайкаме.

Нека в другият лагер се радват в момента пък да ги видим напред в сезона как ще се представят.

Именно. Другият лагер е на, примерно, една загуба от нас в директния мач и един хикс, и изведнъж разликата става никаква. Ако да кажем, че държат същото темпо до тогава, което мен много ме съмнява.

А иначе в момента в световния футбол се виждат две много ярки грешки, видими и от самолет, но невидими само от треньорите на съответните отбори. Единият направи тъпотията да продаде Мората, другият за пореден трансферен прозорец не купува качествен вратар и защитници.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!


Върни се в “Реал Мадрид”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта