Николай Костов е новият треньор на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Мнения: 1301
Регистриран на: 23 юли 2008 11:42
Местоположение: В подножието на Бунарджика
Контакти:

Re: Николай Костов поема Ботев

Мнениеот bulgaro » 26 ное 2015 07:29

Искрено му пожелавам успех в Ботев и дано да устои на разните ни лумпенизирани фактори, които при нас са твърде много и винаги са били основни действащи лица. Оставете клуба да се ръководи от хора, на които това им е професията, а вие си гледайте трибуната, улиците, поляните :!:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21296
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот metodito » 05 фев 2016 12:16

Видях тази тема в "сектора" ви и реших да споделя своето мнение към Костов, което се различава от това на много сини колеги. Някои треньори в едни отбори нищо не правят, в други избухват и обратното - примерите са много. Пожелавам ви и Костов да е така и да се е оправил и си е взел бележка, но с оглед на кариерата му след "Левски", а и преди това... силно ме съмнява.

Костов стана известен с това, че е достигнал до финал на украинската купа със скромен отбор. Това е. Едно посредствено представяне в украинската лига, което продължи и в "Левски" и в Карпати. Значи, не знам защо хората го възприемат като някакъв неразбран гений. Фактът е факт. Ние имахме трима добри и разнообразни нападатели - Шьорд Арш - бърз футболист, който не обичаше да пипа много-много топката и хванеше ли я стреляше към вратата. Въпреки неприязънта на Костов към него, крайната му статистика в "Левски" беше гол на два мача. И това при явната демострация на Костов да не го пуска. Като например в мача с Локо Пд на Герена. Първият..мисля, че му беше на Костов. При 1 на 2 за Локо, този... се сети да пусне голмайстора на отбора в игра. Мачът завърши 3-2. Познайте кой обърна мача. Другият нападател, който му беше осигурен - Иван Цветков. Костов НЕ ЗНАЕШЕ какво да прави с класен играч като Цветков!!! Благодарете на Костов между другото за това, че стана част от сърцата ви. И третият - Йовов. Също мисля няма какво да коментирам за класата му.

Бил играл с "фалшива деветка", ма то нашите не го били разбрали. Ма той така бил, онака. Лично за мен това са чисти и неподправени ГЛУПОСТИ! И аз бях от хората, които като дойде си викам: "Брей, интелигентен, един такъв, не говори глупости, очила има". По едно време пича изпуши. "Ще ти разбия мозъка!" (https://www.24chasa.bg/Article/1287835), репликата му беше насочена към Кокала. Мисля на Локо Пд беше треньор тогава. Дотук беше с интелигентния му вид. И въпреки това, нашия т.нар. "спортен директор" не го махаше и не го махаше. Че се наложи Иво Тонев да се намесва. Както и да е. Това е винаги. Според мен медиите го направиха "дзвездъ" Костов.

Както казах, на един треньор в един клуб му върви, в друг - не, а и вижте Клаудио Раниери и Лестър. Така че... просто споделям мнение. А и ще ми е интересно да се самоцитирам след няколко месеца (в нашия форум, не при вас). Ако съм сгрешил, ми супер. С толкова малко бг клубове в А група, най-хубавото е да има добра конкуренция и ако ви прати примерно в УЕФА ще е добре и за България.

Нямам добър поглед над Алекс Колев, но щеше да е много смешно как Цветков беше натирен и се превърна в истински лидер за вас, и сега Колев, натирен от Костов да го бяхме взели и да се превърне в звезда при нас. :mrgreen: Разбира се, ние имаме баби за спортно ръководство,

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Мнения: 1437
Регистриран на: 28 дек 2013 10:56
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 14 май 2016 23:16

Днешното изказване след мача с Черно море ми идва малко в повече: „Разбира се, че и този мач ще бъде анализиран. Това е едно от най-тежките ни поражения през сезона. Ще бъдат анализирани индивидуалните грешки. Аз имам задача в този клуб и съм я изпълнил доста рано. Бяхме на две точки от изпадане и беше много тежко. Тая задача съм си я изпълнил. Имах още една задача -да давам шанс на младите. Това до голяма степен съм го изпълнил също. Сега трябва да анализираме играчите. Не можем да нямаме селекция. Ботев ще има изцяло нов отбор през новия сезон“, каза още наставникът на „жълто-черните“.

Невероятна наглост и безочие....

Потребителски аватар
slash1912
Мнения: 17324
Регистриран на: 15 окт 2010 10:25
Skype: извън линия
Местоположение: Пловдив,стадион "Христо Ботев",Трибуна "Изток"
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот slash1912 » 14 май 2016 23:28

Тия "футболисти" колко треньора изгониха вече?Вуцов,Пенчев и Шиляк -при всички нещата не се получаваха.Айде да спрем да сменяме треньори и да пробваме да изхвърлим некадърните футболисти.Плюс некадърните шефове,които са ги довели.Там е проблема,не Костов.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Мнения: 1437
Регистриран на: 28 дек 2013 10:56
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 14 май 2016 23:37

Не знам, майна. И този треньор е пълна дупка.... Пък за шефовете - ясно.

soundmax
Мнения: 644
Регистриран на: 23 авг 2014 19:40
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот soundmax » 15 май 2016 00:16

Жълто-черен Пловдив написа:Днешното изказване след мача с Черно море ми идва малко в повече: „Разбира се, че и този мач ще бъде анализиран. Това е едно от най-тежките ни поражения през сезона. Ще бъдат анализирани индивидуалните грешки. Аз имам задача в този клуб и съм я изпълнил доста рано. Бяхме на две точки от изпадане и беше много тежко. Тая задача съм си я изпълнил. Имах още една задача -да давам шанс на младите. Това до голяма степен съм го изпълнил също. Сега трябва да анализираме играчите. Не можем да нямаме селекция. Ботев ще има изцяло нов отбор през новия сезон“, каза още наставникът на „жълто-черните“.

Невероятна наглост и безочие....
що не пиеш една ракия да се успокоиш малко, че нещо напрегнат ми се струваш, какво очакваш да чуете не ми е ясно? До година ще си покаже за какво ще се борим сега си правят експерименти и сега е момента за тях, а не като почне новия сезон - мисляте малко с тия кратуни да го еба ! А това за младите лъжа ли е че и във форумите се ревеше постоянно, че по-добре да се пуснат да играят та да се види дали няма да се справят по-добре и на какво ниво са... е пуснаха ги сега пак рев .

И треньора не е дупка, футболистите са дупка, или нямате очи да го видите !
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Мнения: 1437
Регистриран на: 28 дек 2013 10:56
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 15 май 2016 00:34

Каква цел може да ти бъде да останеш в А група при 10 отбора и служебно изгонен Литекс? И самодоволно да кажеш, че си си свършил основната задача?! Стига, пичове,това е прекалено, не виждате ли, че ни пързалят зверски. И защо си мислите, че от новия сезон напълно новият отбор ще бъде по-различен?! Дано, ама все повече не вярвам. Примиренческото мислене ще погуби този клуб...
Що се отнася до обиграването на младите - ОК, пуска избирателно някои от тях, но с тази цена, всеки би могъл да го направи.

И това, че Шиляк е бил некадърник, не означава, че Костов е гений.

soundmax
Мнения: 644
Регистриран на: 23 авг 2014 19:40
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот soundmax » 15 май 2016 00:48

Жълто-черен Пловдив написа:Каква цел може да ти бъде да останеш в А група при 10 отбора и служебно изгонен Литекс? И самодоволно да кажеш, че си си свършил основната задача?! Стига, пичове,това е прекалено, не виждате ли, че ни пързалят зверски. И защо си мислите, че от новия сезон напълно новият отбор ще бъде по-различен?! Дано, ама все повече не вярвам. Примиренческото мислене ще погуби този клуб...
Що се отнася до обиграването на младите - ОК, пуска избирателно някои от тях, но с тази цена, всеки би могъл да го направи.

И това, че Шиляк е бил некадърник, не означава, че Костов е гений.

Пич разбирам те напълно, но не мислиш трезво според мен. Много ни се насъбра последните 2 години и е нормално да се съмняваме във всичко ама трябва и малко оптимизъм. Както викаш че "Примиренческото мислене ще погуби този клуб..." така и негативизмът може да ни погуби, от крайности никой няма да спечели.
Поздравче напук на всичко :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=PIpZ2XI_iUM
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
sirakov77
Мнения: 272
Регистриран на: 04 ное 2014 12:11
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот sirakov77 » 15 май 2016 16:06

Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, майна. И този треньор е пълна дупка.... Пък за шефовете - ясно.

На тези нашите примадони все не може да им се намери треньор, Вуцов им викал много и така не можел да ги научи на нищо , Пепо пък им беше много мек явно, Шилето пък не го разбираха поради езиковата бариера, сега пък Костов им е крив и те така, ама само те за нищо не са виновни!
Какво е виновен например Костов, че тъпака Голас провали не знам вече колко мача / дори Мишо не ме е дразнил толкова колкото това бразилско лайно / да не го е довел той в отбора и колко треньора трябва да сменим че вече им изгубих бройката и никой не става за Ботев ?
Костов дори не е правил селекция, от както той е на чело на отборът сме привлекли само Тошко и Ощипко, да освободи доста футболисти но нали всички искахме да видим младите как ще се справят! Нека не се започва пак с темата за треньорска смяна, нека поне да направи лятната подготовка, да видим какви футболисти ще се привлекат в отборът, да видим какви цели ще се поставят пред отборът, да видим как ще тръгнем в първенството и чак тогава да коментираме качествата на Костов като треньор / според мен има такива / !!! От честа смяна на треньорите полза няма, не се ли научихме вече след толкова години горчив опит в родните ни отбори!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:


kubrat
Мнения: 248
Регистриран на: 27 яну 2014 11:24
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Ботев

Мнениеот kubrat » 16 май 2016 00:10

Стойчо Стоев от днес е свободен. Ако ще правим нещо, приличащо поне малко на футболен отбор, трябва да имаме и нещо като треньор.


Върни се в “Ботев”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта