veni__85 написа:Има голяма вероятност, на мачовете които се излъчват по БНТ да видим за пръв път Мексико на Европейско първенство.
Хаха! Дано.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
veni__85 написа:Има голяма вероятност, на мачовете които се излъчват по БНТ да видим за пръв път Мексико на Европейско първенство.
Red_Pride написа:Браво за темата.Часовете на излъчване са перфектни,тамън ще се бяга по рано от работа и сутрин няма да е зор ставането
P.S. Коментара по Нова и Диема еднакъв ли ще е ? И дано Петела коментира някой мач по БНТ
Captain Stottlemeyer написа:rmfan5 написа:ogrizko написа:По българско време в тия часове ли са мачовете ..щото някой ми беше казал 5-8-11ч ...
Ако си питал Радио "Ереван" и часовете са след обяд - вярно са ти отговорили... Същото важи за някоя радиостанция в Анкоридж (Аляска), ако часовете са преди обяд...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
SaNdOoO написа:Гледам програмата, и искам да попитам сигурно ли е, че всички мачове ще бъдат предавани по Нова и Диема, независимо че по-същото време ще вървят и по платените канали, за да знам дали да плащам пакета за тези два месеца или няма никакъв смисъл, ако ще вървят по Нова и Диема ?
SaNdOoO написа:Гледам програмата, и искам да попитам сигурно ли е, че всички мачове ще бъдат предавани по Нова и Диема, независимо че по-същото време ще вървят и по платените канали, за да знам дали да плащам пакета за тези два месеца или няма никакъв смисъл, ако ще вървят по Нова и Диема ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост