Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Мнения: 288
Регистриран на: 09 сеп 2014 22:35
Контакти:

Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 19 апр 2017 10:52

Реших да го пусна като отделна тема.
Разбира се имам и свое мнение, но не искам да влияя на Вашите и ще го споделя по-късно.


Има футболисти за освобождаване - не показват дух и желание за игра. Никакви амбиции! Просто едни заплатаджий. Очаквам включване на повече момчета от школата. Те носят емблемата и клуба в сърцето си и със сигурност ще покажат повече. Когато има желание има и резултати.
Тренера не е лош. А и къде и с какви пари да търсим по-добър? Ще стане! По-бавно отколкото ни се иска, но ще стане.

Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

На линия
CSKA_FEN4E
Мнения: 842
Регистриран на: 02 авг 2011 15:52
Контакти:

Re: Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот CSKA_FEN4E » 19 апр 2017 10:57

3 максимум 4 чужденци ама качествени и всико друго българи.

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Мнения: 288
Регистриран на: 09 сеп 2014 22:35
Контакти:

Re: Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 19 апр 2017 11:06

Правилото за налагане на млади футболисти до 21 г. не беше лошо. Необходимо беше да се спазва от всички клубове и отговорността за това е на БФС! Рано или късно ще изплуват някой наши качествени младежи.
Когато правилата са еднакви и валидни за всички - не ощетяват никого!

antony61
Мнения: 1
Регистриран на: 13 апр 2017 22:30
Контакти:

Re: Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот antony61 » 19 апр 2017 11:19

Няма значение дали котката е бяла или черна. Важно е само дали може да лови мишки!

Потребителски аватар
Готвача
Мнения: 2710
Регистриран на: 05 авг 2011 18:46
Местоположение: UK
Контакти:

Re: Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот Готвача » 19 апр 2017 11:39

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:Правилото за налагане на млади футболисти до 21 г. не беше лошо. Необходимо беше да се спазва от всички клубове и отговорността за това е на БФС! Рано или късно ще изплуват някой наши качествени младежи.
Когато правилата са еднакви и валидни за всички - не ощетяват никого!

При това правило вие ползвахте юноша на Левски.Смятай какво сте готови да "извадите".Аз не подкрепям това правило.Ако един играч е добър,нека влезе на терена,но пълнежи пък били и те под 21 годишни не ни трябват.Ето при нас в момента тече налагането на Мартин Костадинов.Играч с голям потенциал и от типа "поливалентен".Но налагането става бавно за да няма сътресения от типа на " осанна" до "разпни го".Един Йосков например далече не е готов за първият отбор,както и Минков.Но вратарчето направи добро впечатление.Имаш ли школа,нищо не пречи да ги налагаш,па макар и по един на две години.Не трябва да е самоцел,това казвам аз.По скоро съм привърженик на дублиращите отбори,където да се обиграват младите надежди+дълбоки резерви и завръщащи се след контузии играчи.Една сплав от трима класни чужденеца+ двама-трима свои кадри и наемници от страната-така виждам аз нещата.Това ако се цели даден отбор в първата шестица да речем.Ако е решил да гони ЛЕ чужденците набъбват до 5-6.А за ШЛ няма какво да коментираме.Гледате какво правят горските и вземате пример.И накрая,може би най важното нещо-всеки държащ на призово класиране отбор задължително трябва да трансферира минимум две съдийски бригади за сезона.Иначе може и с 11 класни чужденеца да се бори срещу изпадане.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Странджата
Мнения: 3973
Регистриран на: 07 дек 2009 21:29
Контакти:

Re: Готвача

Мнениеот Странджата » 19 апр 2017 12:03

Така е, но тези пусти съдии всички са свободни агенти - на борсата цената им е за посветени, а пък техните мениджъри са се окопали в БФС. Така че трансферите са трудно постижими - къде - къде по-лесни са командировките, в които дневните са спонсорирани, а нощните - капарирани. Колкото до таксите, те са само за минималното социално осигуряване, а и самите съдии си ги заработват чрез съдийството, което предизвиква трибуните, заради които клубовете заплащат на мениджърската им фирма :)

ikar
Мнения: 1244
Регистриран на: 24 мар 2008 17:22
Контакти:

Re: Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот ikar » 19 апр 2017 12:06

antony61 написа:Няма значение дали котката е бяла или черна. Важно е само дали може да лови мишки!

Много точно казано.Този въпрос едва ли е актуален във страните със силен футбол.Този къзус е толкова "дъвкан и олигавен", че вечо го удавихме,а .............достатъчно аргументиран и катигоричен отговор НЯМА?
Истината е може би в един баланс при ясното съзнание винаги да се търси качество.Такова обаче за съжаление не се забелязва дори и във водещите се футболни школи у нас....Еда ли има ръководство с доказан мазохизъм да налага чужденец със съмнителен потенциал за сметка на качествен български футболист...........

Потребителски аватар
vg_vasilev
Мнения: 754
Регистриран на: 03 апр 2013 09:39
Контакти:

Re: Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот vg_vasilev » 19 апр 2017 12:43

Не само за Берое, за българският футбол като цяло.

- Българи.
- таван на заплатите 2 000лв.
- без комарджий и тотаджии, които се знае че са такива и са осъждани за това . Първият, за който се сещам от българските футболисти е Камбурката. Треньор - Красимир Мечев .
-мачовете да се играят в почивните дни и по светло. Евентуално дербитата
Преди се знаеше - събота и неделя сутрин играят деца, юноши, следобяд от 15 или 17 часа - А група, вечер е някое дерби.
сега Перукан така ги нагласи мачовете заради диемаджиите, че са някакви малоумщини Дунав да играе в понеделник от 21 часа в Разград. Докато свърши мача става 23 часа, докато се окъпят футболистите - 12 през ноща. Ами русенци как ще се прибират по нощите? И кой нормален ще ходи на 100-200 км да гледа мач понеделник през ноща при положение , че е вторник на работа от 8 часа. А кой ще си завете детето в такъв случай ?
Боби Михайлов , който ръководи за БФС за мен закопа българският футбол заедно с Домусчиев, Ганчев и сие .
Последна промяна от vg_vasilev на 20 апр 2017 13:14, променено общо 1 път.

bsz1916
Мнения: 2506
Регистриран на: 16 юни 2016 05:35
Местоположение: София
Контакти:

Re: Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот bsz1916 » 19 апр 2017 12:58

В момента единствената сериозна заплаха за вратата на съперниците ни е Мапуко , който до колкото разбирам догодина няма да е в Берое . Като прибавим и това че изтича срокът на преотстъпване на Карачанаков и Кирилов , които не са наши футболисти се очертава догодина да сме съвсем беззъби в нападение . В момента финансовите възможности на клуба явно не позволяват да привлечем качествени български футболисти от други отбори . Ако трябва да разчитаме основно на българи , трябва да се обърне по-голямо внимание на школата . Личното ми мнение е че незаслужено се пренебрегват Мишо Михайлов , Георги Динков и Пламен Тенев , за сметка на наемници които не само не са по-добри от тях , но и са в Берое само за да довършат някъде сезона .

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Мнения: 288
Регистриран на: 09 сеп 2014 22:35
Контакти:

Re: Искам Вашите мнения: Чужденци или БГ футболисти?

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 19 апр 2017 14:03

bsz1916 написа:В момента единствената сериозна заплаха за вратата на съперниците ни е Мапуко , който до колкото разбирам догодина няма да е в Берое . Като прибавим и това че изтича срокът на преотстъпване на Карачанаков и Кирилов , които не са наши футболисти се очертава догодина да сме съвсем беззъби в нападение . В момента финансовите възможности на клуба явно не позволяват да привлечем качествени български футболисти от други отбори . Ако трябва да разчитаме основно на българи , трябва да се обърне по-голямо внимание на школата . Личното ми мнение е че незаслужено се пренебрегват Мишо Михайлов , Георги Динков и Пламен Тенев , за сметка на наемници които не само не са по-добри от тях , но и са в Берое само за да довършат някъде сезона .



Това, което видях на последния мач е: Основно играта се движи от Мапуко и Охене. Тичане и раздаване докрай! BLACK POWER (Лудият Митко) е основно преобразен (положително). Този човек имай най-голямо желание за победа в целият ни отбор. Спокойно може да бъде за пример на младите като всеотдайност.


Върни се в “Берое”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта