PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
Решението къде ще се състезавате ще го вземе собственика ви г-н Ганчев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
sandi74 написа:PFC Litex написа:727150 написа:Никакви точки не се взимат.Литекс официално е изхвърлен от днес, а есенният полусезон привърши преди няколко дни , когато СТК публикува резултатът от мача Левски -Литекс 3-0.
Днес се потвърди решението от15.12.2015, поздрави.
Аз съм доволен, тъй като комисиите имаха топки да спазят правилата, за това огромен респект и уважение от мен.
В момента ме интересува, в коя група ще продължим да се състезаваме от сезон 2016/2017 и ЗАЩО, тъй като това абсолютно никъде не е написано? - ще има интересни неща.
Съжалява за точките на всички останали отбори, но такива са разпоредбите.
Честита титла на Лудогорец, също така честита им титла и за сезон 2016/2017
Весели празници
Нали точно ти твърдеше че АК ще ви върне в А група а тя каква стана .Не ги разбираш тези неща.Друг път слушай какво ти казвам
veselin68 написа:sandi74 написа:Това е положението.Литекс е аут от А група окончателно.Решението бе ясно още миналата седмица.Литекс ще продължи участието си в турнира за КБ.Очакваме само да разберем точно какво ще е класирането след изваждането на Литекс от групата.
попов си го каза беше емоционално решение да извадим отбора АМА ИНАЧЕ НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ С ИСКАНЕТО НА ЛЕВСКИ ЗА ОСТАВКА НА БФС ЗАЩО ЛИ ????????????
sin4ec написа:Хората, командващи в Левски са далеч по-могъщи от Пеевски. И ако решат да върнат Литекс, ще го върнат. Който има уши, нека слуша!
barsa79 написа:MaX написа:Щом са така стриктни съм спокоен че ЦИЦЕКСИ, ЛИСКИ няма да се пръкнат
За мен най-важното е някой хора да се махнат от клуба които петнят името с приказки и действия.
+ 1 мн.точно казано - няма какво да добавя
sandi74 написа:PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
Нека първо да видим изобщо ще ви има ли като отбор Ако ви има и ако вземете лиценз ще играете в Б група.Ако не получите лиценз.....
sin4ec написа:Хората, командващи в Левски са далеч по-могъщи от Пеевски. И ако решат да върнат Литекс, ще го върнат. Който има уши, нека слуша!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост