Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Мнения: 2165
Регистриран на: 18 сеп 2008 20:46
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Живко6461 » 12 май 2017 08:17

Jorkorazporko написа:
korteneca написа:
Jorkorazporko написа:Може да се пробвате да вземете няколко играча от ЦСКА под наем. Стойчо Атанасов е прекрасен десен защитник на 19 години, доста по - добър от Сашо. Отделно може да се подсилите с Никола Колев за средата на терена, може да играе като дефанзивен и като офанзивен халф, и е с класа над вашите футбалери. Ще е добре и за двата клуба, хем вие ще си вдигнете нивото, хем нашите младежи ще трупат опит, и ще играят редовно!

Ти сериозно ли? :roll: Това няма как да стане и би трябвало да го знаеш. Точно ние да взимаме играчи под наем от Цска-София? :lol:

Еми взимайте си тогава Владо Гаджев и звездите от Верея :)
[offtopic]това беше бъзик с играчите от ЦСКА, ама по - принцип такива момчета ви трябват ;)[/offtopic]

Имате чувство за хумор. Според мен е добро качество. Понякога би трябвало да внимавате с кого и как се шегувате защото рискувате да станете обект на собствените си шеги. Аргументирам се.
1. Споменаваният с ирония "Верея" има положителен баланс в мачовете с ЦСКА София. Не бих се ангажирал с мнение относно някакви пристрастия на собственика и старши треньора на "Верея" към ЦСКА-София. Но те като част от споменатия иронизиран не само от Вас клуб имат значителен принос за процеса на треньорско обновление в любимия Ви клуб.
2. Лесно може да се направи справка, от която да се установи, че ПФК "Верея" има приблизително 3 пъти по-дълга история от ПФК ЦСКА-София.
3. ПФК "Верея" и ПФК ЦСКА-София влязоха по един и същ начин в ППФЛ. Дори може би ПФК ЦСКА-София би трябвало да бъде благодарен на ПФК "Верея" и други клубове за съдействието и помощта.
4. Трансферната политика на "Левски" от доста години е на много ниско ниво. Търпи критика. И подигравки. Вие се включвате. Аз го приемам с благодарност. Но и с мнение, че не би било зле да имате малко уважение към "Верея". По-горе посочих някои съображения за това. Добавям нови. "Верея" и в частност един от футболистите на клуба, впоследствие преминал в "Левски", са свързани с историята на ЦСКА-София и поради това би трябвало да изпитвате уважение към клуба и футболиста. Първа загуба и първи допуснат гол в историята.
5. Вероятно препоръките за привличане на млади футболисти от ЦСКА-София са подигравка с възможностите на "Левски". Която не е незаслужена. Но би трябвало да имате предвид, че в миналото футболисти играли в ЦСКА и "Литекс" са имали силни изяви в "Левски", вкл. и срещу бившите си отбори. Има и примери в обратна посока. Всъщност може би създавате поводи за бъдещи шеги. Те са част от колорита на футбола.

Потребителски аватар
wilge
Мнения: 3141
Регистриран на: 26 май 2010 10:43
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот wilge » 12 май 2017 09:52

"Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)". Страхотно заглавие. Само като го прочетеш действа. В левскарите поражда чувство на неспокойство, несигурност и раздразнение. На всички останали- подигравка и майтап. Колко години вече се прави все едно и също и се очаква различен резултат?! Няма как да стане по този начин. Ако набеденият за финяга е решил да направи нещо за Левски, в което между впрочем дълбоко се съмнявам, трябва най- напред да "разтръска дървото" здраво за да изпаднат гнилите плодове. После да започне да гради наново. Директор, цар, онбашия или както иска да го нарече да е Наско Сираков. ДЮШ да повери на Даниел Боримиров. Нататък двамата да се оправят. Да им се предостави лимит и да действат. И задължително да носят отговорност за постъпките си. Ако се пресече схемата за нарочно купуване на некадърни футболисти с цел бързото им освобождаване със завидна неустойка, при което се взема комисионна "на входа и на изхода", може и да има ефект. Аз бих оставил Йоргачевич, Яблонски, Прохазка и Бурабия от чужденците. И децата от школата които в момента са в мъжкя отбор. Останалите по живо, по здраво... Кой къде го поискат. Но мен никой не ме пита. Това е само мнение. До сега да съм набелязал треньор с шампионски манталитет, с успехи в занаята и вдъхващ увереност и респект в играчите. Той пък да е започнал къде явно, къде задкулисно, преговори с играчи с необходимата класа за отбора. Така виждам аз нещата. Незнам дали е правилно, но е различно. По стария начин едно е сигурно- НЕ НОСИ УСПЕХ. НАПРОТИВ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Мнения: 22754
Регистриран на: 23 ное 2009 11:23
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2017 09:54

wilge написа:"Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)". Страхотно заглавие. Само като го прочетеш действа. В левскарите поражда чувство на неспокойство, несигурност и раздразнение. На всички останали- подигравка и майтап. Колко години вече се прави все едно и също и се очаква различен резултат?! Няма как да стане по този начин. Ако набеденият за финяга е решил да направи нещо за Левски, в което между впрочем дълбоко се съмнявам, трябва най- напред да "разтръска дървото" здраво за да изпаднат гнилите плодове. После да започне да гради наново. Директор, цар, онбашия или както иска да го нарече да е Наско Сираков. ДЮШ да повери на Даниел Боримиров. Нататък двамата да се оправят. Да им се предостави лимит и да действат. И задължително да носят отговорност за постъпките си. Ако се пресече схемата за нарочно купуване на некадърни футболисти с цел бързото им освобождаване със завидна неустойка, при което се взема комисионна "на входа и на изхода", може и да има ефект. Аз бих оставил Йоргачевич, Яблонски, Прохазка и Бурабия от чужденците. И децата от школата които в момента са в мъжкя отбор. Останалите по живо, по здраво... Кой къде го поискат. Но мен никой не ме пита. Това е само мнение. До сега да съм набелязал треньор с шампионски манталитет, с успехи в занаята и вдъхващ увереност и респект в играчите. Той пък да е започнал къде явно, къде задкулисно, преговори с играчи с необходимата класа за отбора. Така виждам аз нещата. Незнам дали е правилно, но е различно. По стария начин едно е сигурно- НЕ НОСИ УСПЕХ. НАПРОТИВ!

Все пак, по-добре е да не наричат силния човек в Левски - онбашия. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mikata
Мнения: 9218
Регистриран на: 17 ное 2008 15:55
Местоположение: София

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот mikata » 12 май 2017 10:25

Ръководството на Левски се събра на извънредно заседание на УС. По-интересното обаче е, че за да се скрият от медийното внимание шефовете го направиха в столичния хотел "Радисън", който е собственост на боса Спас Русев.

Въпросната сбирка се е провела далеч от журналисти и фенове и в същото време е била продължение на сбирката от миналата седмица. На нея се обсъждаше селекцията, като сега "сините" трябва да са определили финансовата рамка, в която ще трябва да се простират.

По информация на "Мердиан мач" всички на УC са се обединили около идеята, че трябва да се вземат поне 7 нови попълнения. Ники Митов иска нов нападател, плеймейкър. ляво крило, вътрешен халф, бекове отляво и отдясно, както и в зависимост от ситуацията със Сърджан Лукин и Симон Сандберг един централен защитник, който да играе приоритетно с ляв крак. Колко обаче са точните пари, отпуснати за селекция, на този етап се пази в тайна.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
onegavon
Мнения: 3472
Регистриран на: 17 авг 2011 08:51
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот onegavon » 12 май 2017 11:08

По всичко личи, че Митов остава което означава, че селекцията ще е по-скоро безплатна. Ще се купува само , ако има продажби .Разчита се най-вече на пари от Краев и евентуално от трите негра.

Потребителски аватар
blue avalanche
Мнения: 22754
Регистриран на: 23 ное 2009 11:23
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2017 12:56

onegavon написа:По всичко личи, че Митов остава което означава, че селекцията ще е по-скоро безплатна. Ще се купува само , ако има продажби .Разчита се най-вече на пари от Краев и евентуално от трите негра.

Каква е връзката между това, че Митов "остава" и безплатната селекция???

Serafim
Мнения: 5170
Регистриран на: 31 окт 2013 18:57
Skype: pitaite me
Местоположение: ------
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Serafim » 12 май 2017 14:12

Аймен Белаид днес кацна в София с полет от Париж, но като гледам има договор до 2018..

Иначе връзката между жадното и евтината селекция? Ми ако щеше да идва треньор с качества и претенции за нешо повече, щеше да иска и играчи, а на Митов му е по-лесно без такива, а да играе с второразрядни резерви и младежи, защото има извинение. А и сигурно се подписва срещу 4 хиляди. заплата... Абе евтиния.

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21189
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 12 май 2017 15:04

Der Schmarotzer написа:На Левски първо му трябва истински треньор. С бивше величие, направиха за смях останалите български отбори, и трябваше по заповед от горе да го махат, че едни нямаше как да станат пак Щампиони...
Всичко различно от нов треньор от класата на Люпко и нагоре е въртене в омагьосания кръг на борбата за оцеляване, наложена ни от Тиквона и кликата му (симбиозата на комунисти и мутри).

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Мнения: 22754
Регистриран на: 23 ное 2009 11:23
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2017 16:39

Serafim написа:Аймен Белаид днес кацна в София с полет от Париж, но като гледам има договор до 2018..

Иначе връзката между жадното и евтината селекция? Ми ако щеше да идва треньор с качества и претенции за нешо повече, щеше да иска и играчи, а на Митов му е по-лесно без такива, а да играе с второразрядни резерви и младежи, защото има извинение. А и сигурно се подписва срещу 4 хиляди. заплата... Абе евтиния.

Ами логиката ти не е съвсем вярна, защото ако Митов разполага с Неймар, Меси, Суарес, Т.Силва и Фабрегас(изброявам произволно) ще печели всеки мач без да му се налага да прави кой знае какво. И ще му е супер лесно. ;)
Да не би Дерменджиев да е някакъв супермегаултрастратег??? :o

Serafim
Мнения: 5170
Регистриран на: 31 окт 2013 18:57
Skype: pitaite me
Местоположение: ------
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Serafim » 12 май 2017 17:24

Дерменджиев не знам вече колко титли има, участия в ЕКТ, излизане от групите на ЛЕ, два пъти в групите на ШЛ...
Беше помощник на СС и на Петев, ако не се лъжа, а после пое отбора.

Ок, има пари в Лудогорец и за това успява. В Левски няма и за това Топузаков се провали, а не защото е слаб треньор.

Та викаш кой треньор тогава ще дойде в Левски, след като дори и такива със съмнителни качества, според теб, като Дерменджиев стават шампиони заради играчите си, а ние ще разчитаме на свободни агенти, младежи от Септември и трансфери, срещу обещания за процент от бъдеща продажба...

На кратко - никой, освен някой гладен за работа треньор, като Коката, Сухия, Митов, Топчо, СС....


Върни се в “Левски”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта