Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21185
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 17 мар 2017 20:08

Цонев с два гола за Берое! :evil:
Доволни ли сте господа управляващи?

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21185
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 21 мар 2017 20:10

Низвергнати от родния си клуб, трупат успехи, а ние гледаме Бурабия, Нар и Тунде...

След като Бобчо Цонев стана играч на кръга, руските фенове определиха Хичо за "Играч на мача" на неговия отбор срещу "Рубин":
Полузащитникът на Урал Николай Димитров беше избран от феновете за най-добър футболист на своя отбор в мача срещу Рубин. Българинът асистира за победното попадение на Владимир Илин. В анкетата на официалния сайт на клуба той събра 78 гласа и подели първото място с Илин. Трети остана вратарят Николай Заболотний със 73 гласа.

Халфът започна много силно кариерата си в Русия. Той беше титуляр и в трите мача на тима от Екатеринбург през пролетта. Старши треньорът Александър Тарханов също е много доволен от изявите на Хичо. Двамата се познават отлично от съвместния им престой в Славия през есента.

Отбележете болднатото.
https://topsport.bg/bulgarians-abroad/o ... -ural.html
И в същото време, Хубчев го вади от състава. Любопитно? Неееее... на него никой не може да се меси, нали?

THE G.A.M.E
Мнения: 49931
Регистриран на: 02 авг 2008 22:59
Skype: За к'во ми е ?
Местоположение: Сливен

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 мар 2017 08:44

Абе за Бурабия нищо критично не можем да кажем в последните мачове.
Без него нямаше да можем, нито топка да държим, нито да си подаваме като хората.
То не е за хвалба, щото е вярно, че Мехди в онзи състав на Мъри, нямаше да помирише терен, ама сега реалностите са други и човека дърпа отбора.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !


Image Image

Serafim
Мнения: 5170
Регистриран на: 31 окт 2013 18:57
Skype: pitaite me
Местоположение: ------
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот Serafim » 22 мар 2017 13:20

И аз се чудя на хората, които критикуват Бурабия. Пича мирише на футбол, както се вика. Поне технически и много над средното ниво в българия и повече футболисти на неговата позиция. Разбира се, за да се озове в България, то явно развитието му в ранните му години е било забавено по една или друга причина, но аз не виждам кой друг може да организира играта на отбора към момента. Отделно, че последния мач направо нямаше грешно отиграване.

Това са модерните плеймейкъри във футбола днес. Няма ги типичните 10-ки, чиято работа е да седят пред халфовете и зад нападателя и да търсят възможност за удар или да изведат нападателя в коридор.

blue_lavina
Мнения: 128
Регистриран на: 02 мар 2017 20:45

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот blue_lavina » 01 апр 2017 21:03

Бившия ни защитник Иво Иванов изнесе силен мач за Берое срещу Локо Пд, съжалявам че го изгонихме след злополучния мач с Лил, когато Гонзо навикваше Ясен Петров барабар с играчите от тъч линията и той настоя железния бранител да влезне и да пази резултата в последните минути, за нещастие топката попадна в нашата мрежа зад слисания Пацо Илиев
Сърце, душа....... за Левски София

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Мнения: 7941
Регистриран на: 30 мар 2013 05:04
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 апр 2017 23:59

twize написа:
Мицански нападна Пелето
Нападателят Илиян Мицански атакува бившия директор в Левски - Станислав Ангелов. Футболистът носеше фланелката с номер девет на "Героги Аспарухов" през есента, като отбеляза само едно попадение в девет мача през есента.

"Всеки на моето място би бил доста разочарован. Бях тотално излъган от хората, които работеха в клуба! Аз съм свикнал да казвам нещата, без да шикалкавя. А не съм като някои, които, като си тръгнат от Левски или ЦСКА, всичко е по мило, по драго, без значение какви унижения са били принудени да изтърпят. Винаги нищо не е станало, всичко е хубаво, "продължаваме напред" и бързо се скриват", каза Мицански пред Sporta.bg.

"Не става въпрос за пари. След 12-13 години в Европа, на всеки трябва да му е ясно, че не подписах с Левски, за да забогатея. Претърпях контузия, направих операция. Почти всички отбори от България ми звъняха с изключение на Лудогорец. Избрах Левски заради един човек - Пелето. Просто повярвах на него повече, отколкото на всички други, които ми се обадиха. Проведохме около 10 разговора, в които непрекъснато ми беше обещавано, че ще получа десетина мача за изява. След двубоя с Монтана дадох интервю. На другия ден журналистът дойде да ми се извинява и да ме пита дали не ми е направил проблем. Обаждали са му се защо пише, че Мицански иска да играе, а Левски е клуб, в който не може да се говори. После Пелето ме скастри, че съм дал интервю и че само той решава кога да давам изявления пред медиите.

Казах му, че се е объркал. Именно тогава моите проблеми станаха по-големи. Никой няма право да ми казва с кого да говоря в България. Може да издава забрани на някои 18-годишни момчета, но не и на мен със сигурност. У нас на мода са подмазвачите и послушниците и се радваме на чужденците все едно са Меси и Роналдо. А те половината не могат да спират топката и даже във Вихрен няма да ги взема", споделя мнението си Мицански, който взимаше по 10 000 евро на месец.

Нападателят направи снощи дебют за новия си отбор Корона, като бе титуляр при гостуването на Висла (Краков). Той записа пълни 90 минути, но тимът му загуби с 0:2 и остана на десето място с 26 точки.

Бившият национал заяви, че треньорът Люпко Петрович не е знаел за неговото пристигане, а освен това заспивал на тренировките.

"Треньорите в Левски са като повечето треньори в България за съжаление. Каквито са ни ръководителите, такива са ни треньорите и накрая стигаме до положението, че такива са ни и футболистите в крайна сметка. Вижда се колко работят нашите специалисти и шефове, колко играчи излизат и какво правят в чужбина. Преди дни дадох интервю за най-големия полски вестник и журналистът ме попита как така преди 15 години имахте такива футболисти, а в момента ви няма на картата...Казах си мнението и мисля, че хората го виждат. В България с младите не се работи правилно. Познавам почти всички полски футболисти, както и тези в България. Знам къде са българските играчи на по 28-29 години и знам поляците къде са - в Монако, в Оксер, в ПСЖ, в Англия, в Сампдория, да не говорим за Бундеслигата. Така че всеки може да си направи извода къде е грешката. Със сигурност не идва от футболистите. Когато подписах с Левски съм на 90 процента сигурен, че Люпко Петрович въобще не знаеше за моето пристигане на Герена. Очевидно беше. Вече съм на 30 и усещам нещата малко или много. След два-три дни видях как треньорът заспива на разбора. Неща, който ме шокираха и още тогава знаех, че трябва да изтърпя максимум до зимата и да изчезвам".


Това с интервютата според мен е прекалено, не е Ибрахимович да се държи така, но останалите неща са потресаващи, ако са верни. Пред вид резултатите съм склонен да повярвам :( това с Люпко - думи нямам. От този "професионализъм" трабва да светнат лампичките на много хора в ръководството. Още по-плашещо е, че най-вероятно го знаят и не предприемат нищо ...

За мен лично винаги е било смешно това да се забранява на играчите да говорят. Стига да не лъжат какъв е проблема?

Колкото до останалото: звучи грубо, но той не казва нищо ново.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
mikata
Мнения: 9216
Регистриран на: 17 ное 2008 15:55
Местоположение: София

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот mikata » 07 апр 2017 12:38

Бившият играч на Левски Гари Родригес пази добри спомени от престоя си на "Герена". Холандецът, който в момента е част от Галатасарай, разказа пред турските медии за месеците, през които носи синята фланелка.

Бързоногото крило игра в Левски през календарната 2013 година, като вкара 21 гола в 47 мача. Последва трансфер в испанския Елче, а от този клуб Гари по-късно премина в ПАОК, където беше съотборник с Димитър Бербатов.

"Много съм доволен от факта, че играх в България. Никога не съм съжалявал за решението си да отида в Левски. Пазя чудесни спомени. Вкарах доста голове и направих силни мачове. Малко не ни стигна да станем шампиони. После ме продадоха в Испания, където имах известни трудности", сподели Родригес.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata
Мнения: 9216
Регистриран на: 17 ное 2008 15:55
Местоположение: София

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот mikata » 24 апр 2017 12:01

Втородивизионният китайски Бейджинг Ентърпрайсес уволни българския треньор Ясен Петров. На мястото на Пловдивския Джанини e назначен 51-годишният Гао Хонгбо, който за последно работи начело на националния отбор на Китай.

Ясен Петров пое тима от китайската столица преди няколко месеца, но от началото на първенството Бейджинг Ентърпрайсес записа едно равенство и пет загуби, като за момента е на последно място в класирането. В турнира за националната купа Петров и отборът му отпаднаха от Джангши Лянгшен.

Така този път Ясен не успя да постигне фурор в Китай, където преди това постигна големи успехи и бе носен на ръце като наставник на Шъдзяджуан. Любопитното е, че единствената му точка начело на Бейджинг беше постигната срещу бившияму отбор


Големия треньор :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata
Мнения: 9216
Регистриран на: 17 ное 2008 15:55
Местоположение: София

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот mikata » 24 апр 2017 17:48

Ръководството на Ковънтри няма да предложи нов договор на българския полузащитник Владимир Гаджев, коментира "Ковънтри Телеграф".

29-годишният полузащитник има контракт до края на сезона, който няма да бъде продължен,след като отборът изпадна в Лига 2, четвъртото ниво на английския футбол.

След повече от два месеца извън игра Гаджев се завърна на терена за Ковънтри през уикенда за успеха с 1:0 над Уолсол в шампионата и се представи добре. Това, обаче, едва ли ще бъде достатъчно, за да остане в тима и през следващия сезон.

"Той има качества, но показа трудности при адаптацията си към английския футбол. Записа едва 12 мача като титуляр в Лига 1. Добър играч е, но заради това, че не успя да се утвърди в състава през този сезон, не виждам как ще получи предложение за нов договор през лятото", пише Анди Търнър от "Ковънтри Телеграф".

Гаджев записа 21 официални мача с 1 гол и 2 асистенции за тима през кампанията.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Мнения: 32322
Регистриран на: 31 юли 2008 10:48
Местоположение: София, Стадион "Академик"
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот modor » 24 апр 2017 17:49

Ето ни го първия трансфер :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.


Върни се в “Левски”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: dimoto1, Киро Пора и 40 госта