Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Мнения: 3741
Регистриран на: 12 яну 2013 18:21
Контакти:

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот Jürgen » 31 юли 2017 20:47

Аз се чудя как Лц ще отговорят на такава сделка. То е ясно, че Дерменджиев е пътник. По-арогантен ми е от Моуриньо :lol: .

Потребителски аватар
Rage
Мнения: 82
Регистриран на: 16 авг 2014 21:07
Skype: plamen-pii
Контакти:

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот Rage » 31 юли 2017 20:47

Интересни факти за Аврам Грант:
- при пристигането си в Челси, няколко играча, се оплкават, че тренировките и методите му са с 25 години назад във времето и че с такъв треньор, ще загубят важните мачове. Освен това не притежава лиценз от УЕФА за мениджър;
- начело на Челси завършва втори във ВЛ след Ман Юнт., губи финалът за купата на Англия от Тотнъм и губи от Ман Юнт финалът за ШЛ след дузпи;
- като мениджър на Портсмут отново стига финал за купата на Англия и губи от Челси. Същият сезон Помпи изпадат "под администрация" заради дългове и им отнемат 9т. и в крайна сметка отпадат от ВЛ;
- начело на Уест Хам успява да спечели само 7 мача във ВЛ за цял сезон и в крайна сметка, отборът отпада от ВЛ, като феновете на Милоу издигат подигравателен банер който гласи " Аврам Грант - легенда на Милоу";
- в единственият си сезон, като треньор на Партизан успява да спечели първенството на Сърбия, след което напуска постът си;
- начело на националният отбор на Гана достига до финалът за купата на Африка, който губи с дузпи от Кот д'Ивоар;
- има 2 титли на Израел с Макаби Тел Авив и 2 титли с Макаби Хайфа, бил е начело и на националният отбор на Израел.

Потребителски аватар
Rage
Мнения: 82
Регистриран на: 16 авг 2014 21:07
Skype: plamen-pii
Контакти:

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот Rage » 31 юли 2017 20:53

Каквото и да си говорим доста противоречива визитка има Аврам Грант. Определено е качествен треньор, но е изгубил всеки важен мач в кариерата си т.е. финал. То е ясно, че няма как да е успешен навсякъде, където е бил, все пак не е Мауриньо, но трябва да си имаме едно на ум за него. Все пак си мисля, че той е правилният човек.

Вълчан
Мнения: 4266
Регистриран на: 13 май 2014 16:13

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот Вълчан » 31 юли 2017 21:30

Не е човек които се задържа дълго време никъде.Такъв ли трябва на сините за перспектива....Колко месеца е изкарал във Партизан които определено имат повече средства и фенове от Левски. :?: Нека всеки погледне престоят като време. Със един сравнително скромен отбор тогава Уест Хям представянето му е повече от комично.Антирекорд които ще остане във историята им.Един французин би внесъл повече фантазия във играта.Току виж и някои нов Бардон дошъл....

Потребителски аватар
NOMER14
Мнения: 22346
Регистриран на: 21 сеп 2009 19:22
Контакти:

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2017 23:36

Rage написа:Каквото и да си говорим доста противоречива визитка има Аврам Грант. Определено е качествен треньор, но е изгубил всеки важен мач в кариерата си т.е. финал. То е ясно, че няма как да е успешен навсякъде, където е бил, все пак не е Мауриньо, но трябва да си имаме едно на ум за него. Все пак си мисля, че той е правилният човек.

Да загубиш финали от МанЮн, Челси и Тотнъм не е срамно, пък и Тери се подхлъзна.

Потребителски аватар
NOMER14
Мнения: 22346
Регистриран на: 21 сеп 2009 19:22
Контакти:

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2017 23:47

Вълчане,
Поради каква причина Партизан ще има повече фенове от Левски. Двете държави и двете столици са с учудващо приблизителен брой жители.
Единствената разлика, че Левски е над 100 години, а сръбските гиганти са основани след ВСВ като един бивш роден тим, по комунистически.

Потребителски аватар
1982
Мнения: 30287
Регистриран на: 13 юни 2012 15:17

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот 1982 » 01 авг 2017 00:14

Само че Партизан има и много фенове извън пределите на Сърбия - Црна гора, Република Сръбска, която е половината от това, което виждаш на картата като Босна и Херцеговина, Косово ...... наистина, като цяло, имат повече фенове от Левски.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Мнения: 5382
Регистриран на: 21 юли 2013 15:18
Контакти:

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот Балкански Орел » 01 авг 2017 00:31

Обаче всички тези фенове, които споменаваш са граничещи и много близо до Сърбия и постоянно могат да ударят едно рамо.А ние какво да кажем за Бесарабските българи, вложките и т.н.Никога не забравяйте, че България е била Велика и на ТРИ морета и до ден днешен там живеят българи с българско самосъзнание и те много трудно могат да покажат на кой клубен отбор са фенове.Обаче съм виждал снимки на българи, които от поколения са в чужди (за сегашното време земи) и се снимат гордо с български знамена и фанелки на Васил Иванов Кунчев.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
wilge
Мнения: 3141
Регистриран на: 26 май 2010 10:43
Контакти:

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот wilge » 01 авг 2017 10:19

1982 написа:Само че Партизан има и много фенове извън пределите на Сърбия - Црна гора, Република Сръбска, която е половината от това, което виждаш на картата като Босна и Херцеговина, Косово ...... наистина, като цяло, имат повече фенове от Левски.

Човек, ти бил ли си в Косово? Говориш на изуст. Иди в Косово и кажи три думи на сръбски и това ще са последните думи в живота ти. Там има три сръбски села и още се пазят от Кфор. При резаците от БиХ имаш по- голям шанс. Приблизително 1:3. Но там има и хървати, коита мразят всичко сръбско повече от мюсюлманите.
С други думи лаф да става. А пък ако ми обясниш какво общо има твоето провокотивно изказване с темата ще те призная. Предполагам, че и твоята глава се въртят гениални мисли като с главата на отиващият си вече треньор на Левски, но останалите не са толкова умни, че да ги разберат. Това, обаче, носи риска да останеш неразбран от околните.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU
Мнения: 325
Регистриран на: 23 юли 2015 08:37

Re: Kой ще бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 01 авг 2017 15:32

Определено Авраам Грант ще бъде страхотен удар. Факт, че е противоречива и своенравна фигура, но ние, балканците какви сме, да не сме английски лордове ?! Изроди сме си повече и от него, затова ще се разбираме... :lol:

От всички, които се спрягат, евреина е най-точния избор, особено с Емо Кокала, който много време беше в Израел, за помощник. Трябва ни и едно високо, здраво момче в центъра на защитата, от Северна или Средна Европа (холандец, чех, белгиец, швед, норвежец....абе още един Яблонски) и отново започваме да мачкаме ! Дано Грант успее да си вземе всички бонуси, които си е поискал !

Не знам откъде и как изведнъж се изсипаха тия пари за тия играчи и треньори, но и не ми пука, нека има ! :lol:

Пак казвам - ако Русев (или който и да е там) успее да вземе такъв треньор, това ще е по-скоро психологически удар - и играчите ще се стегнат, а за конкуренцията нямам какво да кажа !


Върни се в “Левски”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта